Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Shevchenko redt supporter uit handen stewards en geeft shirt weg

Laatste update:

Andrei Shevchenko was al een legende in Oekraïne, maar de gebeurtenissen van afgelopen weekend hebben zijn status alleen maar vergroot. De 34-jarige aanvaller van Dynamo Kiev maakte op de openingsdag een doelpunt tegen Metalist Kharkiv en besloot zijn feestje te vieren met de fans.

/

Een toeschouwer klom over de hekken en besloot mee te juichen met de aanvaller. De jongeman werd echter hardhandig tegengehouden door de stewards, totdat Shevchenko ingreep. De spits stuurde de ordehandhavers weg en liet zich uitgebreid knuffelen door de supporter. Het kon niet meer stuk voor de fan, want de in Oekraïne legendarische aanvaller gaf hem ook nog eens zijn shirt.

De man kon al juichend zijn plek op de tribune weer opzoeken, terwijl Shevchenko met ontbloot bovenlijf het veld weer inwandelde. Dynamo Kiev won overigens niet: Cleiton Xavier opende al na drie minuten de score voor Metalist en verder dan de gelijkmaker van Shevchenko kwam de thuisploeg niet.

Bekijk hier de beelden:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een held die shevchenko!

Hier is maar een woord voor Geweldig

Niks anders als respect!

12 juli 2011 om 17:46

Wel hoor, ook nog een gele kaart!

12 juli 2011 om 17:53

hahaha die was echt goed!!

Maar ik ben het toch met Richard eens, dit soort gebaren verhogen de reputatie van een voetballer maximaal!
(ook al kan zijn reputatie nog nauwelijks hoger)

12 juli 2011 om 18:07

Richard030 en eigenlijk ook die 2 daarboven brammie1 en otimel..

Zijn jullie wel goed?? Hoe kan je dit nou respecteren of een heldendaad noemen?? Regels zijn regels... klaar uit! En Shevchenko held dit dat... ik vind het een ongelooflijke domme dwaas die shevchenko, want het gevolg zou kunnen dat de volgende keer 500 man het veld op rent bij een doelpunt...

Nou dan ben je lekker!!! Dat betekent gewoon einde wedstrijd (waarmee je normale supporters benadeeld) en een dikke schorsing voor supporters, noem maar wat, 5 wedstrijden zonder publiek en/of puntenmindering... waarmee je iedereen benadeeld!

Wat een held die Sheva, mooie actie. Dit tekent nou een voetballer, echt een aanwinst voor het wereldje.

Totdat het een keer anders afloopt. Op zich wel een aardige aktie van shevchenko, maar de stewards staan er toch ook voor zijn veiligheid. Het gezag van een steward mag niet ondermijnt worden door een speler.

Geweldige actie van Shevchenko.
Heb dit nog nooit eerder gezien.

12 juli 2011 om 16:56

ik kan me nog herinneren dan er een keer een supporter het veld op kwam voor ronaldinho, en dat ronaldinho hem bedankte voor zijn support.

12 juli 2011 om 16:58

Oké. Zou goed kunnen! Ronaldinho is ook wel zo een type die dat gewoon doet. Shevchenko is en blijft een geweldige voetballer en een geweldig persoon.

12 juli 2011 om 17:33

Dat was met Roberto Carlos toch? Of misschien heeft Ronaldinho het ook gedaan maar laatst stond er nog een identiek filmpje met Roberto Carlos hier op Voetbalzone.

12 juli 2011 om 18:40

Dat was niet omdat Roberto Carlos zo blij was met die fan hoor. Iemand uit het publiek gooide een banaan waardoor Roberto Carlos kwaad van het veld afliep.

ON: Heldenactie maar inderdaad wat sommige al zeggen, het kan eigenlijk niet.

Tja best aardig van het ,aan de andere kant is het nu wel een uitdaging voor elke fan geworden om dit na te doen, slecht gedrag wordt immers beloond.
Het lijkt me niet gelijk het beste signaal.

12 juli 2011 om 16:47

Daar heb je gelijk in. Maar deze supporter verstoorde het spel niet en vormde geen gevaar voor de speler of wie dan ook. Als je dat voor elkaar kan krijgen, dan zal niemand je er op aanspreken.

Het blijft een held. Bij AC Milan was hij altijd zo goed, een echte doelpuntenmachine. Leuk voor die jongen dat hij dat shirt ook nog even mee krijgt, zou ik ook wel willen hoor .

Kippenvel moment, dit vind ik echt super goed wat Sjevchencko hier doet en qua karakter is er bij hem nooit iets van arrogantie te bespeuren. Een geweldig moment dit.

Prachtig! Wat een held is Sheva toch! Hopelijk wordt dit geen wekelijkse koek, want ik kan me niet voorstellen dat ze bij Kiev daar zo gelukkig van worden! Maar dit is natuurlijk schitterend om te zien

Het is vast goed bedoeld maar ik vind het wel een beetje domme actie van Shevchenko, hiermee beloont hij namelijk de actie van een supporter, terwijl dat eigenlijk verboden is, dalijk denkt iemand van h/é hij krijgt zijn shirt, die wil ik ook en dan krijg je alleen maar meer supporters die het veld betreden. Nogmaals het is vast goed bedoeld maar slim vind ik het niet.

12 juli 2011 om 16:41

ik denk dat Shev waarschijnlijk wist wat er met die supporter zou gaan gebeuren, misschien wel afgetakeld worden (?) ..ik zeg niet dat dat zou gaan gebeuren, begrijp me niet verkeerd hoor. Met dit gebaar laat hij zien dat ook Shev een mens is en de supporters eert. Fantastisch gebaar van een legendarische speler !

13 juli 2011 om 00:10

Kijk ik snap dat jullie het allemaal een mooi gebaar vinden enzo, maar het veld betreden is gewoon verboden punt. Kijk en het is goed bedoeld maar hiermee beloon je het bedrag van de speler, dan kan het nog zo'n fantastisch gebaar zijn van een fantastische speler, het hoort niet dus doe het ook niet.

Wat mis ik die jongen, wat een geweldenaar. Wij van Milan zullen je nooit vergeten Sheva.

12 juli 2011 om 16:42

Wij in Milan missen hem met z'n allen,sinds hij weg is hebben we geen aanvaller gevonden van zijn kaliber!

12 juli 2011 om 16:52

Jullie hebben toch altijd Inzaghi gehad? en nu Ibra, denk niet dat die echt onderdoen voor Shevchenko hoor. Maar inderdaad het was in zijn eerste periode bij AC Milan echt een geweldenaar!

Wat een persoonlijkheid!!!!

Echt een heel leuke actie was iedereen maar zo op de wereld!

Jeetje wat mooi om te zien, groot gebaar zo fantastische speler en ook z'n persoonlijkheid. Klinkt misschien gek, maar dit ontroerd me.

Tuurlijk is dit mooi voor zowel shevchenko als die supporter, maar dit moet je niet toelaten. Iedereen wilt wel het veld op bij een doelpunt, volgende keer gebeurt het weer als je dit toelaat. Hier moet je gewoon streng in zijn en die stewards staan er niets voor niets. De volgende keer kan het ook zomaar iemand zijn die hele andere dingen in zijn hoofd heeft. Veiligheid van de spelers gaat voor hoe blij iedereen ook is, daar moet je geen risico's in nemen.

Mooie reactie van hem, zo kan het dus ook.

Geweldige vent ! Echt jammer dat hij het bij Chelsea niet gered heeft.

Dit is echt een heeeeeeeeeel groot gebaar van deze gigantische voetballer en mens! Dit is gewoon geweldig! Wie zie je dit nou zo snel doen, mijn bewondering voor Shevchenko is alleen maar groter geworden nu!

Geweldig natuurlijk normaal zouden ze die fan gewoon meeslepen maar van hem mag het gewoon.
Echt mooi om te zien wat een bewondering er nog altijd is voor hem in Oekrainie.

Schevchenko, gentleman op voetbalschoenen!

Haha, dit is geweldig om te zien. Een fan redden van een stadionverbod is bijzonder aardig en een shirt er nog bijgeven ook.. Wat zou die steward wel niet gedacht hebben.
Geeft die fan Shevchenko nou een kusje?

Prach-tig om dit te zien toch ... ! Hoeveel kun je van je club & supporters houden ... ? Nou, Andrei Shevchenko heeft het ons laten zien! Echt wat een mooi moment zeg.

Een mooie actie van een fenomenale speler!
Wat was het in zijn tijd bij Ac Milan een geweldenaar!
één van de dodelijkste spitsen aller tijden!

Het zal allemaal wel waar zijn dat het geen goed signaal is maar ik vind het toch prachtig om te zien! Fantastische speler ook zeg ik vind het jammer dat het er bij Chelsea nooit echt uitgekomen is en het heeft me eerlijk gezegd ook altijd verbaasd.

Dit beschijft ook echt hoe hij is, geweldig!

dit is gewoon in een woord inderdaad : Super die schevchenko die verdient echt een prijs iedereen bij Dinamo Kiev luistert naar hem of het hun vader is ... respect voor hem;p

Bijna iedereen is hier positief, nou ik niet. Het mag gewoon niet klaar. Hij geeft hem vervolgens ook nog zijn shirt. Beloon het slechte gedrag ook nog eens.

12 juli 2011 om 17:51

En dan ? het is gewoon geweldig wat shevchenko hier doe niet zo saai joh ouwe knurft.

12 juli 2011 om 18:01

nee hij heeft gewoon gelijk hoe leuk en aardig hij het ook bedoelde dit gedrag mag je niet belonen, er zitte 1000en mensen op de tribune die een shirt met goed gedrag meer verdienen, maar nogmaals was duidelijk dat hij het leuk en aardig bedoelde

12 juli 2011 om 18:08

Of je kan aannemen dat de man die naar Sheva liep zijn grootste fan uit dat publiek is. Het is maar hoe je het bekijkt.

Ik vind het prachtig en het siert de geweldige voetballer Shevchenko.

13 juli 2011 om 15:14

Het is toch veel leuker om zoiets even te zien heel anders dan dat de steward steeds de persoon pakt en afvoert plaats van dat een speler dat tegenhoud .

leuk van shevchenko, maar hij moet ook begrijpen dat mensen niet zomaar het veld op kunnen springen en spelers knuffelen of aanvallen, hierdoor ondermijnt hij wel de autoriteit van de stewards en zet ze mooi voor lul.

verder een goed gebaar van shevchenko

Ik vind de mensen echt dom die hier bij de meesten en duimpje omlaag doen en het geen respect verdiend!

zulke acties verdienen altijd respect, want hij zorgde niet voor gevaar hij was elleen dolblij met het doeplpunt! G-e-w-e-l-d-i-g die schevchenko!

Jaren geleden, heb ik in Eindhoven dag voor de wedstrijd PSV - Milan, een handtekening op mijn Uggs gehad. (ben female) Mijn kleine neefje gaf zijn shirtje voor handtekening, en toen zag hij mijn oranje uggs (kleur van de revolutie in Oekraine) en gaf zelf aan geef maar, zet ik een krabbel. Tof Supersheva.
Was trouwens na de training waar de Milan bus stond. We zijn dus niet het veld op gelopen!

haha geweldig..
zeker een held!

Wauw... Dat dit kan, geweldig. Het moet natuurlijk niet elke keer gebeuren, maar dit is echt geniaal! Hij heeft, neem ik aan, gewoon een nieuw shirt aangedaan toch? Of is hij gelijk gewisseld

Het is hoe je der naar kijkt, maar voor mij zal Shevchenko een echte held blijven die nooit iets fout deed, bij Milan was hij echt de beste aanvaller van Europa.
Ode aan een held met een schitterend gebaar.

Ben ik nou zo gek, of .... wat is hier zo geweldig aan! Ik heb bovenaan al gereageerd, maar zie dat gewoon 90% hier het geweldig vind!

Het gevolg kan zijn dat bij een volgend doelpunt 500 man het veld op rent! En de club een dikke boete krijgt wegens wanorde, daarnaast kan het gevolg daarvan zijn, 5 wedstrijden zonder publiek, en nog erger een aantal punten in mindering!! Bij de gevolgen van deze actie heeft hij totaal niet nagedacht, of hij is gewoon echt superdom!

Nou nou wat een held die shevchenko!

Shenkie wat ben jij toch een dramakoning zeg. En ja , jij ben gek. Wat kan er nou mooier zijn dan een knuffel en een shirtje krijgen van je ´´favoriete´´ voetballer. doe is niet zo lelijk man Shenkie. die supporter leeft maakt het ook niet elke dag mee dat die shevchenko omhelst.

Ik snap werkelijk niet waarom de meesten hier positief over zijn? Zoals shenkie hierboven al zegt, de volgende keer rennen er meer het veld op, want het wordt beloond met een shirtje + een staande ovatie.

hoewel dit natuurlijk een prachtig gebaar is naar een Fan, is het niet echt verstandig
Deze fan is de schreef over gegaan en zou niet met de hoofdprijs moeten worden aangemoedigd.

Maar goed, gebeurd is gebeurd, en je zou gewoon naar preventie moeten kijken. Fans zouden uberhaupt het veld niet op moeten kunnen. Dus helemaal Sheva's schuld is net niet.

Scheva is nog steeds een legend en zal dat ook blijven.de fan zal dit nog aan zijn klein kinderen vertellen dat Scheva zijn shirt aan hem heeft gegeven en hem met eer heeft behandeld.
Prachtig.

Mooie optreden van de legende heb kippenvel.respect!!

Daar kan ook echt alles.
Ok dat shirt geven is leuk en respect voor Shevchenko.

Maar dat die stewards die gast gewoon laten teruglopen naar zijn zitplaats. Ergens anders werd hij alsnog opgepakt of niet dan?

pfff wat voel je je dan heerlijk als supporter. Dat moet echt een super gevoel geweest zijn. Toch heerlijk zoiets meemaken. En echt top van Sheva, echt een topper. Jammer dat we niet meer de echte Sheva hebben kunnen zien nadat hij naar Chelsea vertrok.

Zeer mooie actie van Sheva , maar ook risicovol.
Stel je voor dat die supporter misschien een wapen ofzo bij zich had.
Hopelijk kan hij nog mooie dingen (nu qua voetbal) op het EK 2012 , want na deze EK stopt hij met zijn carriere.

Ik begrijp niet dat mensen Shevchenko een held noemen vanwege deze actie. Supporters horen het veld niet te betreden. In Engeland staat hier een levenslang stadionverbod op, in Nederland een boete van 1000 euro, maar meneer Shevchenko beloont het met een shirt. IK hoop dat er bij zijn volgende doelpunt 10 supporters het veld op komen en bij het daaropvolgende 20.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren