Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schaars: ‘Ik verwacht veel van mezelf en wil een groot aandeel hebben’

Laatste update:

In de zomer van 2013 keerde Stijn Schaars terug op de Nederlandse velden: na twee seizoenen bij Sporting Portugal tekende de middenvelder een meerjarig contract bij PSV. In zijn debuutseizoen speelde hij de meeste wedstrijden mee, maar daarna hield een hardnekkige blessure hem vrijwel het hele seizoen 2014/15 aan de kant. Nu is de 31-jarige Schaars weer fris en fit en wil hij vol gaan strijden voor een basisplaats bij PSV.

/

Maandag trainde PSV voor het eerst en na afloop sprak Schaars met Omroep Brabant. In de achterliggende maanden heeft de ex-speler van AZ en Vitesse bepaald niet stilgezeten. “Ik heb in de vakantie het nodige gedaan om hier fris te starten. Als je een jaar bent verloren aan blessures, wil je dat niet nog een keer laten gebeuren. Ik wil nu gewoon een goede start maken. En ik voel me goed, dus ik heb er veel zin in”, aldus Schaars.

Hij heeft een duidelijke missie voor het seizoen dat voor hem ligt. “Ik verwacht veel van mezelf, dus ik ga me optimaal voorbereiden op het komende seizoen en ik wil een groot aandeel hebben in wat er komend seizoen gaat gebeuren. Ik weet wat de andere kant is en dat maakt me nu nog gemotiveerder”, aldus de routinier na de eerste sessie. Dat Phillip Cocu een training van tweeënhalf uur in petto had voor zijn selectie, kon Schaars niet deren. “We zijn aan het opstarten hè, dus het tempo is laag. Dan is tweeënhalf uur maar betrekkelijk.”

Verwacht jij een belangrijke rol voor Stijn Schaars, komend seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik verwacht weinig van Schaars. Kan het niveau na mijn mening gewoon niet aan. Hij zou beter naar een club als Vitesse kunnen gaan, waar hij nog wel een bijdrage kan leveren.

29 juni 2015 om 17:48

Waar zou hij ook moeten staan? Guardado en Maher lijken me onbetwist en als Wijnaldum vertrekt komt er een vervanger voor de basis. Bovendien heb je ook Hendrix nog die ik liever in het elftal heb omdat die zich nog kan ontwikkelen terwijl bij Schaars de rek er wel een beetje uit is.

29 juni 2015 om 19:39

Klinkt misschien vreemd maar ik zou Schaars wel bij eens bij een sterkere ploeg willen zien volgens mij is het dan een echte leider

Bravo
Alves
Pique
Mascherano
Alba
Iniesta
Schaars
Rakitic
Messi
Suarez
Neymar
30 juni 2015 om 18:57

Ik denk niet dat psv hem laat gaan.
Barcelona is in deze tijden ook nauwelijks meer een stap hogerop voor hem.

Wordt een betrouwbare invaller

Willen en kunnen zijn nog steeds twee grote verschillen. Zie hem op dit moment met de huidige selectie weinig toevoeging geven. Wellicht naast het veld kan hij enigszins een belangrijke rol hebben om de jonge gasten evt. Te corrigeren waar nodig.

Goed voor in de kleedkamer maar t staat goed zo met guardado / maher en wijnaldum ( daar komt propper voor als hij vertrekt ) ik hoop ook echt dat reyes komt van porto. Tighadouini kan je oppikken voor een miljoen of 2 en ik las iets over lestienne. Ik vind dat narsingh nog 1 kans verdient maar een concurrent op de rechtsbuiten positie is nodig. Mijn opstelling zou dan zijn

Zoet
Willems - reyes - isi - arias
Maher - guardado - wijnaldum/propper
Lestienne - luukie - narsingh/conc

Wie vinden jullie een goede rechtsbuiten , berghuis is wel te duur voor 5/6 m imo

29 juni 2015 om 17:53

De 19 jarige H.Lozano Of is die al verkocht aan een andere club?

29 juni 2015 om 18:01

Haha waauw waau waauw wat zie ik Lozano toch graag komen heel erg graag ! Volgens mexicaanse Media leek het zeker dat hij naar Psv zou komen ..
Maar ik hoor ik niks meer over .. Eerlijk gezegd zie ik liever Lozano komen dan Pereiro maar helaas ..

29 juni 2015 om 17:56

Daarom gaan we ook voor Pereiro als Concu voor Narsingh en ik moet je helaas mededelen dat Reyes volgende week zo goed als zeker naar Real Sociedad gaat .. Ik had hem ook graag gezien .. Narsingh en Lestienne moeten trouwens ook van Positie ruilen ..
Bij Vertrek van Hiljemark moet je schaar gewoon zijn plaats geven als 12/13e man af en toe laten invallen en belangerijk zijn naast het veld.
Misschien kan hij nog een x mee in een KNVB wedstrijd ..
Ons middeveld zal als ik de geruchten moet geloven er zo uit zien
Maher - Guardado - Propper/Affellay
Maar het kan ook
Propper - guardado - Affelay
en daar achter
Paal/Vloet - Hendrix/schaar - Bergwijn.

Ik verwacht dit seizoen een minder goede guardado en een schaar in een goede flow. Puur op gevoel, al vindt stijn niet z'n bijzondere voetballer.

Speelde super toen hij pas bij Psv kwam. Daarna zakte het in en sjokte hij als een oude opa over het veld. Achteraf bleek dat hij al tijden met een blessure speelde. Ik vind het dus nogal makkelijk om te zeggen dat hij er niks van heeft gebakken want dat is grote onzin.

Ik ben zeer benieuwd hoe hij nu terug zal komen. Ik zou het bijna zien als een mogelijke nieuwe versterking. Was haast vergeten dat we hem nog in de selectie hebben, zolang is hij geblesseerd geweest.

Jammer psv'ers .. Zaakwaarnemer van Pereiro wilt geld verdienen en wilt Perero liever bij Porto zien ..
Nacional was al akkoord en Pereiro leek ook te willen maar helaas.

Ben ik de enige die denkt dat schaars indien fit nog een redelijke bijdrage kan leveren het komend seizoen? Hij is niet de snelste maar hij snapt het spelletje goed en heeft een goede traptechniek/ pass. Misschien niet elke wedstrijd in de basis maar er zijn genoeg wedstrijden te spelen komend seizoen waarin schaars vast en zeker zijn bijdrage kan leveren.

Zal als spelverdeler/controleur de strijd aan moeten gaan met Guardado die afgelopen jaar heel belangrijk is geweest. Hopelijk wordt hij een betrouwbare invaller

Schaars zal zeker belangrijk worden als stand-in. Als er iemand op het middenveld wegvalt, lijkt Schaars (of allicht Hendrix) me de allereerste optie om die plek in te vullen. Hij gaat zijn minuten zeker maken!

En absoluut een fijne speler om er in de kleedkamer bij te houden. Omdat hij niet veel minder is dan de basis, kan hij de rest ook mooi scherp houden .

Voor de breedte een handige jongen, maar Schaars gaat echt geen basisplaats krijgen bij Psv. Ik vond hem al vanaf het begin erg overschat. Hangt heel geforceerd de leider uit, terwijl hij het spel eerder vertraagt dan versnelt. Inmiddels wordt hij overschaduwd door anderen. Guardado is de eerste naam die op papier verschijnt en een miljoenenaankoop als Maher verdwijnt - zeker na toch een degelijk seizoen - niet op de bank voor Schaars. Voor aanvoerder Wijnaldum geldt hetzelfde en ook als hij weggaat zal Propper natuurlijk een basisplaats krijgen. Verder is het maar de vraag of Schaars ook voorrang krijgt boven een talentvolle jongen als Hendrickx, die in principe hetzelfde kan brengen als Schaars.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren