Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder verklapt opstelling en beloont middenvelder van Jong FC Twente

Laatste update:
/

Het geplaagde FC Twente neemt het zondag in een uitwedstrijd op tegen FC Groningen. De oefenmeester verklapt alvast zijn basisopstelling: hij begint zoals hij de wedstrijd tegen PEC Zwolle eindigde. Schreuder gunt daarnaast de negentienjarige Jelle van der Heyden een primeur: de middenvelder van Jong FC Twente maakt voor het eerst deel uit van de wedstrijdselectie van de hoofdmacht.

“Door de blessures van Andreas Bjelland, Luc Castaignos en Orlando Engelaar zijn er plekken vrij in de wedstrijdselectie waarvan er één voor hem is”, legt Schreuder uit via de officiële kanalen van de Tukkers. De oefenmeester vindt dat FC Twente de voorbije twee duels kleine stappen heeft gezet in stabiliteit.

Tegen FC Groningen verwacht Schreuder een gevecht op het middenveld. Het is voor de Tukkers zaak om Tjaronn Chery en Albert Rusnák niet aan de bal te laten komen. “Zelf gaan we aanvallend ons eigen spel spelen”, klinkt het.

Denk je dat FC Twente een goed einde van het seizoen gaat kennen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rusnak is vandaag geblesseerd afgehaakt, dus daar hoeft Twente zich al niet druk om te maken.

20 maart 2015 om 15:06

Antonia is ook geblesseerd geraakt op de training.. ben benieuwd wie op rechtsbuiten gaat spelen. Hopelijk Bacuna.

20 maart 2015 om 16:37

Rusnak is een twijfelgeval voor zondag, dat is dus nog niet zeker.

Volgens de tekst begint Schreuder dus met Borven ipv Tapia (wissel in de 80/85e minuut), maar dat lijkt me sterk. Overigens mooi dat Rusnak geblesseerd is en De Leeuw of niet meedoet, of op de bank zit.

20 maart 2015 om 15:17

Wat een rare opmerking dat je blij bent als er een speler van de tegenpartij geblesseerd is . Nu hoop ik dat Twente nog meer naar onder keldert en volgend seizoen degradatie voetbal speelt.

20 maart 2015 om 15:28

Dat hoopte je voor die tijd ook al, anders ben je wel een heel wiebelig mens als je door 1 reactie van 1 Twente supporter daarop je mening gaat baseren/veranderen

Zelf vind ik het ook ietwat vreemd om een persoon een blessure toe te wensen, dat hij liever heeft dat Rusnak niet meedoet snap ik wel, maar door middel van een blessure?

Edit:het woordje veranderen erbij gezet.

20 maart 2015 om 15:33

Bedoel ook dat ik blij ben dat hij niet meedoet, wens niemand een blessure toe namelijk. Gewoon verkeerd bewoord.

20 maart 2015 om 18:25

Omg kerel shut up. Is toch logisch dat je niet wil dat de betere spelers van de tegenstander tegen je eigen team spelen. Irritante moraalridder.

20 maart 2015 om 18:26

@Grappie was dat. Echt wat een stumper hahaha hoe kan je zo zijn?

Ik ben nog blijer dat Engelaar niet mee kan doen.
Ik wens hem geen blessure, maar als hij geen blessure had gehad stond hij waarschijnlijk gewoon in de basis. Ik denk dat Twente de draad weer op gaat pakken, ook al zal het ook de laatste wedstrijden wat wisselvallig blijven ben ik bang voor. Hopelijk gaan ze het seizoen mooi afsluiten door de beker te pakken. Dat is de enige manier om dit seizoen nog een beetje glans te geven.

20 maart 2015 om 18:05

Europees voetbal moet het doel zijn, via de beker is het snelst, maar zeker niet makkelijk. Mochten we in de knock-out mazzelen dan hoor je mij ook niet klagen trouwens.

Een goed einde van het seizoen zal van de beker afhangen niet van een dramatisch competitie jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren