Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SC Heerenveen neemt voortijdig afscheid van huurling Benjamin Nygren

Laatste update:

Benjamin Nygren vertrekt bij sc Heerenveen, bevestigt de club zondagavond. De twintigjarige aanvaller werd gehuurd van KRC Genk, maar maakt nu op permanente basis de overstap naar FC Nordsjaelland uit Denemarken. Zijn toekomstperspectief bij Heerenveen was beperkt, waardoor alle partijen meewerkten aan een transfer.

Nygren werd in oktober 2020 voor twee seizoenen binnengehaald door Heerenveen. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 28 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij 4 doelpunten maakte en 3 assists gaf. Op een vaste basisplaats kon de Zweed echter niet rekenen, want 13 van de 28 keer kwam hij als invaller binnen de lijnen. In het huidige seizoen speelde Nygren 17 competitiewedstrijden, waarvan 14 als invaller; scoren deed hij niet.

Heerenveen had een optie tot koop in het huurcontract, maar de toekomst van Nygren ligt dus in Denemarken. Eerder deze maand meldde Fotbollskanalen al dat de verhuurperiode in Friesland voortijdig kon worden beëindigd vanwege interesse uit Denemarken. De Zweedse website maakte melding van interesse van Bröndby, maar uiteindelijk trekt Nordsjaelland dus aan het langste eind. Die club staat momenteel tiende van de twaalf clubs in de Superliga.

Nygren had een vertrekwens en die gaat nu in vervulling. Heerenveen gaat volgens de Leeuwarder Courant geen vervanger meer halen. De in sportief opzicht worstelende verzekerde zich al van de komst van Amin Sarr, die maandag zijn handtekening gaat zetten en op meerdere posities in de voorhoede uit de voeten kan. Hij komt voor naar verluidt ruim twee miljoen euro over van Malmö FF.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het wordt steeds beter. Afscheid van onderpresteren spelers, investeren in kwaliteit en breedte maar oplossen met eigen jeugd. Liever daarmee op je plaat gaan dan met deze spelers.

30 januari 2022 om 19:46

Maar het is wel belangrijk dat je er in blijft. Betekent ook dat er onderling op de training concurrentie moet zijn.

30 januari 2022 om 20:06

Hopelijk komt er ook nog een buitenspeler. Maar ik ben bang van niet. Dan snap ik toch niet helemaal waarom je Nygren laat gaan. Van der Heide is heel vaak geblesseerd. Dan heb je dus nog Stevanovic en Musaba, die beiden niet geweldig spelen tot nu toe. Al Hajj vind ik geen vleugelaanvaller maar een middenvelder. Het is op de vleugels te matig.

30 januari 2022 om 20:22

Met deze selectie en een prima trainer blijven we er natuurlijk lachend in...

30 januari 2022 om 21:19

Ben ik het niet mee eens. Musaba, stevanovic en van der heide heb je op de vleugel nu. Daarnaast kunne al hajj, de Jong, shopov en binnenkort sarr daar ook spelen. Nygren had een behoorlijk salaris dus dit is al met al een prima oplossing

Jammer dat hij nog niet kon doorbreken. Daar maken we in Genk verlies op. You win some, you lose some. Succes Nygren.

Laat ik het positief houden: de Veermannen die er geen zin meer in hadden, die zijn verkocht. Geld binnen en besparen op salaris. Kongolo en Nygren gaan weg; presteren niet en/ of spelen niet, scheelt weer salaris. Op deze manier kunnen uitgaves worden geschrapt. Jeugdspelers uit eigen kweek ipv huur kunnen nu de kans krijgen, in een seizoen dat nu eigenlijk veredelde oefenpotjes zijn; playoffs halen we niet, nacompetitie hebben we al te veel punten voor. Sarr komt voor een recordbedrag, hopelijk maakt hij zijn talent waar en kan met winst worden doorverkocht. Haye is gemotiveerd om te presteren in de Eredivisie, iig heeft hij temperament om zijn medespelers aan te pakken, hopelijk gaat de slappe hap er dan uit. Alleen wat we 15 wedstrijden met v Hooijdonk moeten, dat snap ik niet. Ik hoop nog enkele leuke wedstrijden te zien vanaf de tribune. Nu nog z.s.m. Tomasson presenteren als coach voor komend seizoen, dan kan hij achter de schermen "zijn" Heerenveen voor komend seizoen gaan vormgeven.

30 januari 2022 om 20:28

Van Hooijdonk is ookgekomen voor de concurrentie. Want met Henk zag je wat geen concurrentie deed. Dan krijg je ongemotiveerde spelers die toch wel spelen ondanks de slechte presentaties. En het is sowieso wel handig om meer dan 1 speler te hebben voor een positie ivm blessures en schorsingen.

Voor beide partijen de beste optie
Nygren kreeg weinig speeltijd dus een nieuwe huurperiode aan andere club is prima veel succes

Heerenveen heeft een bod bij panathinaikos gedaan op spits fotus ioanidis.
Zijn dus wel serieus bezig zich te versterken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren