Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot heeft Stengs terug maar houdt hem nog op de bank bij Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord voor het duel met FC Utrecht bekendgemaakt. De oefenmeester kiest ervoor Igor Paixão op te stellen in plaats van de afwezige Luka Ivanusec. Calvin Stengs keert terug in de wedstrijdselectie, maar begint op de bank. De wedstrijd in De Kuip begint om 14:30 uur en is te zien op ESPN 3.

Timon Wellenreuther staat onder de lat bij Feyenoord. De viermansdefensie wordt gevormd door Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Op het middenveld is Quinten Timber de meest vooruitgeschoven pion van Slot, die Mats Wieffer en Ramiz Zerrouki opstelt als controleurs. Spits Santiago Gimenez wordt geflankeerd door Yankuba Minteh (rechts) en Paixão (links).

Feyenoord zag PSV zaterdag zijn eerste nederlaag van het seizoen lijden, waardoor de Rotterdammers het gat met de koploper uit Eindhoven kunnen verkleinen tot zeven punten. Toch is plek twee het voornaamste doel en om dat te bereiken zou een overwinning op FC Utrecht meer dan welkom zijn. Slot is echter op zijn hoede voor de formatie van trainer Ron Jans.

"Ja, natuurlijk maak ik me druk om FC Utrecht", vertelde de oefenmeester op de persconferentie. "Utrecht is een van de teams die het ons heel moeilijk kan maken. Top zes, zeven, acht. En ik vind het ook een wedstrijd die je bijna een-op-een op de bekerfinale kan leggen", vergelijkt Slot FC Utrecht met NEC, dat op 21 april de tegenstander is in de eindstrijd van de TOTO KNVB Beker.

"Het zijn twee teams die qua niveau en kwaliteiten heel dicht bij elkaar liggen. Het wordt om heel veel redenen een interessante wedstrijd. Ten eerste omdat het de eerste wedstrijd na de interlandperiode is en je wil dat je spelers zo snel mogelijk weer in de automatismen zitten die we bij Feyenoord met elkaar hebben. Dus er is geen enkele vorm van onderschatting."

Voor FC Utrecht zou een overwinning bijzonder goed uitkomen met het oog op een plek bij de play-offs om een Conference League-ticket. Jans reist met een vrij gehavende selectie af naar Rotterdam-Zuid. “Fysiek staan we er goed voor, maar ik wil eigenlijk dat het nog veel beter is", doelde de oefenmeester al; op de vele afwezigen.

"Taylor Booth, Ole Romeny, Jeppe Okkels, Anthony Descotte en Hidde ter Avest zijn er nog niet bij. Allemaal met uiteenlopende blessures, maar er staat nog steeds een mooie selectie.” Mike van der Hoorn ontbreekt daarnaast wegens een schorsing. "Feyenoord is favoriet, maar wij willen echt van ons afbijten", aldus een strijdbare Jans.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki; Minteh, Timber, Paixão; Gimenez

Opstelling FC Utrecht: Barkas; Vesterlund, Flamingo, Viergever, El Karouani; Bozdogan, Fraulo; Toornstra, Jensen, Boussaid; Lammers

Bekijk Feyenoord - FC Utrecht live op ESPN via Ziggo!

Feyenoord - FC Utrecht:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom op FC. Als jullie met dezelfde strijdlust als tegen PSV en Twente hier spelen valt er zeker wat te halen. Vooral als Feyenoord een mindere dag heeft.

31 maart 2024 om 13:32

Ben je echt nog bang dat PSV in de problemen komt dan?

31 maart 2024 om 13:56

Ik eerlijk gezegd wel. Kijkend naar het spel gisteren. Als dat een voorbode is voor de resterende wedstrijden verlies je van az, sparta en Heerenveen...

Heerlijk, duo Wieffer-Zerrouki. Dat wordt genieten!

Ivanusec weer geblesseerd? Daar kan je dit seizoen ook totaal niet op bouwen he... als je dan ziet dat hij ze in begin van het seizoen van alle hoeken in het mandje schoot bij Dinamo is dit toch wel een dompertje.

31 maart 2024 om 13:46

Bizar inderdaad. We hoeven hem niet gelijk af te schrijven, maar hij moet er volgend jaar wel staan.

31 maart 2024 om 13:49

Rustig aan, hij kan ook de griep hebben.

31 maart 2024 om 13:54

Joh, hij kan toch ook een buikgriep hebben ofzo. Als ik die gozer laatste weken zie voetballen dan is het een absolute aanwinst. Die passing zoals hij heeft, dat heeft niemand in de selectie.

Prima opstelling. Had alleen liever Lingr of Milambo gezien ipv Zerrouki,

Verwacht weer een 3 dubbel geparkeerde bus van Utrecht.

Jammer dat Ivanusec er niet bij is.

31 maart 2024 om 14:37

Een driedubbel geparkeerde bus nog wel, U heeft FC Utrecht niet zien voetballen de laatste weken of zelfs maanden me dunkt.

Jongens toch, je speelt nog voor spek en bonen een paar wedstrijden uit en dan alsnog met twee controleurs spelen ipv Milambo eindelijk eens broodnodige ervaring op te laten doen. Zonde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren