Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SC Heerenveen presteert wisselvallig: ‘Er zijn ook vijf nieuwe spelers’

Laatste update:

SC Heerenveen gaat vrijdagavond op bezoek bij NEC en zal daar proberen eindelijk weer eens een uitwedstrijd te winnen. De laatste keer dat de Friezen daarin slaagden, was op 21 maart bij Heracles Almelo. Daarna eindigde het driemaal gelijk op vreemde bodem en werd er twee keer verloren. Dit seizoen won Heerenveen alleen in de openingsronde van De Graafschap en dus is er wel behoefte aan een nieuwe driepunter.

/

Uit bij NEC moet het dan gaan gebeuren voor het team van Dwight Lodeweges. De trainer geeft toe dat sc Heerenveen wisselvallig presteert in de Eredivisie. “Er zijn vijf nieuwe spelers, die moeten wennen en dat vergt tijd”, zegt Lodeweges ter verdediging. Hij is niet bang dat zijn team direct overrompeld zal worden, zoals uit tegen FC Groningen gebeurde. “Dit is een andere wedstrijd, een andere tegenstander en een andere speelwijze.”

Als het zijn team niet lukt te winnen van NEC, is de seizoensstart niet dramatisch, betoogt Lodeweges. Op dit moment zijn er pas zes punten verzameld en dat is niet zo veel. “Zes uit zes wil je liever niet, dan is de start niet goed, maar wij kijken vooral naar de lange termijn”, aldus de trainer op de clubwebsite. De laatste keer dat sc Heerenveen op bezoek was in De Goffert verloor het met 2-1: Hakim Ziyech scoorde voor de Friezen, tegenover twee goals van Michael Higdon bij de thuisclub.

Wint sc Heerenveen vrijdag in Nijmegen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijf dat nieuwe spelers argument altijd een beetje kul vinden. Minstens de helft van de clubs moet vijf nieuwe spelers of meer inpassen, die presteren toch ook niet allemaal wisselvallig. Kijk naar roda of pec als voorbeeld

17 september 2015 om 15:29

Ik denk dat Lodeweges het meer zegt met het oog op de leeftijd van de nieuwe spelers. Heerenveen heeft de jongste selectie van de eredivisie en daarom benoemt hij het. Als je vijf nieuwe ervaren rotten erbij krijgt, lijkt me het inderdaad helemaal geen issue.

Ik denk dat het wel goed gaat komen, missen alleen een spits nu Te Vrede geblesseerd is. Veerman is toch meer een jongen voor het laatste kwartiertje.

17 september 2015 om 15:45

Ze hebben luka zahovic ook nog. Speelt op dit moment vooral in het 2e elftal maar ik denk niet dat hij veel minder als veerman kan zijn. Hij is ook veel beweeglijker als veerman. Maar dat is ook niet zo moeilijk.

17 september 2015 om 15:50

Is geblesseerd. En komt nog tekort, moet nog sterker worden.

17 september 2015 om 15:51

Zahovic wordt door de club niet direct als diepe centrumspits gezien. Hij heeft ook nog wat tijd nodig. Aan de bal is hij waarschijnlijk wel beter dan Veerman en Te Vrede, dat is ook niet zo moeilijk. Maar fysiek en tactisch moet hij nog wel aanpoten.

Hij zal eerst wel in de beloften gaan spelen. En invallen op de flank of misschien eens op 10.

Waar is die zahovic? Dat was volgens mij wel een baas als ie net zo veel skills in zn kleine teen heeft als zn vader dan moet ie gewoon vlammen daar..

17 september 2015 om 15:35

Geblesseerd. En nog wat aan de lichte kant, start bij de beloften en wordt rustig gebracht. Hij gaf zelf ook aan dit een goed plan te vinden.

17 september 2015 om 15:40

Naar mijn weten is hij geblesseerd. Veerman is nu de enige die in de spits kan aangezien ook Huser geblesseerd is. Van Amersfoort had het nu mooi kunnen laten zien, maar die is helaas verhuurd. Pure pech dit.

17 september 2015 om 19:19

over zahovic word verteld dat ie nec waarschijnlijk moet laten schieten. maar dat ie de week daarop waarschijnlijk wel bij de selectie zit.

Heerenveen heeft dit seizoen een prima selectie alleen je ziet dat we van Aken die nog steeds geblesseerd is best missen in het centrum, Bijker hoort daar niet te staan en st. Juste kan zich aan niemand op trekken.
Otigba zou er gewoon in moeten staan als v Aken en Buijs niet fit zijn zoals nu het geval is.
De spitspositie is niet goed dit seizoen Veerman en Te Vrede zijn beide spitsen die voorzetten nodig hebben en die krijg je niet van Larsson en Slagveer. Ook passen deze spitsen natuurlijk niet in het rijtje spitsen die in de voorgaande jaren bij Heerenveen speelde.

Komende vrijdag moeten we scherp starten en gewoon de baas zijn in Nijmegen vanuit een gesloten verdediging het spel maken ik ben er bij en verwacht een 0-2.

17 september 2015 om 15:26

Van mij mag Lodeweges Zahovic er wel in zetten. Veerman is ook drama hebben we tegen Groningen gezien (onder andere). Veel minder kan het toch niet worden op de spitspositie.

17 september 2015 om 15:35

Zahovic is geblesseerd en er niet bij. En volgens mij ziet men hem ook niet direct als centrumspits.

17 september 2015 om 16:17

Ik heb veerman ook zondag zien spelern in de euroborg. Wat was die man aan het klungelen. Hij won niet 1 kopduel met zijn lengte, en hij liep er als een zandzak bij. Totaal inspiratieloos.

17 september 2015 om 17:29

Ik zie Heerenveen af en toe op TV maar dat Bijker niet in het centrum hoort te staan bewees hij zondag tegen Groningen, waar ik aanwezig was. Werd er in de rust ook terecht weggehaald. Wat een slechte pot speelde hij, snap alleen niet dat Otigba niet vanaf het begin speelde, want die deed het een stuk beter.

Morgen weer zelfde opstelling als tegen Groningen. Dat snap ik niet zo goed, Bijker is toch echt hard door de mand gevallen en Veerman voorin is het ook niet. Maar goed, veel opties zijn geblesseerd, dat telt ook mee.

17 september 2015 om 15:41

Nou dan kunnen we mekaar de hand schudden, ook bij ons voert de trainer de noodzakelijke wissels niet door, met alle gevolgen van dien.

17 september 2015 om 15:49

Jullie hebben alle kans Keizerstad, alle ballen op Bijker en er vallen er echt een paar door.

17 september 2015 om 16:14

Bijker kan echt niet in het centrum ik snap niet dat dwight dat niet ziet.. Otigba is misschien aan de bal minder dan bijker maar tot v Aken of Buijs weer fit zijn wel de beste oplossing.

17 september 2015 om 16:18

Ik hoop inderdaad dat buijs weer fit word. die man heeft spirit. En dat hebben we wel nodig.

Als een trainer niet ziet wat bijker tot nu toe heeft laten zien daar achterin dan mag er van mij een andere trainer komen want op die manier win je geen wedstrijd ? Otigba erin ziet er ook niet altijd mooi uit maar wat hij doet is beter dan wat die Bijker doet en er staat dan een kerel die ook nog eens een duel aangaat maar Otigba krijgt geen vertrouwen van deze trainer en wou daarom ook weg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren