Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schaars krijgt bij Sporting concurrentie van Zwitsers international

Laatste update:

Stijn Schaars, en in mindere mate Zakaria Labyad, heeft er een concurrent bij in Lissabon. Daags na de presentatie van Labyad maakt Sporting Portugal op de website van de club melding van de komst van Gelson Fernandes, die voor een onbekend bedrag is overgenomen van het Franse Saint-Étienne. "Ik zal mijn hart en mijn ziel geven voor deze club", beloofde de middenvelder.

/

De Zwitsers international tekende voor vier jaar bij Sporting en speelde in het afgelopen seizoen nog op huurbasis voor Leicester City en Udinese. "Ik heb er alles aan gedaan om bij Sporting terecht te komen", zei Fernandes. "Ik ben geboren in Kaapverdië en het is altijd mijn droom geweest om voor deze club te spelen. Ik wil niet praten over doelstellingen voor het volgende seizoen, maar ik beloof gewoon heel hard te werken."

De 25-jarige Fernandes is evenals Schaars een defensieve middenvelder en begon zijn loopbaan bij het Zwitserse FC Sion. In 2007 vertrok hij naar Manchester City en na twee jaar ging hij verder bij Saint-Étienne, dat de middenvelder al verhuurde aan Chievo, Leicester en Udinese. Fernandes is een 38-voudig Zwitsers international en twee jaar geleden nog verantwoordelijk voor het enige doelpunt tegen Spanje in de met 0-1 gewonnen wedstrijd op het WK van 2010.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop voor Schaars dat die basisplek behoud.

Verder is een beetje concurentie nooit verkeerd aangezien je jezelf wil bewijzen hij kan er (hoop ik) alleen maar door groeien.

3 juli 2012 om 23:15

Tsja dat vraag ik me nou af.. Misschien wil je jezelf iets te veel bewijzen en dat kan negatief zijn tegenover het team..

Weet iemand iets meer over deze concurrent van Schaars?

4 juli 2012 om 17:26

Het is een speler met een erg goeie conditie en loopvermogen. Werkt hard voor het team en is ook met de jaren heen beter gaan spelen. Mensen die hem afkraken moeten wel weten dat je niet zomaar bij Udinese in de basis komt. Het is een meer dan goeie voetballer voor ons voor de breedte en als die het goed doet misschien wel basis. Hij komt transfervrij over. Heeft volgens mij zelf ze contract af betaald. Zoals die al aangaf, hij deed er alles aan om zelf te komen. Spreekt de taal. Prima aankoop, zeer tevreden over.

Lijkt me geen grote versterking als je ziet hoeveel clubs hij heeft gehad en hie weinig hij heeft gespeeld. Maar ik kan me vergissen en misschien is het een bruikbare kracht

Fernandes is echt een goede speler. Op het WK scoorde hij ook een mooi doelpunt tegen Spanje. Ik denk eigenlijk niet dat het een concurrent is voor Schaars zijn positie. Hij speelt denk ik in een aanvallendere rol

4 juli 2012 om 15:59

Mooi doelpunt ?

Als jij van zo'n intikkertje al warm wordt..
Dan heb ik in me carriere als amateur voetballer wereld goals gemaakt.

4 juli 2012 om 17:24

@ Dobbie

Haha inderdaad, top reactie. Dan heb ik ook wonderlijke treffers gemaakt. Waar Max.az ze vingers bij aflikt.

Ik hoop dat Stijn Schaars z'n basisplaats behoudt, maar 'n concurrent meer motiveert elke speler denk ik wel en dan gaan ze extra hard werken. Maar ik heb die Gelson Fernandes 'n paar keer zien spelen, en hij is zeker 'n goede concurrent voor Schaars.

Hij komt transfervrij.

Vond schaars goed spelen vorig seizoen en hoop voor hem dat hij zijn basis plaats behoud maar voor sporting een goede speler omdat ze vorig jaar inde breedte nog wel eens tekort kwamen omdat ze zoveel wedstrijden speelde haakten ze naar mijn idee af om hoger teeindigen misschien dat het dit seizoen lukt met een bredere selectie!

Gelson Fernandes is ook een zwerver geworden. De laatste tijd wisselt hij wel erg vaak van clubs. Grappig, dat hij wel herrinerd wordt als de ''spanje-beul'' op het WK in 2010. Niet veel spelers kunnen de laatste jaren zeggen dat ze matchwinnaar waren tegen Spanje.

Sporting is ook wel een vreemdelingenlegioen aan het worden zeg. Elk jaar weer een blik spelers opentrekken en maar weer hopen dat het goed gaat. Ze kunnen beter elk jaar een paar gerichte aankopen doen. Wat is dit nou voor toegevoegde waarde dan?

4 juli 2012 om 02:14

Puur om winst te maken! Ze halen niet voor niks spelers voor niks op! Die jongens worden puur en alleen voor de handel gehaald. Hetzelfde geval bij Labyad ze betalen PSV niet voor niks geen centen. Ze zijn al blij als hij dalijk voor 8 miljoen kan vertrekken.

4 juli 2012 om 07:03

Sporting heeft vorig jaar 20 miljoen geinvesteerd in jonge spelers met paar oude spelers met ervaring. Dit jaar worden er max 4 spelers gekocht, waarvan 2 al bekend. Sporting gaat nu nog ee n Spits halen en een verdediger, of dat uit eigen jeugd komt is nog niet bekend. Tot nu toe 2 transfers die transfervrij zijn gekomen

4 juli 2012 om 07:50

Maar het team is niet echt herkenbaar meer bedoel ik. Sporting heeft normaal gesproken een goede jeugd. Nu lijkt het beleid toch een beetje willekeurig de laatste jaren, wat de continuïteit van de club niet ten goede komt denk ik. Voor supporters is het ook minder leuk.

4 juli 2012 om 10:38

Klopt helemaal. Sporting heeft 4 succesvolle jaren gehad met Paulo Bento, van 2006 tot 2010. (4 Bekers, 4 Champions league, 4x 2e plek met dezelfde team (voornamelijk Nani,veloso, Patricrio, Carrico, Andre santos) zijn er paar van. Toen hij is weg gegaan is Sporting naar beneden gekelderd, zowel met resultaten als directie. Sporting is sinds vorig jaar terug gekomen en zijn realtisch geweest om geld te pompen om spelers te kopen die elkaar aanvullen, die kan strijden op de lange termijn. Jammer genoeg komen er dan minder talenten door, maar gellukig is vorig jaar Andre Martins gedebuteerd, dit word een grote. En komt Adrien en Cedric soares terug die de finale won tegen Sporting bij Academica. Sporting staat bekend om ze jeugd, in Portugal en in de wereld met Ajax en Barcelona. Ondanks prijzen wil ik dat ze de jeugd behouden en kansen gunnen, vanaf dit jaar beginnen ze met B team in de Liga Orangina ( onder Liga Sagres ).. Hopelijk word dit succesvol

4 juli 2012 om 10:48

@ 13nesta13

Als je een beetje de selectie van Sporting kent weet je dat ze heel veel spelers uit eigen jeugd hebben in het eerste elftal. En ook veel zijn er verhuurd om ervaring op te doen.
Dit zijn gerichte aankopen. Vorig jaar raakte onze verdedigende middenvelder Rinaudo geblesseerd wat een sleutelspeler was. Nu hebben we Gelson Fernandes transfervrij gehaald als vervanger voor hem, als die weer geblesseerd raakt. Labyad eventueel als Izmailov geblesseerd raakt. En dat gebeurd zeker wel, die raakt even vaak geblesseerd als een Robben.

Gelson Fernandes, tjaaaa.
Heeft de stap naar grotere clubs nooit kunnen maken en is ook nooit echt lang bij een club gebleven.
Ben benieuwd of dit een aanwinst voor Sporting zal zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren