Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SC Heerenveen neemt definitief afscheid van Noorse miskoop

Laatste update:

SC Heerenveen neemt definitief afscheid van Runar Espejord, zo meldt de Eredivisionist via de officiële kanalen. De 25-jarige spits, die het in Friesland niet wist te maken, is verkocht aan het Noorse FK Bodö/Glimt. De Noor speelde het afgelopen jaar al in zijn thuisland, op huurbasis bij Tromsö IL en blijft dus in Noorwegen actief.

Espejord kwam in de winter van 2020 over van Tromsö IL, naar schatting voor een bedrag van een half miljoen euro. De aanvaller kwam in Heerenveen niet veel aan spelen toe: in totaal slechts acht keer, waarin hij niet wist te scoren, maar wel twee assists gaf. Na drie verhuurperiodes aan zijn oude club Tromsö IL keert de aanvaller nu definitief terug naar Noorwegen. Zijn nieuwe club Bodö/Glimt werd afgelopen seizoen landskampioen.

"Helaas is het avontuur van Runar bij sc Heerenveen niet geworden wat iedereen ervan had gehoopt", zegt technisch manager Ferry de Haan. "Gelukkig heeft Runar zichzelf in Noorwegen weer in de picture kunnen spelen, waardoor hij nu deze mooie overstap naar Bodö/Glimt maakt. Wij wensen hem daar veel succes." Espejord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch een beste overstap als je bedenkt dat deze ploeg nog 6-1 van Roma wist te winnen. Kende hem eerlijk gezegd niet bij Heerenveen, dus prima om afscheid te nemen dan.

12 januari 2022 om 19:35

Wees blij! Ik ken hem wel, weer een ergernis minder. Iets met kansen missen.

12 januari 2022 om 19:44

Haha ja als je het zo bekijkt.. Deze ploeg is daarnaast ook kampioen geworden in Noorwegen en is nog actief in Europa. Geen idee wat ze van plan zijn met hem, maar als hij daar zijn minuten gaat maken is dit voor hem een stap vooruit.

Toen hij naar Nederland kwam, had de Noorse media er al geen hoge pet van op. Men begreep ook niet waarom Heerenveen hem haalde. Niet geheel onlogisch dat het niks is geworden.

Noorse media hadden het geloof ik over een bedrag van tussen de 200.000 en 300.000 euro. Dat vind ik nog een aardige beperking van de schade; daarnaast iets meer ruimte in de salarishuishouding. Nu die Joaquin Fernandez nog slijten en een broodnodige (goede) spits halen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren