Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Seedorf: ‘Hopelijk worden de schuldigen voor het leven verbannen’

Laatste update:

Het onderwerp ‘racisme’ is weer onder de aandacht gekomen, de laatste weken. Dani Alves raapte een uit het publiek gegooide banaan op tijdens Villarreal-Barcelona en nam daar een hap van, hetgeen wereldwijd geprezen werd. Zondag maakten Kevin Constant en Nigel de Jong tijdens Atalanta-AC Milan mee hoe er bananen gegooid werden. Clarence Seedorf: “Ze waren slim genoeg om er goed mee om te gaan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een schande dat dit soort dingen gebeuren. Stelletje fascisten daar in Italie, verbannen dat soort gasten en nooit meer het stadion in laten.

12 mei 2014 om 17:20

@ikbencool
Dus omdat er wat idioten in een stadion bananen gooien zeg je maar stelletje fascisten daar in Italië, misschien ben je dan zelf ook geen haar beter.

12 mei 2014 om 17:34

Ooit naar westrijden van Lazio gekenen en Napels? Denk het niet anders zou je niet zo reageren. Ik bedoel niet alle Italianen maar puur die idioten die dit soort dingen doen en helaas heb je er in Italie wel heel veel rondlopen, jammer maar waar.

12 mei 2014 om 17:39

Facisten heb je overal rond lopen @ikbencool genenarlisatie is ook een kern van dit probleem, en dat doe jij onbewust nu ook. je hebt wel gelijk dat het vaker gebeurt in zuid europa. En rusland duikt ook regelmatig op wegens racisme. Hier in nederland zullen ze er ook zijn, maar ik kan me de laatste keer niet zo voor de geest halen, was volgensmij altidore die nog oerwoudgeluiden kreeg, maar bananen op het veld?

12 mei 2014 om 18:21

Grootste deel zijn extreem links bij Atalanta en volgens mij heb je geen flauw benul waar je het over hebt als je het over fascisten hebt. ikbencool de naam alleen al. Generaliserende flafdrol.

Misschien is het wel een groenteboer die op deze manier zijn bananen in de reclame wilt zetten....

maar even serieus: dit is toch waanzin.idd levenslang bannen die gasten!!

12 mei 2014 om 22:38

Wanneer een supporter vecht krijgt hij ca. zes jaar verbod en wanneer een imbeciel een banaan gooit levenslang? Rationeel denken is moeilijk hier. Je komt voor moord met voor bedachten rade na ca. 8jaar vrij en dan wil je fan levenslang geven? Disproportioneel en onzinnig. Met zo'n vergelijking zou je Blatter en een Berlusconi wel mogen folteren op de middenstip. Denk eens na..

13 mei 2014 om 17:53

Goh bij iedereen waar jij op reageert,spreek je op een manier waaruit blijkt dat jij jezelf wel heel intelligent en geweldig. Denk eens na voordat je zo´n post neerzet..........flapdrol.

14 mei 2014 om 01:08

Je zegt dat ik mezelf geweldig vindt. Tenminste dat probeer je te schrijven en vervolgens zeg je dat ik na moet denken over voordat ik iets post. Om iets te vinden over mezelf denk ik al na dus je spreekt jezelf tegen. Ik vind overigens niet dat ik intelligenter ben dan een gemiddelde denker (wel dan jou overigens) alleen heb ik het idee dat de meeste mensen gewoon hier gewoon doelloos wat posten. Zonder vaak enige argumentatie noch know-how en dat veel pure laster is. Btw Penose is very gangster my man..

Het is schandalig dat milan van atlantaverliest, dat lijkt mij belangrijker voor meneer Seedorf. dat bananengeintje kennen we nu ook alweer. Proberen die mensen aan te pakken, en dan weer verder met de dag. Idioten blijven er altijd bijzitten. Milan moet zich diep schamen, net zoals ik doe.

12 mei 2014 om 18:25

Inderdaad met dit team hoor je gewoon hoog te staan en daar moet hij zich op focussen en voor de rest verstandig zijn mond houden. Allegri deed het niet best en het is geen team om op dit moment kampioen mee te worden maar Seedorf heeft geen zwak elftal tot zijn beschikking.

12 mei 2014 om 18:56

Hij heeft minimaal een top 3 selectie voor zich. Met spelers als Balotelli, Montolivo, Kaka, Honda, robinho, Abate enz, moet je je diep schamen. Ook al kan je seedorf niet volkomen afrekenen op de stand in de serie A, toch lijkt het mij verstandiger dat hij zich eerst even om de resultaten druk maakt ipv dit soort gedoe. Je komt daar toch wel even als een persoon binnenlopen als beginnend trainer 'die de klus wel even klaart'. Resultaten blijven uit, daar willen de fans antwoord op hebben. Van mij mag Seedorf het nog een jaar proberen, maar dan moeten de resultaten wel een stuk beter worden. Bananengooiers of niet.

Schandalig dat die Italianen ons blijven aanzien voor aapjes. Allemaal laffe mensen daar, een banaan gooien en dan schuilen tussen het publiek omdat je weet dat je anders dubbel gevouwen word door die donkere gozers!

12 mei 2014 om 18:23

Ja historisch gezien hebben inderdaad zoveel donkere mensen slagen gewonnen tegen de Romeinen en Italianen. Jij wel! Gezeur over die bananen, grow a skin.. Berlusconi is de fn voorzitter van ACM als mensen echt ballen hadden gingen ze daar tegen in dat is wel even 100.000.000x weerzinwekkender dan een banaan door een individu. De waan van de dag regeert!

12 mei 2014 om 18:47

Historisch gezien heeft dit incident geen flikker te maken met de historie van de Romeinen of Italianen, dus wat lul je?

12 mei 2014 om 22:34

Dat hij zegt dat alle Italianen laffaarden zijn en bang zijn voor zijn voor 'donkere gozers' waar hij hen als superieur neerzet. Atalanta heeft een van de beste ultras van Italie en ondanks dat het een rivaal van mijn club is spring ik in de bres. Voor het beledigen van een gehele Curva en Italianen in het algemeen.

13 mei 2014 om 00:12

Ah dus je wilde toch maar effe benadrukken dat de Italianen in het verleden die donkere mensen wel onder de duim hebben weten te houden danwel te koloniseren? En het lijkt me duidelijk dat hij op de bananengooiers doelt die laf zijn en zich verschuilen, want als ze het allemaal waren dan zouden ze zich moeilijk achter iemand anders kunnen verschuilen of niet?

Banaantje moet kunnen toch? Historisch gezien...

13 mei 2014 om 23:55

Ben tegen kolonialiseren dus probeer me geen dingen in de mond te leggen. Ik reageer op belediging van Italianen en het verheerlijken van de 'donkere gozers' boven de Italianen. Alles wat je doet in stadion wat verboden os zal ke moeten verbergen dus hoe laf is dat als je anders stadion verbod krijgt wat je niet kan bevechten. Maar nogmaals bananen gooien ben ik geen fan van.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren