Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schitterend: Haller maakt half jaar na diagnose rentree bij Borussia Dortmund

Laatste update:

Sébastien Haller heeft zijn eerste minuten gemaakt voor Borussia Dortmund. De spits viel op een trainingskamp in Marbella een kwartier voor tijd in tijdens een oefenduel met Fortuna Düsseldorf. Haller keerde vorige week terug op het trainingsveld van BVB sinds er in juli vorig jaar, kort na zijn vertrek bij Ajax, teelbalkanker bij hem werd ontdekt.

Haller blikte maandag op de website van Dortmund terug op enkele zeer zware maanden buiten het veld en gaf na de diagnose en de bijbehorende behandelingen te kennen nooit getwijfeld te hebben aan zijn terugkeer. Dinsdag was het moment daar en kon Haller zich weer écht profvoetballer voelen. De Ivoriaans international kwam een kwartier voor tijd bij een 2-1 voorsprong binnen de lijnen voor Youssoufa Moukoko. Dortmund zegevierde met 5-1 in het oefenduel, waarin Donyell Malen goed was voor twee treffers.

"Op het veld staan is het beste gevoel dat je kan hebben", erkende Haller eerder deze week. "Met deze ziekte weet je namelijk niet hoe je toekomst eruitziet. Ik kon mij alleen maar op de volgende dag richten. Ik heb hard gewerkt en kan voor mijn gevoel nu alles aan." Haller droomt over het spelen voor de Gelbe Wand, de fanatieke supportersgroepering van Dortmund. "Dat zit vanaf dag één in mijn hoofd. Dat is echt het ultieme doel."

"Voor mij persoonlijkheid was terugkeren altijd slechts een kwestie van tijd. Daarom ben ik altijd blijven vechten", zei de strijdvaardige Haller in het uitgebreide interview tijdens het trainingskamp in Marbella. De voormalig Ajacied sprak in de voorbije maanden ook met Timo Baumgartl, Marco Richter en Jean-Paul Boëtius, die ook te maken kregen met deze vorm van kanker. "We hebben veel gesproken over de therapie, de operatie en de mentale gezondheid. Dat vond ik heel erg belangrijk. Zij horen ook bij het genezingsproces."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Het is je van harte gegunt jongen! Groeten van Hans!

Hopelijk leeft die weer helemaal op en haalt die z'n niveau van Ajax dat zou geweldig zijn.

Top nieuws, ik hoop dat hij weer snel fit kan worden en nog wat wedstrijden kan pakken dit jaar. Jezelf klaar stromen voor het volgende seizoen. Ga zo door strijder

10 januari 2023 om 21:43

Zou Perez het ook schitterend vinden?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren