Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder kan in IJsland op gelijke hoogte komen met Van der Vaart

Laatste update:

Wesley Sneijder heeft Rafael van der Vaart bijna te pakken. Als de middenvelder van Galatasaray maandag in actie komt tegen IJsland, speelt hij zijn 109e interland voor het Nederlands elftal. Daarmee komt Sneijder op gelijke hoogte met Van der Vaart.

Sneijder, dertig jaar, maakte zijn debuut in Oranje op 30 april 2003 tegen Portugal (1-1). In 108 interlands maakte de middenvelder 27 doelpunten. Van der Vaart, die ontbreekt in de selectie van Oranje omdat hij lang geblesseerd is geweest, was in 109 interlands goed voor 25 treffers.

Edwin van der Sar is met 130 caps de recordinternational van Oranje. Generatiegenoot Frank de Boer neemt de tweede plaats in, met 112 interlands.

Wie zal uiteindelijk meer interlands voor Nederland spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kwestie van tijd dus ook voor Sneijder over Frank de Boer heen gaat. Normaal gesproken speelt hij alle wedstrijden op z'n minst tot aan het EK in 2016. Dat zijn al zeven kwalificatiewedstrijden en waarschijnlijk ook nog wel een paar oefenpotjes. Om Van der Sar in te halen moet hij wel van hele goede huize komen denk ik, want dan moet hij ook tijdens en na het EK nog ruim tien potjes voetballen op zijn minst.

12 oktober 2014 om 18:37

Laten we hopen dat we over 2 jaar iemand hebben die beter is dan Wesley, is nu al op zijn retour en voegt bijzonder weinig toe. Hopen dat iemand als Wijnaldum/ziyech er dan klaar voor zij, zijn nu al hard op weg om de beste van de ED te zijn op hun positie, en gaan in die 2 jaar grote stappen maken denk ik.

12 oktober 2014 om 18:42

Wijnaldum is al de beste middenvelder van de eredivisie. Logisch ook, hij is al 25 geloof ik. Werd tijd dat hij een constant redelijk niveau ging halen.

12 oktober 2014 om 18:44

Inderdaad, echter zou ik niet op Wijnaldum rekenen. Ziyech zou een optie kunnen zijn en zelf ben ik wel benieuwd hoe Ibi zich de komende 2 jaar ontwikkeld.

12 oktober 2014 om 18:44

Precies ja, met van Ginkel, Wijnaldum, Maher, Ziyech hebben we goede talenten. Daarnaast kunnen spelers als Klaassen, Sinkgraven en Vilhena zich ook misschien nog snel ontwikkelen. Ik denk alleen niet dat er een speler tussen zit die het niveau van Sneijder haalt in zijn tijd bij Inter.

12 oktober 2014 om 18:45

Wijnaldum voegt ook niks toe aan het Nederlands elftal. Afellay op zijn positie was een verademing.

12 oktober 2014 om 18:47

23 jaar is wijnaldum

12 oktober 2014 om 20:32

Helaas wel Sneijder hij speelt de laatste tijd ongelofelijk slecht en is hopeloos uit vorm slecht wk gespeeld had meer van hem verwacht.

12 oktober 2014 om 21:52

Schandalig dat Sneijder al zo lang de hand boven het hoofd gehouden wordt. Hij voegt al lange tijd helemaal niks toe. Geen assist en geen doelpunten en geen meerwaarde. Heel snel exit Sneijder!!

13 oktober 2014 om 01:38

Meeste meters van alle spelers op heel het wk gelopen, speelde in belang van het team en toch nog tegen spanje 2 assists en een hele belangerijk doelpunt tegen mexico zo slecht was die nou ook weer niet

12 oktober 2014 om 19:53

Ik heb laatst een keertje naar spelers gekeken met rond de 100 interlands en de meesten doen daar 8-10 jaar over. Dus als je zo ongeveer alles speelt speel je 10 interlands per jaar. Als Sneijder nog 2-3 jaar op niveau Nederlands elftal blijft zou hij van der Sar kunnen inhalen.

Zie het zelf alleen niet zo snel gebeuren..

Van Der Vaart is jammer dat hij zo weinig interlands heeft. Die man verdient het wel . Alleen speelt hij nu bij een dramatisch draaiende ploeg. Hopelijk in de winterstop of eind van het seizoen ene betere club, zodat hij zich beter in de kijker kan spelen. Want dit verdient hij niet.

12 oktober 2014 om 19:21

Jammer dat hij er zo weinig heeft? 109 is niet niets..?

12 oktober 2014 om 19:34

Ik bedoel dat hij niet meer zo vaak wordt geselecteerd.

De Sneijder in deze vorm staat kantje boord basisplaats. Zodra Strootman terug is en de vorm heeft zal het middenveld straks hoogstwaarschijnlijk worden gevormd door Strootman, de Jong en Affelay in de meest offensieve rol van het middenveld, ten koste van Sneijder. Dit middenveld is veel completer en safer tegen toppers. Waarbij je de Jong nog kunt vervangen door Wijnaldum tegen zwakkere tegenstanders als die doorgroeit want dan heb je een controlerende speler die ook nog een actie in huis heeft. Zolang Sneijder zijn gebrekkige loopvermogen en defensieve inbreng niet compenseert met goals, assist en creatieve inbreng om de voorwaartsen te bedienen, blijft er weinig reden over om hem te laten staan.


Van Gaal had het allang goed zien. De Sneijder van weleer is nog nauwelijks te zien. Wesley was de zwakste man van het veld tegen Kazachstan. Enorm veel ballen ingeleverd bij de tegenstander. In deze vorm zal hij het EK niet als basisspeler halen. De Sneijder van Inter is echter altijd welkom in de basis opstelling, alleen is die Sneijder spoorloos verdwenen. Al moet ik wel zeggen dat hij conditioneel en qua fitheid op goed niveau zit sinds hij met die personal trainer werkt. Al met al is het echter een dikke onvoldoende wat hij laat zien, ook op het WK kwam hij matig uit de verf.

12 oktober 2014 om 19:29

Zijn matige prestaties op het WK hadden ook met het systeem te maken. Sneijder is het beste als hij steekballetjes kan geven op snelle buitenspelers. Op het WK was dat er niet en had hij alleen Robben voor hem met snelheid. Sneijder is niet iemand die veel defensieve taken uitvoert omdat hij dan niet aan zijn aanvallende taken komt. In zijn tijd bij Inter kon hij dat goed aan, maar dat is ook alweer 4 jaar terug. Die Sneijder zal nooit meer terugkomen, helaas

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren