Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scholes plaatst vraagtekens bij aanpak Van Gaal: ‘Ik ben niet overtuigd’

Laatste update:

Manchester United boekte donderdagavond een overtuigende 5-1 overwinning op FC Midtjylland, maar gaat aanstaande zondag niet winnen van Arsenal. Dat zegt Paul Scholes, oud-middenvelder en tegenwoordig analyticus namens BT Sport.

/

“Arsenal is een erg goed team met enkele briljante aanvallend ingestelde spelers en ik vrees met die achterste vier een beetje voor United”, aldus Scholes. “Het wordt met de snelheid en kracht van Arsenal heel moeilijk. Het wordt een massive wedstrijd.” Anthony Martial kan vanwege een hamstringblessure waarschijnlijk niet in actie komen en Scholes verwacht dat Van Gaal dezelfde elf namen de wei instuurt als tegen Midtjylland. “Ik denk niet dat hij andere keuzes gaat maken.”

De 41-jarige Scholesy vindt het overigens apart dat Van Gaal na het eerste duel met Midtjylland individuele gesprekken met de spelers heeft gevoerd. “Het is zijn stijl. Misschien wil hij zijn hart luchten of kunnen enkele spelers hun hart luchten. Hij denkt dat hij zo meer uit zijn spelers kan halen, maar ik ben niet overtuigd. Dat werkt misschien wanneer je zestien of zeventien bent, maar Sir Alex Ferguson heeft dat nooit bij ons gedaan. Ja, alleen als er grote problemen waren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja hier gaat het dus mis he meneer Scholes. Je moet hem niet blijven vergelijken met Ferguson, en met je eigen herinneringen. Dit is een heel ander team, andere trainer, andere situatie. Dus als je het blijft vergelijken met vroeger is het altijd slechter. Als van Gaal dit wil doen, laat hem lekker doen!

26 februari 2016 om 10:34

mee eens...ferguson heeft het ook moeilijk gehad bij united en had meestal een betere selectie dan van Gaal nu heeft...toen SAF united verliet stond er nog een heel erg matig team klaar voor Moyes, die heeft daar niks mee gedaan en van Gaal tot nu toe ook te weinig maar hij heeft ok veel pech met blessures..toch denk ik niet dat een andere trainer het met deze selectie beter zou doen

neville had ook altijd veel praatjes vanaf de zijlijn zoals scholes nu ook elke keer heeft zonder zelf voor een groep gestaan te hebben maar het is gewoon een moeilijke club met een matige selectie om te trainen

Wat trekt deze man iedere keer toch de meest kromme vergelijkingen. Was een heerlijke voetballer, maar nu een ontzettend zure pensionado.

26 februari 2016 om 10:23

Helemaal eens! De vergelijkingen zijn niet te volgen en hij spreekt zich regelmatig tegen. Mooiste voorbeeld; SAF deed dat nooit! Alleen als er problemen waren.... Volgens mij is de huidige situatie voldoende aanleiding voor die gesprekken!! Persoonlijk hoop ik dat Depay nu op gaat staan. Ik gun Arsenal best de landstitel (tottenham ook), maar hoop dat Depay met een weergaloze actie matchwinner wordt zondag :-)

Ja,Ferguson praatte alleen individueel als er grote problemen waren...aldus Scholes!!!
Ehh Scholes..Waarom denk je dat v Gaal met de spelers praat??Juist omdat er problemen zijn!!!Dehhhh...

Het leukste hieraan is die laatste zin... "ja, alleen als er grote problemen waren". Nou meneer Scholes, het gaat Man Utd op dit moment nou niet bepaald voor de wind. Hoe weet hij nou wat er zich achter de schermen afspeelt. Je kan dan ook moeilijk je vraagtekens bij die gesprekken zetten.

Met de groep die nu nog fit is, is er ook geen eer aan te behalen. Slechte backs, matig aanvallend middenveld, geen spits. Het is wel heel makkelijk hoe meneer Scholes de hele tijd aan het vuren is, maar op dit moment kan Van Gaal weinig anders. Ik vind ook niet dat er super goede transfers zijn gedaan of dat United nou zo goed loopt, maar je moet niet alles ophangen aan hoe Ferguson het deed en al helemaal niet vergelijken met de spelers die hij toen tot zijn beschikking had.

Fergie is precies op het juiste moment gestopt. Alle topspelers waren oud en leeggeknepen en er zijn toen geen waardige of getalenteerde vervangers gehaald. Scholes snapt dit echt niet, blijf erbij dat scholes het van gaal aanrekent dat hij niet in de technische staf is opgenomen, waarom zou die anders zo hard blijven door zeiken ...

"ja, alleen als er grote problemen waren.” Hoe beschrijft hij deze problemen dan?

Vind scholes een super legende en een goede analisy, maar sorry dit slaat nergens op.

Dus omdat SAF het niet hetzelfde deed is het niet goed? Tja, ik zou SAF ook graag nog als coach zien maar dat is nu eenmaal niet meer zo en dat moeten we accepteren.

En als SAF het alleen deed bij grote problemen, deed hij het dus wel. Ik denk dat door al de commotie, het gezeik en de spanning dit zeker wel een goed moment was om spelers hun hard te laten luchten.

Gisteren was daar dan noodgedwongen een elftal opgesteld, waar van Gaal grootste successen mee haalde: jonge spelers, aangevuld met wat ervaren krachten. Die jonge gasten geloven in hem, doen wat hij wil. Team komt in een flow en de ouderen zijn dan in hun eenvoud belangrijk. Wijze les Louis: niet meer kopen, maar é MU talenten kansen geven, dat gaat onherroepelijk ook de gevestigde orde prilkkelen.

Scholes is zuur, maar geef hem ongelijk. Die gaat ook wel om als van Gaal de united jeugd gaat inpassen.

Hij moet snel een team vinden om te trainen. Hoeft hij niet meer aan te stoelpoten van van Gaal te zagen.

26 februari 2016 om 22:14

Scholes Engnek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren