Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schweinsteiger geniet van Engelse humor: 'Die dingen zijn vermakelijk'

Laatste update:
/

Dat Bastian Schweinsteiger goed overweg kan met Louis van Gaal is bekend, maar het was voor de Duitser niet de hoofdreden om Bayern München te verruilen voor Manchester United. De 31-jarige middenvelder koos met zijn overgang naar de Premier League vooral voor een nieuw avontuur. “Dat je weet hoe de coach werkt, maakt het dan wel eenvoudiger”, zegt hij in BILD.

De belangrijkste reden om naar Engeland te komen was de uitstraling van Manchester United, beweert Schweini. “Ik wil altijd prijzen winnen en denk dat dat hier kan. Ik weet zeker dat we een nieuw tijdperk betreden, helemaal met Van Gaal aan het roer. Bij Bayern deed hij destijds hetzelfde. Dat vooruitzicht trok mij.” De wereldkampioen zegt tevens er alles aan te zullen doen om United terug te brengen op het niveau van clubs als Real Madrid, Barcelona en Bayern.

Schweinsteiger spreekt ook over zijn ervaringen in de kleedkamer bij zijn nieuwe werkgever. Daar gaat het er anders aan toen dan in München. “Ze hebben hier een apart gevoel voor humor. Dat merkte ik meteen. Ik liep met twee borden eten naar binnen, waarop een ploeggenoot vroeg: ‘Basti, hoe laat is het?’. Hij hoopte dat ik op mijn horloge zou kijken en alles uit mijn handen liet vallen. Dat vind ik wel vermakelijk”, besluit hij.

Zie jij Bastian Schweinsteiger binnen nu en drie jaar kampioen worden met United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe kan Schweinsteiger dat nou vermakelijk vinden? Hij is een Duitser, die hebben geen humor.

En ik kan hem wel en niet begrijpen. Ja, het is een nieuwe uitdaging, maar als hij was gebleven was hij echt een legende geworden bij Bayern. Nu is hij daar een icoon.

18 augustus 2015 om 22:28

Nou een legende is hij wel hoor! Mensen bij Bayern die beduidend minder hebben betekent voor Bayern worden al legende genoemd. Denk dat het besef pas achteraf zal komen. Wij voetbal liefhebbers houden toch wel van nostalgie, dus denk dat zijn prestaties pas later zullen worden beseft door de voetbalwereld.

18 augustus 2015 om 22:42

Door de meeste legendes wordt Schweini al een legende genoemd. Hij wordt ook meestal in de all time Duitse ploeg gezet meestal

18 augustus 2015 om 22:45

Maar vind jij niet dat zijn status nog groter zou zijn als hij gewoon zijn hele carriere bij Bayern onder contract had gestaan?

18 augustus 2015 om 22:50

Wat?!? Schweinsteiger geen legende? Wat een baas is dat zeg, hij is naar mijn mening een absolute legende. Naast wat ik vind, vinden velen hem een legende. Echt een geniale middenvelder die altijd in dienst van het elftal speelt. Dat hij de schijnwerpers zelden op zich gericht krijgt wil niet zeggen dat het geen legende is.

18 augustus 2015 om 22:58

Ja dat is de vraag, persoonlijk zou ik dat inderdaad vinden. Maargoed, het zij zo. Er gaan geruchten dat hij misschien nog zijn carriere bij ons afsluit.

Leuk voorbeeld is ook Kaiser Franz Beckenbauer. Die speelde zelfs bij een andere Duitse club, nog steeds een gigantische legende.

19 augustus 2015 om 12:21

Ik herinner mij schweinsteiger echt van de duels tegen nederland. Toen had ik een hekel aan hem want wat was hij goed zeg pfff en hij scoorde toen ook wel eens tegen nederland d8 ik.

18 augustus 2015 om 23:40

Nou ik kan je verzekeren dat duitsers humor hebben. En vooral Thomas Muller. YouTube: thomas muller interview after winning the worldcup. Als dat geen humor is weet ik het ook niet.

19 augustus 2015 om 00:14

Na het winnen van het wk heeft iedereen humor.

19 augustus 2015 om 00:47

Na het winnen van de engelse competitie ook. Oh wacht....

20 augustus 2015 om 07:18

Duitsers maken geen grappen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren