Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Smaakmaker van FC Dordrecht ‘stapt op trein’ en maakt droomtransfer

Laatste update:

Mailson Lima Duarte Lopes maakt de overstap naar Viitorul. De 23-jarige linksbuiten ruilde Fortuna Sittard afgelopen zomer in voor FC Dordrecht en presteerde uitstekend in de eerste seizoenshelft van de Jupiler League.

De Hagenaar kwam in zestien wedstrijden tot vijf doelpunten en vertrekt nu naar de regerend kampioen van Roemenië, zo bevestigt hij op de website van De Schapenkoppen: “Soms komt er een trein voorbij waar je op moet stappen. Je weet niet of die trein nog een keer langs komt.”

Viitorul, dat is opgericht en getraind wordt door Gheorghe Hagi, staat in het huidige seizoen na 22 speelronden met 34 punten op de zesde plaats. Ook linksachter Bradley de Nooijer, die voor FC Dordrecht en Sparta Rotterdam speelde, staat er onder contract.

Is Mailson Lima goed genoeg voor Viitorul?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien bij de poll de keuze, ken de club niet goed genoeg toevoegen 😂
Als ik inschat dat de Roemeense competitie van een vergelijkbaar niveau is als de eredivisie is het natuurlijk een geweldige kans voor hem

15 januari 2018 om 13:14

Volgens mij doen ze regelmatig in de Europa mee (althans, het begin van het seizoen... Zoals de Nederlandse clubs) en de trainer is Hagi. Lijkt me gewoon een enorm mooie kans voor hem!

15 januari 2018 om 15:35

Dat valt wel mee hoor, misschien ben je in de war met een andere club? Ze werden vorig jaar kampioen van Roemenië (daar ken ik de club van), mochten dus dit jaar CL kwalificatie spelen maar werden in de de 3e voorronde uitgeschakeld door Apoel (4e ronde EL uitgeschakeld door RB Salzburg).

Het jaar daarvoor deden ze mee aan de EL kwalificatie, ook 3e voorronde, en werden daar uitgeschakeld door Gent. Als je het vanaf de laatste 2 jaar bekijkt zit er inderdaad wel regelmaat in

15 januari 2018 om 16:01

Ben ik dan in de war met een andere club? Ik zal het wel gehad hebben over de laatste 2 jaar dan..

15 januari 2018 om 13:17

Ik schat de Roemeense competitie kwalitatief minder in dan de Eredivisie. Top en subtop wellicht hetzelfde, maar alles wat daar onder komt schat ik in Roemenie minder in dan de nummers 7 t/m18 van de Eredivisie, gezien de beelden die ik hier meekrijg.

15 januari 2018 om 13:33

Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik het van een wedstrijd Willem ll Roda ook niet echt warm krijg. En denk dat buiten de eigen supporters om ook niemand warmloopt voor een wedstrijd Twente NAC

15 januari 2018 om 13:46

Of het hoogste niveau van Roemenië beter of slechter is dan de Eredivisie weet ik niet, maar deze speler komt uit de Jupiler League en dan is dit sowieso een stap vooruit. Lijkt me alleen al geweldig om Hagi als trainer te hebben

Hopelijk voor hem heeft hij niet dezelfde trein als Ronald Koeman. Deze quote is nu al de dooddoener van het jaar.
Verder, veel succes in Roemenië!

Verschrikkelijk jammer dat Mailson vertrekt.. Gelukkig lijkt Mutzers weer in vorm te komen dus hopen dat hij LDL weer kan vervangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren