Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sneijder botst met nieuwe hoofdtrainer: ‘Krizi’ bij Galatasaray’

Laatste update:

Wesley Sneijder zou zomaar eens aan zijn laatste maanden bij Galatasaray bezig kunnen zijn, want volgens onder meer Milliyet botert het totaal niet tussen de aanvallende middenvelder en Igor Tudor. De international van het Nederlands elftal is niet tevreden over de aanpak van de opvolger van Jan Olde Riekerink.

De bovengenoemde krant schrijft dat de ‘status’ van Sneijder bij Galatasaray aan het afbrokkelen is daar hij onder Tudor niet langer zeker is van een basisplaats. De oud-verdediger had Sneijder naar verluidt aankomende maandag niet eens willen opstellen tegen Antalyaspor; Sneijder kan vanwege een blessure echter sowieso niet in actie komen.

Het zou allemaal zijn begonnen bij de wedstrijd tegen Besiktas, waarin Sneijder werd gewisseld en Tudor geen blik waardig gunde. Tudor zou Sneijder extra hard laten trainen omdat hij vindt dat de technicus moet afvallen én zou Sneijder in zijn spelconcept veel meer meters willen laten maken dan Olde Riekerink deed.

De 126-voudig international zou erg ontevreden zijn over die aanpak, wordt omschreven als ‘de ongelukkige man van Florya (trainingscomplex van Galatasaray, red.)’ en volgens het medium is er al met al een heuse ‘krizi’ (crisis) gaande tussen werknemer en werkgever. Sneijder heeft in de Türk Telekom Arena nog een contract tot de zomer van 2018, maar het is dus de vraag of hij dat gaat uitdienen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
4 maart 2017 om 09:43

Sneijder zou nog makkelijk het niveau aankunnen, maar ik vraag mij af of hij daar zin in heeft. 3 wedstrijden per week, veel hoger tempo, metropool Istanbul ipv Liverpool en belangrijkste: hij is niet de alom leider en god van de club. Dit zijn dingen die voor ons moeilijk te bevatten zijn maar erg belangrijk bij een voetballer die al reeds 'verzadigd' is. Nu zeg ik niet dat sneijder niet strijdt voor elke meter(hij is meer begaan dan de meeste Turkse voetballers), maar dat vergt heel veel energie na je 30ste.

Hij is bij Galatasaray helemaal happy(dat zie je echt in interviews etc) dus ik denk dat dit een broodje aap verhaal is. Sneijder loopt gem per wedstrijd 10 km. Ik kan mij niet voorstellen dat Tudor van zijn creatieveling meer eist. Er is nog zo een grote lijst van spelers die minder inzet vertonen dan Sneijder.

On: op dit moement is er gewoon geen 'hot news' pver Galatasaray. Prestaties zijn niet boeiend. Er is geen interne struggle over macht (zoals bij fener of zo), vastgoed projecten zijn reeds meerdere keren behandeld, podolski 700 keer besproken. Wat nu? Laten we een gerucht de wereld inhelpen die door een moment opname op tv soort net plausible genoeg is om een soort van een gerucht te kunnen zijn. Als ik een bloedzuigende sportjounalist was geweest ha dik geschreven: dat sneijder niet tevreden is omdat zijn vriend en mentor Jan zomeer bij het grofvuil is gezet en dat hij speelt met het idee om Galatasaray te verlaten en naar Fenerbahce te gaan omdat daar wel een NL trainer zat. Onzin natuurlijk maar zou wel beter verkopen en minder onzin zijn

4 maart 2017 om 13:47

Ik zou dit niet zo snel als onwaar afschrijven hoor. Sneijder heeft bijna eigenhandig ervoor gezorgd dat Riekering op de plaats van Hamzaoglu kwam. Heeft ervoor gezorgd dat die boetes die ze aan het begin van het seizoen kregen werden kwijtgescholden. Nu moet hij iets meer werken dan hij gewend is en meneer begint te klagen... Ik zou het niet eens zo gek vinden als dit waar is, dus.

Het is elke transferperiode zogenaamd de vraag of Sneijder daar wel blijft, kom is met iets nieuws.
On: lekker jaartje china of amerika gaan

Toch opvallend dat dit gebeurt. Louis van gaal deed dit ook destijds bij het nederlands elftal. Kan dus een kern van waarheid inzitten. Voor hem te hopen dat het goedkomt en dat die ak zomer een mooie nieuwe club vind.

Typisch Turkse riooljournalistiek dit weer. Sneijder speelt 4 weken niet door een blessure. Hij is pas net hersteld en moet gelijk 75 minuten spelen in een derby. Je had Raymond Verheijen niet nodig om te voorspellen dat Sneijder geblesseerd zou raken. Daarnaast kan Tudor prima İtailaans, net zoals Sneijder en Tudor weet heel goed dat Sneijder op dit moment gewoon de enige goede speler is samen met Muslera.

4 maart 2017 om 09:53

Galatasaray heeft in principe een prima selectie. Met de jong, bruma, garry, carole heb je een prima aanvulling op de toppers sneijder en muslera. Het probleem is dat de rest gewoon enorm bagger is. Koray en Tolga zullen (naar mijn mening) volgend seizoen als ze blessure vrij zijn en weer in vorm het geweldig doen. Eren is een gevoels jongen en heeft gewoon vertrouwen nodig. Ons probleem is de tactiek en de rechtback positie. Op rb moet er net als carole een speler staan die gewoon 90 min lang naar de corner vlag van de tegenpartij sprint. Nu dekt de tegenstander de kant va carole en sneijder en hup GS is gesloten voor business. Ieder topteam in de TSL heeft goede backs. Iedere middenmoter heeft een slager op cv en een sterke afrikaanse speler in de spits. Waarom hebben wij dit niet? Waarom zijn al onze spelers (behalve nigel) van de enorm technische spelers zonder enig fysiek. Zijn wij dan Barca? Waarom spelen we dan niet als barca? Met Vida en Vidal was je 13 miljoen kwijt, maar wel een landstitel plus CL erbij.

Ik ben toch wel benieuwd, want ik volg het Turkse voetbal helemaal niet: hoe doen Sneijder en De Jong het? Met kop en schouders er bovenuit en nog goed genoeg voor een Engelse subtopper? Of echt te oud nu?

ik ben groot bewonderaar van de Sneijder uit zijn goede jaren maar eerlijk is eerlijk : de Sneijder van NU is geen topspeler meer , te traag , te dik , en ook zijn schoten en passes zijn gewoon niet meer van topkwaliteit: : Wesley is einde topvoetbal en wellicht ook einde subtop: tijd voor iets nieuwwed dus en hulde aan de geweldige carriã£â¨re van Wesley

Een fitte Sneijder moet altijd spelen. Je kan als trainer niet om Sneijder heen. Tutor is een trainer die defensief denkt. Hij was ook een solide verdediger bij Juventus. Ik vind dat GS wel zon trainer moet hebben. Als je ziet hoe makkelijk ze kansen weggeven. Maar je hebt ook spelers nodig die de wedstrijd voor je winnen. Bouw een team rond Wesley, Lukas en Bruma. Dat is de weg naar succes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren