Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Simeone doet oude club toezegging: ‘Op een dag zal ik komen’

Laatste update:

Diego Simeone volgde in december 2011 Gregorio Manzano op als trainer van Atlético Madrid: de club stond op dat moment dertiende in de Primera División. De Argentijnse oud-middenvelder groeide in de jaren die volgden uit tot een icoon en bezorgde los Colchoneros liefst vijf grote prijzen, waaronder de landstitel. Er kwamen verschillende clubs naar hem vragen, maar Simeone wees ze allemaal af.

/

Of Internazionale ook één van de gegadigden is geweest is niet bekend, maar de fans van de Italiaanse topclub mogen wel degelijk hopen dat Simeone ooit trainer wordt in Milaan. Hij speelde er van 1997 tot 1999 en had het toen heel goed naar zijn zin bij Inter. “Op een dag zal ik komen, want ik bewaar goede herinneringen aan de club”, sprak Simeone dinsdagavond aan een Italiaanse journalist die hem ernaar vroeg.

“Ik spreek Javier Zanetti soms nog wel telefonisch en ik ben niet bang om ervoor uit te komen: er zal een dag komen dat ik terugkeer bij Inter. Het is mijn doel als trainer”, aldus El Cholo. Simeone werkte als trainer al in de Serie A bij Catania, van januari 2011 tot juni 2011. Van de achttien wedstrijden die hij daar op de bank zat won hij er zeven en daarmee hielp hij Catania in de Serie A te blijven. Vervolgens verkaste hij naar zijn vaderland om Racing Club onder zijn hoede te nemen.

Denk je dat Diego Simeone het goed zou doen bij Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik als A-C Milan fan hoop dat ie niet naar Inter gaat liever naar Lazio waar ie ook mooie tijden heeft beleefd,respect voor Simeone voor mij de beste coach van de laatste 5 jaar ,wat hij heeft gedaan met Atletico zou denk ik geen 1 coach nadoen

Als iemand Nerazzurri weer tot een Europese topclub kan omtoveren dan is hij het wel, zou erg mooi zijn.
Al zou Mourinho ook erg succesvol met Inter kunnen zijn.

Ik weet niet of er na Simeone een trainer komt die atletico zo verder laat voetballen als hoe het nu gaat. Er is 1 ding wat ik echt top vind van atletico en dat is dat het gewoon letterlijk 1 team is dat voor elkaar strijd. Jorge sampaoli zou ik wel bij atletico willen zien.

27 april 2016 om 00:54

Ik zat net te denken, wie moet Simeone nou vervangen. Sampaoli zou idd een hele goede zijn! Hopelijk blijft Simeone nog een paar jaar bij Atleti

27 april 2016 om 04:02

Hoezo in vredesnaam Jorge Sampaoli? En zeg niet vanwege zijn prestaties met Chili want dat was het werk van Bielsa. Dan zou ik eerder kiezen voor Bielsa. Onbegrijpelijk overigens dat Bielsa nog geen reeks aan topclubs op zijn cv heeft staan. Hoort zonder twijfel bij de beste 5 trainers van de wereld, al jaren.

Ik denk dat als Simeone weg gaat dat heel atletico uit elkaar valt jammer genoeg.

Nog veel beloftes na te komen die Simeone. Lazio wil hij ook nog trainen... Nu Inter..

Ik hoop dat hij nog jaren bij Atletico blijft. Heeft Atletico machtig gemaakt en ben bang dat als hij weggaat alles in elkaar zakt. Misschien dan een huidige speler het stokje later kan overnemen met de Simeone mentaliteit.

27 april 2016 om 00:37

Dat*

27 april 2016 om 00:42

Simeone is pas ergens in de 40? Die heeft nog meer dan genoeg jaren om al die beloftes waar te maken.

27 april 2016 om 01:02

Simeone is 46 jaar en indd genoeg tijd om ze in te lossen. Maar vaak moet je dit soort beloftes met een korreltje zout nemen. Maar wie weet met Simeone.... Hij zou het huidige Inter zeker een niveautje omhoog tillen.

Spelers als griezmann, Koke zijn daar alleen voor simeone. Ik weet zeker dat als hij dit jaar er niet zou zijn Koke en nog een paar er niet meer waren bij atletico. Diego heeft zoveel impact op zijn spelers gewoon wauw!! Elk jaar denk je nu houden ze het niet meer vol, maar toch doen ze het en dat dankzij Simeone die letterlijk alles uit elke speler haalt.

27 april 2016 om 09:37

Koke komt uit de jeugd en zijn liefde voor Atletico is echt wel groter dan de aanwezigheid van Simeone... Ben benieuwd wat er gaat gebeuren met Griezmann en een eventuele nieuwe Spits... Nu de transferban na de zomer in gaat

Simone bij inter,spaletti bij Roma, Ancelotti bij Milan, Nedved bij juve, dan wordt de Serie A nog mooier!

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren