Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slutsky maakt indruk: ‘Die spelers wilden allemaal met hem op de foto’

Laatste update:

Leonid Slutsky is sinds deze zomer eindverantwoordelijke bij Vitesse en de trainer maakt tot op heden een goede indruk bij de spelers, zegt Roy Beerens. "Slutsky wist meteen alle namen en kon van alles over je vertellen. Het eerste wat hij zei was: 'Wij zijn hier te gast in jullie land, wij moeten ons met respect gedragen'", memoreert de aanvaller in gesprek met de NOS.

"Op de training is hij dominant, maar daarbuiten is hij heel relaxed. Dan mogen we een beetje ouwehoeren. En hij houdt zelf ook wel van een grapje", vervolgt Beerens, die al snel op de trainingen merkte dat de Russische oefenmeester een rol ‘op tien’ in gedachten had voor Beerens, die in januari door Vitesse werd overgenomen van het Engelse Reading.

“Op een gegeven moment riep hij me bij zich en vertelde hij dat hij veel wedstrijden had bekeken van Vitesse en vond dat ik het aanspeelpunt moest zijn om door te kunnen voetballen. Nog niet zo slecht gezien, dacht ik." Beerens beseft dat er nog veel werk te verzetten is. “Zoneverdediging is geen automatisme voor ons, daar moeten we echt aan wennen. Het is niet typisch Nederlands wat we willen doen. We snappen het wel, maar het kost veel energie. En dat is niet makkelijk.”

De ervaren dribbelaar is blij dat Slutsky af en toe in is voor een dolletje. "In de wedstrijd zijn we bloedserieus. Maar als het fluitje eenmaal geklonken heeft, dan kunnen we een beetje dollen. (…) Vergis je niet. In Rusland is hij een heel grote trainer. We speelden tegen Lokomotiv Moskou in de voorbereiding en die spelers wilden allemaal met hem op de foto. Dat kun je je eigenlijk niet voorstellen.”

Verwacht jij dat Vitesse komend seizoen in de top vijf van de Eredivisie eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slutsky is een markante persoonlijkheid. Ben echt benieuwd wat we van hem kunnen verwachten komend seizoen bij de persconferenties en de interviews na afloop.

Deze man kan Vitesse ongetwijfeld verder brengen dan Henk Fraser. Cska Moskou in de CL was een zeer degelijk elftal en gingen er uiteindelijk alleen uit tegen het Inter van Mourinho dat nog taaier bleek en 2 jaar later tegen Real Madrid. In Europees verband echt een rotploeg om tegen te spelen. Erg benieuwd of ie dat in Arnhem ook voor elkaar kan krijgen.

6 augustus 2018 om 10:16

Ze gingen er toen ook uit in de poulefase met PSV.

Van wat ik allemaal hoor, lees en zie van Slutsky krijg ik toch sympathie voor die man. Maakt een leuke en goede indruk. Ben benieuwd hoe de chemie en het voetbal zal zijn dit jaar.

6 augustus 2018 om 11:23

Same here, vond het eerder een hele merkwaardige gast met oa. dat rare geschommel van hem op de bank, maar wat je over hem leest is altijd wel prima. Ben benieuwd.

Ik moet eerlijk zeggen dat hij ook veel beter integreert dan gedacht. Hij leest zich goed in over gebruiken, cultuur en club en weet dit ook te vertalen naar dagelijkse praktijk. Prima persoon of het een goede trainer is zal moeten blijken zijn laatste jaren als trainer in rusland (laatste 2) was ook niet fantastisch met antivoetbal en geen hoge klasseringen de twee jaar ervoor waren super.

Het is in ieder geval niet weer een of andere gekke Rus die daar uit vriendjespolitiek is neergezet, maar echt iemand die volgens mij zeker een grote meerwaarde gaat zijn! Ben wel heel benieuwd naar zijn interviews na afloop van de wedstrijden. Lijkt me wel een beetje een gekki eerlijk gezegd daarin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren