Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sevilla eert Ocampos met vleiende bijnaam na weer een belangrijke goal

Laatste update:

Lucas Ocampos is andermaal belangrijk voor Sevilla in de strijd tegen degradatie. De rechtervleugelaanvaller, die Ajax in januari verliet na een zeer tegenvallende periode in Amsterdam, hielp zijn club zaterdag met een doelpunt op weg in de uitwedstrijd tegen Cádiz (0-2 winst). Youssef-En-Nesyri scoorde later in de wedstrijd ook en voor de international van Marokko was het alweer zijn elfde doelpunt van 2023. Ocampos was kort geleden ook al belangrijk met een goal tegen Almería (2-1 winst). Hij scoorde daarnaast op fabelachtige wijze tegen PSV (3-0 winst) in de Europa League.

Ocampos kwam bij Ajax tot slechts zes wedstrijden. Sinds zijn tussentijdse vertrek richting Sevilla is de Argentijnse buitenspeler wel bijna wekelijks verzekerd van een basisplaats. Hij betaalde het vertrouwen van José Luis Mendilibar, die de onlangs ontslagen Jorge Sampaoli opvolgde, zaterdag terug met de openingstreffer kort na rust. Ocampos had wel geluk dat doelman David Gil de bal losliet bij een hoekschop. Op Twitter werd de flankspeler door Sevilla omschreven als 'Golcampos'. En-Nesyri stelde de zege een kwartier voor het einde van de speeltijd veilig: 0-2. Sevilla stijgt naar plek dertien en staat vijf punten boven de degradatiestreep.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Ja joh, vertrouwen geven en gebruiken in zn kracht en dan heb je er wel wat aan. om de 4 weken 10 minuten laten invallen en zelfs een rechtsback in hem zien ging niet werken.....de groeten.

En Ajax betaalt zijn salaris haha. Blijft lachwekkend dat je hem liet gaan. Had hem op zijn minst de kans gegeven. Hij kon zowel op linksbuiten als rechtsbuiten. Maar nee liever willen betalen om hem aan Sevilla te geven...

Zal Schreuder ook niet eens bij zichzelf denken van joh ik heb er eigenlijk helemaal geen kijk op laat ik maar postbode worden ofzo?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren