Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schöne na week in Denemarken weer geblesseerd terug naar Amsterdam

Laatste update:
/

Lasse Schöne is komende week niet inzetbaar voor de Deense bondscoach Morten Olsen. De aanvaller van Ajax heeft nog altijd last van een knieblessure, die hem ook al het EK-kwalificatieduel met Servië (3-1 winst) kostte. Denemarken neemt het dinsdag op tegen Roemenië.

De Scandinaviërs doen dat dus zonder Schöne. Hij raakte vorig weekend geblesseerd in het duel van Ajax bij SC Cambuur. De kwetsuur leek mee te vallen, maar blijkt toch ernstiger dan aanvankelijk werd gedacht. Het is onduidelijk hoe lang Schöne langs de kant staat.

Daarmee staat er ook voor Ajax-coach Frank de Boer een vraagteken achter de naam van de 28-jarige speler. Ajax speelt komende week zaterdag in eigen huis tegen sc Heerenveen. Schöne heeft dus nog een kleine week de tijd om wedstrijdfit te worden.

Lasse Schöne is van cruciaal belang voor Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Genoeg spelers die schone eventueel kunnen vervangen. Maar hopelijk valt het mee.

16 november 2014 om 12:36

Je kunt schone wel vervangen, maar wel door een minder kwalitatieve speler. Schone is een van de sterkhouders van dot ajax.

16 november 2014 om 12:45

Schone is een belangrijke speler, maar hij is niet van cruciaal belang.

16 november 2014 om 12:55

Schone is lang niet meer zo goed vind ik als in het begin van de competitie.

16 november 2014 om 13:05

Ja het lijkt mij niet meer dan logisch dat de vervangers minder zijn, maar dat mag tegen Heerenveen niet zo'n probleem zijn, met een gedeelde 7e tot 10e plek staan ze eigenlijk wel op de plek waar ze horen denk ik.
Nu heb ik alleen de wedstrijd tegen Twente gezien van ze, plus de samenvattingen van de overige wedstrijden, maar ik vind dat ze een hoop kwaliteit hebben ingeleverd, ze zijn wel echt een heel pak minder als vorig seizoen.
Logisch als je ziet wat ze allemaal kwijt zijn geraakt aan spelers, maar als ik alle verhalen over Heerenveen las, deed mij dat haast geloven dat ze nu beter moesten zijn. Betere trainer, Sinkgraven is beter als Ziyech, Uth is minstens zo goed als Finbogasson, zo las ik, maar mij valt het ietwat tegen wat ze lieten zien.

16 november 2014 om 13:55

Maar bijna elke club is toch een stuk minder geworden? Uitzondering van een aantal clubs, maar die drijven nu boven zoals psv en cambuur...

16 november 2014 om 14:10

Ja maar daarvan was het duidelijk, iedereen kon zien dat het bij de meeste clubs veel minder is geworden, Daar wordt ook door niemand geheimzinnig over gedaan.
Terwijl (zoals ik aangeef) de pers en supporters ons wilden doen geloven dat Heerenveen beter was geworden.

" Betere trainer, Sinkgraven is beter als Ziyech, Uth is minstens zo goed als Finbogasson"

16 november 2014 om 20:53

Alleen dat laatste is waar

Balen! Schone is voor Ajax toch een hele belangrijke speler geworden.

16 november 2014 om 12:40

Fischer komt terug toch? Dan is Fischer, milik, el ghazi ajax zijn voorhoede. Lijkt mij prima

16 november 2014 om 12:43

Dat zal denk ik inderdaad de aanval van Ajax van komend seizoen worden, misschien wel nog van de tweede seizoenshelft want Fischer wordt binnenkort terugverwacht.

Ik zou Kishna zaterdag een kans geven tegen Heerenveen op linksbuiten.

16 november 2014 om 12:45

Ik hoop eerder dat Fischer op het middenveld komt te spelen. Vind hen daar beter tot zijn recht komen.

16 november 2014 om 12:52

Mits Schone niet fit is volgende week zal Andersen naar LB verhuizen en Serero met Klaassen aanvallend staan met Zimling of Riedewald er achter maar hopelijk valt zijn blessure mee want je mist anders het nodige ervaring.

16 november 2014 om 12:56

Schone gaat denk ik weg in de winterstop.

16 november 2014 om 13:05

Ik hoop niet dat Andersen op de buitenkant word gezet. Juist daar faalde hij totaal begin dit seizoen. Menig of Kishna moet daar de kans krijgen. Fischer vind ik ook eerder een tweede spits of aanvallende middenvelder.
Hopen dat de blessure meevalt.

16 november 2014 om 17:06

Doe Fischer nog maar niet op het middenveld. Hij mist nog veel ritme en op het middenveld zijn fouten wat gevaarlijker. Bovendien moet hij daar harder werken, kan je hem beter wat op de flank laten klooien.

Valt wel mee hoe belangrijk hij is. Voetballend is hij niet zo sterk en een speler die vol op strijd levert is hij niet. Alleen zijn vrije trappen zijn perfect. Dus hij is vervangbaar. Ik zou Boillense linkerspits zetten.

16 november 2014 om 13:01

Schone is echt wel een belangrijke schakel bij Ajax. Ook qua rust mbt het spel. Boilesen links buiten? Die vent struikelt elke wedstrijd over ze eigen benen.

En anders kan Frank de Boer EL Ghazi en Kishna opstellen, geen probleem!

16 november 2014 om 13:13

Kishna in deze vorm is geen aanwinst voor je team.

Hoop dat het niet al te ernstig is en dat hij gewoon kan spelen, al is het als invaller of laten spelen een bepaalde tijd en dan laten wisselen

Ik vind dit eigenlijk wel goed nieuws. Nu heeft een van onze buitenspelers dé kans om zich te bewijzen. Ik vraag me af wie de kans gaat krijgen van Frankie. Kishna en Menig lijken het dichtst tegen het eerste aan te zitten, maar Kishna heeft al een kans gehad en niet benut dus gaat hij nu misschien voor Menig. Muric is er nog niet klaar voor en Becker is denk ik niet goed genoeg.

Dat is balen voor Schone. Voor Ajax is het een ideaal moment om een andere vleugelbezetting te proberen. El Ghazi rechts, Kishna links !!

Geef Menig maar een kans!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren