Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sarri laat De Ligt en Rabiot starten bij Juventus tegen Internazionale

Laatste update:

Matthijs de Ligt verschijnt aan de aftrap van de wedstrijd van Juventus tegen Internazionale in de International Champions Cup. De van Ajax afkomstige verdediger vormt samen met Leonardo Bonucci het hart van de verdediging van de Italiaanse kampioen. Het eerste fluitsignaal in China klinkt om 13.30 uur.

De Ligt begon zondag nog op de bank, toen Juventus aantrad tegen Tottenham Hotspur. De Oranje-international mocht van trainer Maurizio Sarri na ruim een uur invallen. De ex-Ajacied zag even later Lucas Moura de gelijkmaker aantekenen voor the Spurs, waarna Harry Kane ver in blessuretijd nog voor de 2-3 zorgde.

Ook de van Paris Saint-Germain overgenomen Adrien Rabiot heeft een basisplaats bij Juventus. Gonzalo Higuaín, in de Italiaanse media gelinkt aan een overgang richting AS Roma, en Cristiano Ronaldo moeten bij la Vecchia Signora voor de doelpunten zorgen. Op het wedstrijdformulier van Internazionale prijkt de naam van Stefan de Vrij, die samen met Milan Skriniar in het centrum van de verdediging begint.

Opstelling Juventus: Szczesny; Cancelo, De Ligt, Bonucci, De Sciglio; Rabiot, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi, Higuaín, Ronaldo.

Opstelling Internazionale: Handanovic; D'Ambrosio, De Vrij, Skriniar; Candreva, Gagliardini, Brozovic, Sensi, Dalbert; Esposito, Perisic.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is deze wedstrijd ook ergens te zien?

24 juli 2019 om 14:33

Via stream

Het zou me niks verbazen als zij ook het vaste duo gaan worden achterin. Chiellini komt voetballend te kort voor het spel van Sarri.

24 juli 2019 om 13:02

Ik kan het alleen maar hopen. Vond het bij Chelsea vreemd dat hij Christensen nauwelijks opstelde, dus ik vreesde al dat hetzelfde zou gebeuren bij de Ligt en dat zijn voorkeur uit zou gaan naar de ervaren krachten. Nu is het aan de Ligt om zichzelf te bewijzen in dit soort wedstrijden.

24 juli 2019 om 13:06

Sorry hoor maar als je hoopt dat Bonucci van afgelopen seizoenen boven geweldenaar Chiellini wordt verkozen kan ik bijna niet anders dan denken dat je voor Napoli bent.

24 juli 2019 om 13:09

Ik hoop ook van harte dat PSV nog jaren met Hendrix-Rosario blijft spelen namelijk. Volgens mij moet je eerst naar kwaliteit kijken van verdedigen en daarin is Chiellini simpelweg beter en De Ligt in de vorm van afgelopen seizoen ook. Bonucci heeft wel enig krediet opgebouwd natuurlijk door de jaren heen maar is toch flink wat minder geworden sinds z'n overstap naar Milan en ook daarna bij Juve was het minder dan z'n eerste periode. Dat kan juist door deze concurrentie misschien wel weer terugkomen, maar Chiellini lijkt mij wel een zekerheidje en is nog linksbenig ook. Daarnaast zal het gaan om Bonucci en De Ligt, denk ik. Maar er is hier een Alex die er meer verstand van heeft!

24 juli 2019 om 13:12

Ik doelde enkel op een basisplaats voor de Ligt. Ben totaal geen fan van Bonucci en zou Chiellini altijd boven hem zetten

24 juli 2019 om 13:20

@Sjonnyvdbeek, Aanval is je beste verdediging? Als je de bal hebt, hoef je alleen te rest-verdedigen

24 juli 2019 om 13:09

Chiellini wordt echt onderschat. Het ziet er houterig uit, maar die kan prima voetballen en met ruimte in z’n rug spelen. Kijk nog maar eens de 2e wedstrijd tegen Atleti terug afgelopem CL seizoen.
Mits fit is hij ook nog gewoon de beste CV van Juventus. Alleen is ie niet zo vaak fit meer, helaas. Bonucci mag dan wel voetballend goed zijn, maar verdedigend is hij een stuk minder dan De Ligt en Chiellini. Sinds Bonucci teruggekeerd is van zijn jaar bij Milan is het echt verdedigend een stuk minder allemaal.

24 juli 2019 om 13:11

Dan moet Bonucci wel veel beter presteren, want afgelopen seizoen was Chiellini veel beter. Lijkt me ook niet dat de aanvoerder en beste verdediger van Juve buiten de boot gaat vallen. Bonucci zal ook genoeg spelen door de blessuregevoeligheid en de leeftijd van Chiellini, maar ik zie Chiellini echt wel starten in de toppers. Tegen Ajax was Chiellini er niet bij en dat zag je meteen.

24 juli 2019 om 13:19

@ the meastro.

Nee gaat niet gebeuren, als chiellini fit is, zal ie zo goed als alles spelen.
Je hieft niet 2 voetballende verdedigers te hebben, werkt juist vaak het beste me 1 technische en 1 sloper.
Daarbij kan chiellini beter voetballen dan je denkt.
Ook maken zowel Bonucci als de ligt regelmatig een grote fout, chiellini stukken minder.
Dat het niet in het spel van sarri zou passen is sowieso kolder, kijk naar napoli met koulibaly.. als iemand een zekerheid was onder sarri, was hij t wel.

Dit lijkt me al wel wat meer richting de sterkste elf van juve te gaan dan de vorige wedstrijd. Prima teken dus

Inter nog lang niet op oorlogssterkte . Missen veel spelers terwijl juve toch een aardig team heeft staan . Verwacht een overwinning van juve

24 juli 2019 om 13:25

Juve moet wel nog wennen aan het nieuwe systeem, maar dat moet Inter natuurlijk ook met Conte. Het blijft wel een vriendschappelijke wedstrijd, dus wie weet.

Wordt het ergens uitgezonden?

24 juli 2019 om 13:38

op Ziggo zie ik het niet iig

Juve heeft wel een lekker team zeg. Er moet alleen wel een vervanger komen voor De Sciglio. Middenveld is stuk creatiever nu, puur door het feit dat Pjanic zijn gang kan gaan omdat hij een voetballer in Rabiot naast zich heeft en Matuidi het vuile werk kan laten opknappen.

Is Bernadeschi beter dan Douglas Costa?

24 juli 2019 om 13:38

Alex Sandro is er al, als linksback.

Eigen doelpunt De Ligt?

Nee joh De Ligt eigen doelpunt

Hij begint met een eigen doelpunt...

Eigen goal van De Ligt. Hmmm. Gaat ie vast wel een keer goed maken nog!

Eigen doelpunt van de ligt, is daar €75 miljoen voor betaald? Dat kan onze van Beek ook, die scoort er nog meer ook, dus hij is wel meer dan €75 miljoen waard!

24 juli 2019 om 14:26

Haha, van beek is eigenlijk gwn een topspits

24 juli 2019 om 23:07

FRIV,IS dat het enige wat jou opgevallen is van de DE LIGT! Speelde een uitstekende debuut wedstrijd.

25 juli 2019 om 09:56

tuurlijk, de rest van het team je rotzooi op laten ruimen en je fouten ongedaan laten maken is een prima debuut!
(insert sarcastische toon)

De Ligt maakt er een traditie van, starten met een flater. Nu weet ik zeker dat ie gaat slagen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren