Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sevilla blijft door regelmatige overwinning in spoor van Barcelona

Laatste update:

Sevilla heeft goede zaken gedaan in de top van de Primera División. De Andalusiërs van Unai Emery wonnen zondagavond met 0-2 van Elche en komen daarmee op tweede plaats te staan, met een achterstand van drie punten op koploper Barcelona.

/

Elche, dat dit seizoen pas één keer wist te winnen, beklaagde zich bij het openingsdoelpunt van Carlos Bacca bij scheidsrechter Eduardo Prieto. De Colombiaan verzorgde na een uur de 0-1 door na een vrije trap van Gerard Deulofeu de rebound in het doel te schieten, maar volgens de spelers van Elche stond Bacca daarbij buitenspel. De 28-jarige Bacca maakte alweer zijn zesde competitiedoelpunt van het seizoen.

Kévin Gameiro gooide het duel op slot door ruim een kwartier voor tijd de 0-2 te maken: na een voorzet van Denis Suárez kopte de Fransman bij de eerste paal raak. Sevilla heeft dit seizoen pas vijf punten laten liggen en gaat donderdag voor de Europa League op bezoek bij Standard Luik.

Beschouw jij Sevilla als een titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk. Weer 3 punten erbij. Gaat goed op dit moment. Gameiro weer terug en meteen een goal. Bacca blijft het geweldig doen. Heb de wedstrijd zelf niet kunnen zien want was bij Standard - Zulte. Nou donderdag kunnen we gerust met een b team spelen want Standard speelt zo zwak.

Off topic:
Wat een wedstrijd in Luik. Vanaf minuut 1 waren er al protestacties van de harde kern op die grote tribune. Die willen dat de voorzitter en trainer opstapt. Ze waren daarom de eerste 15 min stil. Daarna kwam zulte op 0-1 toen liep het helemaal uit de hand. Die harde kern ging weg uit het stadion, maar kwam er via de ingang van de hoofdtribune weer in bij de bobo's. Dat is dicht bij de bank van standard en dus dicht bij luzon, de trainer van standard.toen begonnen ze stoeltjes af te breken en op hun spelers te gooien enzo. Vuurwerk op het veld te gooien van die bommensupporters kwamen het veld op. Toen werd het gestaakt. Daarna gingen ze verder. Werd het 0-2 en 1-2. Daarna weer stoeltjes etc gooien en supporters het veld op. Toen definitief gestaakt. Van damme kreeg nog een stoeltje op zen arm.

19 oktober 2014 om 21:42

Wat ben jij toch een arrogant mannetje. Bah. Het B team van Sevilla gaat echt wel punten verspelen tegen Standard Luik. Zo slecht zijn ze nu ook weer niet.

Ook vanuit eerdere reacties kom jij erg arrogant over.

19 oktober 2014 om 21:57

Het B team haalde afgelopen seizoen de halve finale van de EL. Toen tegen Valencia speelde Sevilla pas met het sterkste team wat ook in La Liga speelt. Richt je op Barca. Kom hier nier zeuren

19 oktober 2014 om 22:12

Oh maak je maar geen zorgen. Ik richt me ook vooral op Barcelona, neemt niet weg dat als ik een artikel over Sevilla zie en jij weer een arrogante mening hebt over dingen voor de zoveelste keer, dat ik me daar aan irriteer en kritiek op heb. Ik ben Nederlander, leef ik Nederland en ik mag dus mijn mening uitten. Natuurlijk niet al te extreem, maar mijn reactie was naar mijn inziens ook niet extreem.

Verder gefeliciteerd Met Sevilla. Ik hoop oprecht dat jullie top 4 gaan eindigen in Spanje of anders de Europa League winnen, want jouw club moet natuurlijk wel uitkomen in de Champions League.

Ik heb echt een serieuze vraag. Als Sevilla in Spanje 5e wordt en Valencia bijvoorbeeld 4e. Mocht Sevilla dit seizoen de Europa League winnen, dan is jouw club verzekert van Champions League deelname voor volgend seizoen, hetzij via de voorrondes. Maar gaat Valencia dan ook de voorrondes van de CL spelen?

Want ik weet dat Spanje 4 clubs in mag schrijven voor de CL, waarvan de 4e de playoffs gaat spelen. Maar als Sevilla of Villarreal dit seizoen de Europa League wint maar niet top 4 eindigt in Spanje gaat dan de nummer 4 van Spanje ook naar de Champions League?

19 oktober 2014 om 22:17

Toen Chelsea in 2012 de Champions League won en zesde werd in de competitie mochten zij de plaats van de Spurs innemen, die vierde werden in de PL. Dus als Sevilla bijvoorbeeld de Europa League wint zal de nummer vier van Spanje volgens mij niet ingeschreven worden voor de CL.

19 oktober 2014 om 22:31

Oke, zou wel jammer zijn. Dan maar Barcelona, Valencia, Atletico en Sevilla in de Champions League al is dat onwaarschijnlijk met Real Madrid in de competitie.

20 oktober 2014 om 01:51

Sjezus paulbarcafan, slappe vent ben jij zeg. "Ik ben een nederlander, leef in nederland en dus mag ik mijn mening uitten." Haha wat een gevoelige jongen ben je toch. Als je dan echt zo 'Nederlands' bent, spreek de taal dan ook naar behoren.

Je ergert je ergens aan of iets irriteert je.

20 oktober 2014 om 14:01

Het is toch gewoon zo?

Ik ben helemaal niet gevoelig, maar als ik me mateloos irriteer aan zijn uitspraken dan geef ik daar een keer een reactie op.

En dat ik een klein foutje heb gemaakt met ergens aan ergeren of aan iets irriteren, so what? Who cares. Let it go. Ik ben met een eindcijfer 8 geslaagd voor mijn Nederlands examen in 2012 en de leraressen gaven mij steeds complimenten. Dus als ik dan een keer een foutje maak, wat denk ik niet erg opvalt, dan is dat maar zo.

Sevilla heeft een gemotiveerd team ze blijven knokken elke wedstrijd weer, noem het de nieuwe atletico.M.

Ik denk dat ze alles aan willen doen om minimaal bij de eerste 4 te eindigen zodat ze champions leaque voetbal kunnen spelen want dat Europa leaque zijn ze nu wel zat denk ik..

Mooie overwinning met prachtig spel, Bacca blijft maar scoren. Toch onverwachts en een koopje. Niet gek dat feyenoord hier met 3-0 ten onder is gegaan.

Sevilla altijd wel lastig geweest liggen eigenlijk altijd net onder real en barca

19 oktober 2014 om 23:02

Na het winnen van de Europa League moeten zij toch ook voelen dat er meer in zit en dan met name in de Spaanse competitie. Champions League halen is dan ook hun doelstelling en dat kunnen ze zeker halen al wordt dat lastig met een uitstekend spelend Real Madrid en FC Barcelona, terwijl ook Valencia, Atletico en ook Villarreal moeten we niet uitsluiten om deelname aan de Champions League.

Mooi dat Sevilla het nu ook zo goed doet in La Liga. Hopelijk eindigt Sevilla dit seizoen in de top 4. Mooie club is Sevilla

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren