Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sánchez denkt niet aan vertrek bij Tottenham: ‘Hoe groot Real Madrid ook is’

Laatste update:

De ster van Davinson Sánchez is snel rijzende. De 21-jarige verdediger uit Colombia maakte afgelopen zomer voor minimaal veertig miljoen euro de overstap van Ajax naar Tottenham Hotspur en heeft zich daar razendsnel opgewerkt tot een basisspeler. De naam van Sánchez wordt inmiddels gelinkt aan clubs als Real Madrid, maar de stopper blijft nuchter onder alle geruchten en zegt bovenal gelukkig te zijn bij the Spurs.

Sánchez was dit seizoen in twintig competitiewedstrijden basisspeler en vertelt zich vooral te focussen op zijn ontwikkeling als speler. "Ik denk niet aan geld. Op dit moment zit ik prima bij Tottenham. Ik speel hier elke drie of vier dagen en ik ben belangrijk voor de ploeg", laat hij weten in gesprek met Fox Sports Radio Colombia.

Sánchez werd als speler van Atlético Nacional ook al gevolgd door Barcelona, maar koos toen voor een transfer naar Ajax. De verdediger benadrukt ook nu voor de weg der geleidelijkheid te zullen kiezen. "Hoe groot Real Madrid ook is, hoe goed de ploeg ook is en hoeveel ze ook hebben gewonnen: als de omstandigheden voor mij niet goed zijn, dan kan ik dat niet accepteren."

Zie jij Davinson Sánchez ooit voor Real Madrid spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb zijn naam nog niet zien vallen in de Spaanse media. Lijkt me weer een verzinseltje van de Engelse rioolblaadjes. Beetje jammer dat zoiets dan meteen een eigen topic krijgt

20 februari 2018 om 23:19

Omdat jij iets niet heb zien vallen is het onzin 🤔.
Lijkt me toch vrij duidelijk dat een speler van zijn niveau gevolgd word door alle grootmachten. Is overigens een hele slimme jongen die inderdaad niet voor het grote geld kiest. Hetgeen wat hij nu verdiend is uiteraard al een salaris waarvan hij en zijn familie van kunnen leven als een God in Frankrijk.

20 februari 2018 om 23:21

Ik heb ook niets gelezen over dat Real aan Sanchez werd gelinkt, eigenlijk werd Real alleen maar aan aanvallers gelinkt. Dit komt gewoon zowat uit de lucht vallen.

20 februari 2018 om 23:33

Nee maar ik volg de Spaanse media best intensief. Tenminste wat betreft Madrid. Als Madrid daadwerkelijk interesse heeft in een speler is Marca of AS 9/10 de eerste die het weet te melden. Zelfs wanneer dat niet gebeurd dan komen ze er iets later mee als er echt iets speelt. Dat is niet gebeurd en dus gooi ik het inderdaad op onzin. Al helemaal als je de betrouwbaarheid van de meeste Engelse media in ogenschouw neemt.

Lijkt me nonsens dat een Engels krantje beter is ingelicht over Madrid dan Spaanse media en al helemaal dan Marca, een krant die misschien veel onzin verkoopt maar wat betreft Madrid veel inside informatie krijgt en vrijwel altijd juist zit. Dat maakt dit bericht dus erg onbetrouwbaar op zijn best en wc-papier op zijn slechtst. Dat snap je zelf ook wel toch?

Natuurlijk wordt hij gevolgd door Europese topclubs, Samen met 150 andere spelers. Dat betekend niet dat er concrete interesse is. Als je bij Sanchez navraag moet doen naar elke club die hem een beetje in de gaten houdt dan wordt het een lang interview. Dat Madrid specifiek genoemd wordt impliceert toch dat zij redelijk concreet zijn. En dat is dus onzin imo als Spaanse media met geen woord over Sanchez gerept hebben. Over bijna geen enkele verdediger zelfs.

20 februari 2018 om 23:34

Slimme jongen? Als ik lees dat hij 9 zaakwaarnemers heeft die voor hem werkt vraag ik me wel af of hij slim genoeg is?

20 februari 2018 om 23:35

Misschien is er wel contact geweest en weet de media hier niks van?

Sanchez is toch enorme stappen aan het zetten en zich enorm aan het ontwikkelen en Real Madrid kampt toch met verdedigende problemen dus wie weet..

20 februari 2018 om 23:24

Zal wel Don Balon zijn of Daily Fail. De Spaanse media is wel een stuk erger dan de engelse heb ik afgelopen zomer ondervonden.. nondedju wat kunnen die liegen zeg.

20 februari 2018 om 23:42

Haha dan heb je het over de Catalaanse media wat betreft Coutinho neem ik aan? Ik denk niet dat dat zozeer aan de media lag, Het was vooral dat Barcelona bestuur dat stond te liegen tot ze zwart zagen. De media schreven gewoon wat hen werd verteld in de meeste gevallen

20 februari 2018 om 23:30

Je ziet zijn naam ook niet vallen in de Spaanse media. Zijn naam valt op de wenslijst van de grote clubs. Ze volgen hem namelijk al voor Ajax (als potentieel talent) bij Ajax (vanaf dag 1 vaste kracht) en na Ajax (vanwege zijn ontwikkeling). Sánchez is dan ook de gewenste gegadigde om Piqué op te volgen bij Barcelona.

Daar kan Real uiteraard een stokje voor steken als S. Ramos over 3jr besluit te stoppen!

20 februari 2018 om 23:33

Ik denk dat Yerry Mina nou net gehaald is voor de plek van Pique

20 februari 2018 om 23:54

Inderdaad, Mina en Marlon. Umtiti is ook nog erg jong natuurlijk. Het moet al gek lopen voor Barca Sanchez aantrekt de komende 3-4 jaar denk ik

21 februari 2018 om 10:08

Welkom op de Nederlandse roolbuis, Voetbalzone.

Bij een goed bod is hij al een zwembroek aan het kopen voor de Soaanse kust.

20 februari 2018 om 23:22

Madrid ligt zeg maar in het midden van Spanje, ik wil je grap niet verpesten ofzo, maar dat wordt wel lang rijden naar de kust kan ik je verzekeren!

21 februari 2018 om 07:14

Waarom verpest je het nu...het was juist zo grappig!

Sanchez moet sowieso bij Tottenham blijven, hij is nog lang niet uitgeleerd daar. En bovendien krijgt hij daar het vertrouwen van een coach, die als een blok achter hem staat. Die absolute topclub komt wel ooit... ☺️

Die gaat voorlopig niet weg, tenzij ze 100+ miljoen bieden. Levy staat erom bekend zijn spelers niet voor een prikkie weg te doen. Sanchez is nu al een topper, op zijn 21ste!! Zijn weinig verdedigers die op die leeftijd al zo goed waren.

En opnieuw laat dit beest zien zeer verstandig om te gaan met zijn toekomst. Hij kan nog genoeg stappen zetten bij de Spurs, en zal daarna vanzelf benaderd worden door de absolute top. Eriksen is ook al enige tijd klaar voor een stap hogerop maar lijkt het net zoals veel ex Ajacieden het daar prima naar hun zin te hebben. Ik zie hem die stap in de toekomst nog wel maken, wat een klasbak.

Sanchez is dan ook realistisch. Op het moment heeft hij op meerdere momenten wel indruk gemaakt, maar hij is ook duidelijk minder dan Alderweireld en Vertonghen. Het zal dus nog wel een tijdje duren voordat Sanchez echt serieus kan denken aan zo'n overstap, zou je zeggen.

Afhankelijk van of Alderweireld blijft of niet, kan volgend seizoen cruciaal zijn voor Sanchez.

Ondanks dat hij nog niet op niveau van Alderweireld zit, want hij is in mijn ogen de beste verdediger in de Premier League, heeft Sanchez er wel voor gezorgd dat ik als Spurs fan overtuigd ben dat hij Alderweireld prima kan vervangen, mocht hij vertrekken. Sanchez speelt sinds zijn komst ijzersterk en heeft zich moeiteloos aan het niveau aangepast. Het is zo knap hoe hij in zo’n korte tijd is gegroeid. Heeft dit seizoen wel eens een foutje gemaakt, maar ik vertrouw op hem in de achterhoede. Uitstekende aankoop van Poch en Levy, want met zijn 21 jaar zit er nog veel rek in.

Sanchez heeft mazzel gehad met de blessure en contractissues van Alderweireld, anders had hij zich nooit zo makkelijk in de basis gespeeld, maar hij doet het wel echt heel goed daar zeg. Wat een geweldenaar.

Zoiets zei die geloof ik verleden jaar ook..., nog niet uitgeleerd bij Ajax, eerst prijzen pakken enz. enz. en weg was ie na nauwelijks een jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren