Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Shinji Kagawa verrast met opvallende keuze voor nieuwe club

Laatste update:

Shinji Kagawa gaat aan de slag bij PAOK Saloniki. De Japanse middenvelder zat al maanden zonder werkgever en heeft zich met een transfervrije status aangesloten bij de Griekse topclub. Kagawa heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2022 bij de club uit Thessaloniki.

De 31-jarige aanvallende middenvelder was clubloos nadat zijn contract bij Real Zaragoza na vorig seizoen niet werd verlengd. De Spaanse club had hem in huis gehaald in de hoop te promoveren naar LaLiga. Nadat die doelstelling niet werd behaald koos de club ervoor om afscheid te nemen van Kagawa, die in 2019 voor drie miljoen euro werd overgenomen van Borussia Dortmund.

Kagawa kwam in 2010 terecht in Europa bij Dortmund, dat hem transfervrij in huis haalde. Hij maakte grote indruk in het Signal Iduna Park en verdiende in 2012 een transfer van zestien miljoen euro naar Manchester United. Hij beleefde echter een teleurstellende periode bij the Red Devils. Dortmund haalde hem voor acht miljoen euro terug, maar zijn oude niveau haalde hij niet meer in de Bundesliga.

In de winter van 2019 verliet Kagawa Dortmund op huurbasis voor Besiktas. Bij PAOK hoopt de 97-voudig international zijn carrière nieuw leven in te blazen. PAOK staat momenteel op de vierde plaats in de Griekse competitie, met een achterstand van twaalf punten op koploper Olympiacos. Vanavond om 18.30 uur nemen beide clubs het tegen elkaar op in Piraeus

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat was deze kerel goed zeg voordat hij naar ManU ging. Daarna is het er niet echt meer uitgekomen. Met PAOK heeft ie in ieder geval een leuke club: je speelt voor de titel en pakt ook Europese wedstrijden mee.

27 januari 2021 om 12:28

Paok is uitgeschakeld voor europees voetbal 😅

27 januari 2021 om 13:13

dat weet ik ook wel, maar toch zie ik ze meestal wel in de groepsfase van de Europa leauge. Dus pakt hij alsnog Europese wedstrijden mee

Jammer dat het sinds dat avontuur er totaal niet meer is uitgekomen bij hem. Speelde bij Dortmund toch vrij behoorlijk. Dat United wat te hoog gegrepen was kan ik nog begrijpen, maar dat het er vervolgens bij zelfs Zaragoza niet uitkomt is toch wel vreemd. Op je 31e dan al belanden in Griekenland... Ach ja, wel lekker weer en goed eten.

27 januari 2021 om 12:11

Op je 31e belanden in griekenland, lekker eten, lekker weer, verhitte derby’s, fantastische fans (beste van europa) prachtig land, speelt elk jaar wel europees, geen donkey land, wat een drama inderdaad op je 31e al daar belanden.. Giakoumakis is een wereldspits in jullie mickey mouse competitie, ik denk dat het niveau er veel dramatischer is.

Blijft mij verbazen hoe de carrières van veel van de Dortmund spelers die in 2010-11 kampioen werden is verlopen. Neem bijvoorbeeld Subotic, Schmelzer, Großkreutz, Şahin, Kagawa & Götze. Stuk voor stuk lijken ze allemaal heel vroeg gepiekt te hebben en vervolgens een carrière gehad die minder is verlopen dan ik op dat moment had verwacht.... Hoop dat hij in Griekenland een paar leuke dingen kan laten zien!

27 januari 2021 om 12:37

Kagawa speelde onder Tuchel nog heel dergelijk. Niet op het niveau van toen onder Klopp, maar was zeker bepalend. Echter is Kagawa enorm blessuregevoelig, waardoor hij nooit echt kon doorgroeien. Maar inderdaad, voor zijn United tijd was die echt heel goed samen met Gotze en Sahin. Echt een fluwelen techniek had deze man, maar laatste paar jaren bij Besiktas en Zaragoza niet echt laten zien volgens mij.

Weer een enorme aanwinst en boost voor het griekse voetbal!

Paok heeft wel een technische 10 nodig die de steekballen kan geven en zijn teamgenoten kan lanceren. Het blijft grappig dat Paok afscheid nam van de beste Griek sinds Zeus, Dimitris Pelkas, om vervolgens deze oude vedette te halen. Hij zal sws wat toevoegen aan de club, maar als ik Pelkas week in en uit zie spelen snap ik het gewoon niet.

Al met al, succes met Kagawa en super bedankt voor Dimtris Pelkas !!

27 januari 2021 om 12:56

Ook de griekse clubs worden getroffen door corona!

27 januari 2021 om 13:03

Marinos door je Olympiakos foto denk ik dat je de Griekse competitie volgt, dus daarom mijn vraag: hoe is het mogelijk dat Pelkas voor een schijntje door mijn Fener is gekocht? Hij speelt nu de sterren van de hemel bij ons

27 januari 2021 om 16:39

Het doet mijn goed om te horen dat hij het goed doe bij Fenerbache, hij had volgens mijn nog een contract die minder dan een jaar doorliep!

PAOK heeft hiermee toch wel een heel behoorlijk middenveld in aanvallend opzicht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren