Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Sneijder en Boskamp zetten vraagtekens bij keuze Inzaghi in opstelling Inter

Laatste update:

Wesley Sneijder en Jan Boskamp verbazen zich erover dat Romelu Lukaku tijdens de Champions League-finale bij Internazionale op de bank begint. De Belgische spits moet bij i Nerazzurri in de punt van de aanval voorrang verlenen aan Edin Dzeko. De Bosniër vormt een voorhoede met clubtopscorer Lautaro Martínez.

Tijdens de voorbeschouwing van RTL 7 op de Champions League-finale krijgt Sneijder van Humberto Tan de vraag of hij begrijpt waarom Lukaku geen basisplaats heeft. “Nee, dat vind ik vreemd. Hij is balvaster en in de omschakeling ook sneller dan Edin Dzeko. Simone Inzaghi zal er een plan mee hebben, maar de meeste Italiaanse fans zien ook liever Lukaku.”

Lukaku begon tijdens de huidige Champions League-campagne nog geen enkele keer in de basis. Volgens Sneijder zijn trainers dan ook standvastig. “Inzaghi wisselt eigenlijk altijd pas in de 65ste minuut. Je kan de klok erop gelijk zetten, dan komt Lukaku als invaller binnen de lijnen. Daar zal Inzaghi een idee mee hebben. Hij heeft met Dzeko als spits uiteindelijk ook de Champions League-finale gehaald.”

Jan Boskamp begrijpt ook niet waarom Lukaku op de bank begint. De 74-jarige analyticus verwacht dat Inter veel op eigen helft zal spelen en is net als Sneijder van mening dat Lukaku in dat geval een betere optie is dan Dzeko. “Hij loopt de honderd meter in zeven seconden, bij wijze van spreken. Lukaku is oersterk en heeft snelheid, terwijl Dzeko de bal altijd in de voeten moet hebben”, aldus Boskamp.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo verrassend is dat toch niet? De laatste tijd speelt Dzeko wel vaker ten koste van Lukaku.

10 juni 2023 om 21:05

Lukaku is 3 klassen beter en is met zijn snelheid ideaal voor dit duel. Dus ja, best verrassend

10 juni 2023 om 21:11

Ja wat dat betreft... maar als de coach met regelmaat in belangrijke wedstrijden voor Dzeko kiest is het een beetje gek dat je als analist verrast bent. Dat je het ermee oneens bent, dat is wat anders

10 juni 2023 om 21:13

Je kunt toch een voor de hand liggende tactische beslissing verwachten? Kiest die daar niet voor kun je best verrast zijn toch?

10 juni 2023 om 21:15

Zeker, al is het blijkbaar vrij subjectief wat precies voor de hand ligt 😏

10 juni 2023 om 22:00

Eens! Lukaku start vaker vanaf de bank dus voor mensen die inter volgen is dit geen verrassing

10 juni 2023 om 22:19

Dankje!

Lukaku is wel beter in vorm dan Dzeko de laatste weken/maanden, maar Dzeko stond er dit seizoen wel al een aantal keren op belangrijke momenten. Het is duidelijk dat Inzaghi erop gokt dat er weinig verschil zou zitten tussen Dzeko en Lukaku in de eerste helft, maar dat een frisse Lukaku wel een groter wapen zou zijn in de 2e helft.

10 juni 2023 om 21:26

Ik wou net zeggen; dit openbaart het tactische plan toch vooral een beetje op de manier zoals Inter wel vaker gespeeld heeft afgelopen seizoen? Zeker tegen Man City. Zo lang mogelijk de pot dichthouden en dan gaan counteren als City wat vermoeider is. Een Lukaku die al driekwart wedstrijd gespeeld heeft is dan gewoon een veel minder wapen dan een frisse Lukaku

Persoonlijk vind ik Dzeko een van de meest onderschatte spitsen van deze tijd. Altijd geweldige statistieken terwijl hij nooit de waardering krijgt voor mijn gevoel

10 juni 2023 om 21:57

Was zeker een absolute topper in zijn hoogdagen. Op zijn 37 zit de sleet er, logischerwijs, natuurlijk wel wat in.

10 juni 2023 om 22:21

Bij Wolfsburg nog toen, met die Braziliaan. Ailton dacht ik?

10 juni 2023 om 23:32

Beetje laat maar dat was Grafite maakte ook die heerlijke goal tegen Bayern!

Vond Dumfries toch echt wel een van de slechtste aan de kant van inter wat was hij toch dramatisch gister.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren