Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Situatie is veranderd, we zijn bezig met een nieuw contract bij Galatasaray'

Laatste update:

Het ziet ernaar uit dat Felipe Melo toch gewoon in Istanbul blijft. De Braziliaanse middenvelder aasde op een transfer naar Italië, maar slaagde er niet in om daar een werkgever te vinden. Het voorheen geïnteresseerde Internazionale heeft geen behoefte aan de speler en volgens zijn zaakwaarnemer is een langer verblijf bij Galatasaray daarmee een voor de hand liggend feit.

/

“De situatie is iets veranderd”, zegt Redondo José Rodríguez in gesprek met FCInterNews. “We zijn bezig met een nieuw contract bij Galatasaray. Dat is op dit moment de meest logische oplossing. Ik kan daarover liegen, maar feit is dat Felipe twee of drie jaar kan bijtekenen.” De 32-jarige controleur staat nu nog tot medio 2016 onder contract bij Cim Bom.

Sportief directeur Piero Ausilio van Internazionale verklaarde eerder al dat de komst van de 22-voudig international een lastig verhaal zou gaan worden. “We hebben al genoeg spelers voor zijn positie op het middenveld. Alleen als er iemand vertrekt is hij nog een optie”, zei hij.

Rouwig hoeven de Turken daar niet om te zijn, zo blijkt uit de statistieken van Opta: vorig seizoen won Galatasaray 85 procent (17/20) van de wedstrijden waarin Felipe Melo meedeed. In de duels zonder hem lag dat percentage aanzienlijk lager: 50 procent (7/14).

Galatasaray moet blij zijn dat Felipe Melo (waarschijnlijk) blijft

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou er zeker niet treurig om zijn indien Melo niet naar Inter komt. We hebben genoeg middenvelders en daarbij moet Gnoukouri zoveel mogelijk minuten maken als het van mij afhangt!

13 augustus 2015 om 14:45

Die jongen wil je er echt niet bij hebben, nutteloos. Met het middenveld dat inter nu heeft zijn ze veel beter af.

13 augustus 2015 om 15:03

Ik denk dat inter juist wel iemand als melo kan gebruiken. Vind het echt een ijzersterke verdedigende middenvelder.

Telkens te laat komen van vakanties om een vertrek te forceren en nu Inter hem niet meer wil met de staart tussen de benen bij GS terugkeren...

Dat GS intrapt in zijn actie. Zoekt gewoon dolgraag naar een ander team, toch vind hij geen ander club en GS biedt hem gewoon een contract aan voor 3.1 miljoen euro per jaar...

Dit heeft allemaal te maken met de reden van dat hij zich bezig houdt met Fener en de supporters dat o zo geweldig vinden.

13 augustus 2015 om 15:08

Hij gaat met ingang van zijn nieuwe contract een fors lager bedrag verdienen ipv de 3.1 miljoen die jij opnoemt.

Hij heeft al voor twee jaar getekend, dus het is al rond. Wat moet je hiervan vinden? Tja, hij is wel een harde speler soms te hard en heeft tot nu toe veel voor ons betekend. Hij kent het team ook al. Als je een nieuwe speler haalt moet hij nog wennen etc.

Ik als GS fan ben ik zeer blij dat hij blijft.. Felipe Melo is zeer belangrijk als verdedigende middenvelder en is gewoon niet vervangbaar op dit moment bij Galatasaray. Als hij weggaat zou het ook een mooie afsluiter zijn na alles wat hij heeft bereikt met Galatasaray. Hij heeft veel gestreden en veel moois laten zien voor de club. Voor vele mensen is hij een vervelende mannetje maar dat heeft meer te maken met zijn Braziliaanse temperament dat meestal botst met andere karaktereigenschappen. Veel succes Pitbull!

Tuurlijk moet je blij zijn dat felipe melo blijft. Een van de beste zo niet de beste middenvelder die in turkije rondloopt. Tactisch super sterk dynamisch houd altijd rust goede passing die gast heeft alles

Felipe Melo heeft al getekend, 2 jaar extra met de resterende 1 die hij nu al heeft.

Dit jaar gaat hij 3.1 miljoen € verdienen en vanaf volgend jaar een bedrag rond de 2 miljoen €.

Aangezien we toch geen transfers maken, zie ik dit als een versterking.

13 augustus 2015 om 16:54

Zijn zaakwaarnemer geeft net aan dat hij voor 4 jaar heeft bijgetekend. Dit jaar zal hij afmaken met 3,1 miljoen en daarna gaat hij 2,6 miljoen vast bedrag per jaar verdienen, hiernaast als hij meer dan 35 wedstrijden speelt zal er 300.000 euro bijkomen.

Zo slecht gehandeld weer van Galatasaray. Ze hadden Melo direct moeten verkopen en een vervanger halen. Hij is heel belangrijk voor het team, maar hij is al 32. Nu heeft hij ook nog eens een 3-jarig contract gekregen. Hij gaat echt niet tot zijn 35e nog goed voetballen. Sterker nog ik durf er alles op in te zetten dat hij de komende 2/3 jaar iets flikt waardoor Galatasaray zijn contract verscheurd.

Wanneer gaan we nou eens jonge voetballers met potentie halen? Jaar in jaar uit het zelfde verhaal in Turkije.

Uiteindelijk kan ik er nog mee leven, want zo laat nog hadden ze toch weer een waardeloze voetballer gehaald.

13 augustus 2015 om 17:49

We hebben toch een jonge speler gehaald van Real Madrid, niet zo stressen man komt wel goed.

Heb een dubbel gevoel bij deze contractverlenging. Als voetballer is er heel weinig op Melo aan te merken en een betere dan hij zullen/kunnen we waarschijnlijk niet vinden. Of we moeten veel geld gaan spenderen en dat kan op dit moment niet met de FFP die ons dreigt uit te sluiten. Daarnaast vormen hij en Selcuk gewoon een heel goed duo en domineren ze de laatste jaren het middenveld. Daarom ben ik wel blij dat we nog een paar jaar gebruik van deze 'pitbull' kunnen maken.

Maar aan de andere kant zullen ook moeten leven met zijn karakter en zijn lange handleiding. Ook ben ik benieuwd naar het salaris dat hij gaat krijgen. Met wat hij deze transferperiode weer geflikt heeft hoop ik niet dat hij hetzelfde salaris blijft houden en hij wordt er ook niet jonger op met zijn 32 jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren