Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slutsky gaat het internet over: ‘Daar probeer ik grappen over te maken’

Laatste update:

Leonid Slutsky is sinds kort enorm populair op Instagram. Het account van de Russische trainer van Vitesse op dat medium wordt inmiddels gevolgd door 155.000 mensen, wat vooral te maken heeft met de opvallende posts. “Ik denk er niet over na, dit is hoe ik me gedraag. Zo ben ik”, zegt Slutsky in gesprek met de NOS.

“Dit is voor de lol. Als iemand mij volgt, vinden ze mij blijkbaar interessant. Ik probeer dan iets positiefs te laten zien”, vertelt de oefenmeester. Op zijn Instagram-account postte hij onder meer een filmpje van hoe hij langs de zijlijn heen en weer loopt. “Veel mensen maken grappen over dat ik loop te ijsberen. Dat doe ik tijdens de wedstrijden. Daar probeer ik natuurlijk grappen over te maken.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Ten years later.?????? ??? ?????? ??????

Een bericht gedeeld door Leonid Slutsky ???? (@leonid.slutsky) op

“Deze foto was heel populair in de Russische media. Iemand had een foto van me genomen in de McDonald’s. Nu heb ik er weer een gemaakt, tien jaar later. Veel beter”, wijst Slutsky op een foto waarop te zien is hoe hij een hamburger eet. Een filmpje waarin zijn tirade jegens scheidsrechter Serdar Gözübüyük van vorig seizoen begeleid wordt met rapmuziek, ging onlangs het internet over. “Het enige verband is dat mijn zoon rapper probeert te worden.”

“Hij is nu veertien en hij zegt dat hij op zijn twintigste miljonair is. Dus ik moet nog zes jaar werken en dan kan ik met pensioen. Ik zei tegen mijn zoon: mijn raps hebben al miljoenen views en jij hebt nog maar een paar duizend volgers”, zo gaat de oefenmeester lachend verder. “Dit stelt verder niks voor. Ik blijf voetbaltrainer en als voetbaltrainer, ben je met voetbal bezig. Niet 24 uur, oké, maar 23 uur en 55 minuten. Instagram krijgt vijf minuten per dag.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Heerlijke vent die gewoon zichzelf is en blijft ongeacht wat anderen daar van vinden.

14 september 2019 om 12:43

Ik vind het ook een prachtkerel. Mooie drive, goede humor.

1 van de leukste coaches op de Nederlandse velden.

De Russische knuffelbeer.
Tactisch sterker geworden en begrijpt de NL eredivisie meer. Echt een leuke coach die met Vitesse dit jaar wel gaat stunten denk ik.

Leuke trainer die door bepaalde figuren werd afgebrand alleen omdat hij Russisch is.leuke kerel die gewoon zichzelf is en blijft.

Leuke man! Gênant om te zien hoe hij bij VI al afgemaakt werd voordat hij ook maar één wedstrijd had getraind voor Vitesse, alleen omdat hij een Rus en Derksen een xenofoob is.

14 september 2019 om 14:13

Afgemaakt is een groot woord, maar dat Derksen er negatief tegenover keek had te maken met de Russische banden van Vitesse (abramovic). Heeft dus niks te maken met xenofobie, maar is tegenwoordig een populair woord om te gebruiken, dus snap dat je het woordje gebruikt zonder enige vorm van onderbouwing. Precies zoals het tegenwoordig in de maatschappij gebruikelijk is.

14 september 2019 om 15:30

Het hoeft onderhand toch zeker niet van mijn onderbouwing te komen, dat Derksen een xenofoob is dat is voor iedereen inmiddels duidelijk. Heeft op alles wat buiten zijn bubbel gebeurt kritiek. Als je Slutsky afbrandt puur om het feit dat hij Russisch is (en tuurlijk begrijp ik dat Rusland niet onze grootste bondgenoot is), dan vind ik dat tenenkrommend wetende dat je zo'n groot publiek hebt.

14 september 2019 om 16:03

Derksens relaas over Slutsky kwam inderdaad niet verder dan 'eigen volk eerst'. Immers, hij zei: 'waarom zou je zo'n rare Rus halen als er Nederlandse trainers zijn.' En verdere argumentatie behalve dat Slutsky 'raar' is en Russisch is had hij niet. Zeer ongenuanceerd, ondoordacht, niet onderbouwd, en dus typisch Derksen. Maar is dat dan xenofoob? Over die Duitse trainer van Heracles is hij doorgaans lovend. En die Spanjaard van Twente doet hij ook niet moeilijk over. Het kan dus ook gewoon zijn dat Derksen een hekel aan Vitesse heeft. Maar waarschijnlijker is dat hij weer eens automatisch in zijn zeik-reflex verviel, en daarna krampachtig aan die mening vasthoudt.

Vakman en heerlijk ongecompliceerd en zichzelf.
Moeten Mark van Bommel ook eens proberen te doen: zichzelf zijn.
Ff alle gekheid op een stokje onze vriend bij Vitesse doet het aardig en de prestaties verbeteren onder zijn bewind.

Wat een geweldige man is dit. Hij laat ook zien dat er best ruimte voor humor is in het voetbal zonder dat dit meteen ten koste gaat van de prestaties. Een verademing in een landschap met zelfverklaarde voetbalprofessoren als Alfons Groenendijk, Mark van Bommel, Erik ten Hag, Jaap Stam etc, bij wie er nog geen glimlachje af kan. Volgens mij is dit de hedendaagse versie van Fritz Korbach of Barry Hughes.

Erg blij voor Slutsky dat hij als coach prima presteert in de Eredivisie. Hopelijk kan hij na vanavond ook weer iets leuks posten op Instagram.

Culttrainers bestaan ook, dit is er zo eentje. Geeft de voetbalwereld wat mij betreft alleen maar kleur, omdat het mij ook gewoon een leuk persoon lijkt.

Slutzky! Wat een baas. Vooral dat stukje met die foto in de golven.. toen hij zei dat hij het ook daadwerkelijk was op de 2e foto. Kun je toch alleen maar van genieten! Daarnaast laat 'ie (tot nu toe) nog best prima resultaten achter in de Eredivisie. Vooral het gelijkspel tegen Ajax, wat naar mijn mening ook een winst had kunnen zijn door omstandigheden.. en de 2-1 tegen AZ, waar we vrijwel altijd kansloos tegen zijn! Hopelijk kan hij het vanavond even Eindhoven laten zien dat wij nog bestaan!

Slutzky! Wat een baas. Vooral dat stukje met die foto in de golven.. toen hij zei dat hij het ook daadwerkelijk was op de 2e foto. Kun je toch alleen maar van genieten! Daarnaast laat 'ie (tot nu toe) nog best prima resultaten achter in de Eredivisie. Vooral het gelijkspel tegen Ajax, wat naar mijn mening ook een winst had kunnen zijn door omstandigheden.. en de 2-1 tegen AZ, waar we vrijwel altijd kansloos tegen zijn! Hopelijk kan hij het vanavond even Eindhoven laten zien dat wij nog bestaan!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren