Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schotse lijstaanvoerder haalt 'powerfully-built forward' weg uit Groningen

Laatste update:
/

Género Zeefuik hoopt in Schotland zijn carrière weer op te kunnen pakken. De spits kwam de laatste maanden niet voor in de plannen van FC Groningen-coach Erwin van de Looi en donderdag maakt Heart of Midlothian bekend dat Zeefuik tot het eind van het seizoen op huurbasis wordt overgenomen.

Zeefuik stond afgelopen zomer al op het punt om Groningen te verlaten, maar zag zijn wens geen doorgang vinden. Zodoende moest hij zich nog een half jaar verbijten op de bank en de tribune. Van de Looi deed dit seizoen geen enkele keer een beroep op de voormalig jeugdinternational.

Hearts, dat dik bovenaan staat in de Schotse Championship (tweede divisie), maakt via de officiële kanalen bekend dat Zeefuik een half jaar wordt gehuurd. "De powerfully-built forward arriveert met een indrukwekkende staat van dienst. Hij maakte onderdeel uit van de befaamde jeugdopleiding van Ajax en vertrok in 2006 naar PSV", meldt de club. Ook wordt aangehaald dat hij als jeugdinternational samenspeelde met Celtics Virgil van Dijk en Manchester Uniteds Daley Blind.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht bij het lezen van de titel aan Celtic, maar de club waar het om gaat is een anti climax.
Zeefuik is daar misschien wel op zijn plek.
Zelfs voor de Nederlandse subtop komt hij echt te kort.

8 januari 2015 om 16:59

Dat is het handelsmerk aan het worden van VZ helaas...

8 januari 2015 om 17:25

Zeefuik past wel in het Schotse voetbal denk ik. Bezit over al de eigenschappen.

Off: laatst op facebook gaf ik aan dat ik wel met Genaro kerst zou willen vieren, voor de grap. Zegt ie, kom met je moeder. En daarna prive in de chat nog eens: wat is je probleem vriend. Het was de echte zeefuik. Vond het wel hilarisch maar ook vreemd.

8 januari 2015 om 17:57

Hij zocht ruzie met je zonder reden? Hahaha

8 januari 2015 om 17:27

Celtic staat op het moment niet eens eerste haha. Ze hebben wel een wedstrijd minder gespeeld en staan een punt achter op Aberdeen, dus dat was de club waar ik in eerste instantie aan dacht.

On: Dit lijkt me een stap terug, maar als hij daar aan spelen toe komt speelt hij volgend jaar wel gewoon wekelijks in de hoogste divisie van Schotland.

8 januari 2015 om 20:38

Momenteel staat Celtic niet bovenaan in de Schotse competitie

8 januari 2015 om 21:14

heart speelde 2de divisie

Jammer, ik zit altijd te genieten voor de televisie als Zeefuik weer eens mocht spelen. Hopelijk zien we hem nog ooit terug.

Haha, hoe kan je van een zeer matige voetballer een wereldster maken! Powerfull build, haha..

8 januari 2015 om 19:15

Nou idd en ook nog over zijn indrukwekkende staat van dienst praten. Klinkt wel als een hele grote belofte zo. De fans van de club kunnen de borst natmaken!

Haha tja, dat is ook een manier om Zeefuik te omschrijven en neer te zetten als talentvolle speler uit de generatie van Daley Blind. Feit is natuurlijk dat dit de grootste miskoop van Groningen is geweest. Geen enkel moment dat hij potten heeft kunnen breken.

Heeft Zeefuik nog steeds last van overgewicht of is hij ondertussen al wat afgevallen?

8 januari 2015 om 16:58

Zijn spieren

8 januari 2015 om 17:01

Dat zei Alberto bij Samson en Gert ook altijd...

Moet je is zien, gaat Zeefuik daar doorbreken

8 januari 2015 om 17:09

Dat hoop ik. Dan kunnen ze hem mooi definitief overnemen want volgens mij heeft nog hij een contract tot 2016..

Wel mooi voor beide partijen dit.

Ergens heeft hij wel talent, anders debuteer je niet op je 16e. Maar waar is het mis gegaan? Zelf heb ik het idee dat ze bij Psv niet wisten hoe ze hem moesten begeleiden want ze deden toch nooit wat met de jeugd

8 januari 2015 om 17:25

Is gewoon een domme vetklep, iedereen valt af als die dieet en traint, misschien minder snel maar afvallen doe je, en dit vergooi je gewoon met eten lachwekkende instelling.

Hopen dat die er een paar in knalt daar al ben ik bang dat we hem weer in de zomer terug zien.

Misschien komen ze met Zeefuik in de gelederen nog dikker bovenaan te staan...

8 januari 2015 om 17:30

Hahaha wat grappig kerel. Je bent zeker de leukste thuis.

Hearst verste....uh verzwaard selectie. Islamo nog ff verhuren of weg oid en dan mssch nog ff buitenkansje scouten/ vastleggen

8 januari 2015 om 17:57

Islamovic kan inderdaad ook wel een reeks wedstrijden gebruiken, maar nog niet bij Groningen. Een club uit de JL zou leuk zijn, dan kan hij aan Nederland blijven wennen, misschien de taal leren en wat goals maken. Islamovic heb ik nog niet afgeschreven in ieder geval, Matavsz begon bijvoorbeeld ook pas goed te spelen nadat hij bij Emmen had gespeeld.

Hopelijk maakt Zeefuik er een stuk of 5 in het komende half jaar en kun je die voor 2 ton verkopen in de zomer ofzo.

"powerfully built". Mooi omschreven haha. Ik vind hem eigenlijk beter dan Hoesen op dit moment, Zeefuik scoort ten minste eens in de zoveel tijd.

8 januari 2015 om 22:39

En hij naait zijn tegenstander nog wel eens een rode kaart aan zoals tegen Vitesse, uitslag daargelaten..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren