Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sangaré herstelt zijn fout en schiet PSV weer naast Rangers

Laatste update:

Ibrahim Sangaré heeft zijn fout op Ibrox snel hersteld. De middenvelder van PSV stond op slag van rust aan de basis van de tegentreffer, maar trok na ruim een uur spelen de stand gelijk: 1-1. Sangaré promoveerde een lage voorzet van Johan Bakayoko tot doelpunt en schoot PSV daardoor weer naast de Schotten. Ismael Saibari stapte slim over die bal heen, waardoor de Ivoriaan kon scoren.

Ibrahim Sangaré gaat flink de mist in: PSV op achterstand op Ibrox

Lees artikel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties


Hahaha prachtig. Is sangare nu wel weer 37m waard ? Willen de mensen die hem net voor van alles hebben uitgemaakt dan nu ook even erkennen dat dit ook sangaré is en dat hij dit toch goed deed ?

22 augustus 2023 om 22:28

Dit is toch ook gewoon provoceren...

22 augustus 2023 om 22:30

Wie voelt zich hierdoor geprovoceerd dan? Hooguit de mensen die net wisten te vertellen dat Sangare nog geen 10 miljoen waard was. Maar ik neem aan dat de PSV of de voetbalsupporter zich hierdoor niet geprovoceerd zou voelen.

22 augustus 2023 om 22:42

Je geeft in een vorige post aan dat iemand aan het provoceren is door de marktwaarde in twijfel te nemen na een gigantische fout. Vervolgens maakt deze speler zijn fout goed en lok jij een reactie van ze uit. Niet erg netjes als je het mij vraagt.

22 augustus 2023 om 22:45

Hoezo provoceren? Helemaal mee oneens als psv supporter. Spijker wordt op de kop geslagen. Algemeen bekend dat Sangaré zeldzame maar af en toe flinke fouten maakt maar zijn kracht ligt in het afpakken van de bal, en daar is die een van de beste in.

22 augustus 2023 om 22:54

Ik vind Sangaré ook een goede speler. Hij heeft zijn fout goed gemaakt en is zijn waarde zeker waard. Vond het alleen onnodig dat hij nog even een sneer moest geven aan die mensen.

22 augustus 2023 om 22:31

De berichten daar waren zeer triest inderdaad. Bijzonder veel jochies die het PSV ook misgunnen lijkt het. Tja.

22 augustus 2023 om 22:34

Vond er ook opvallend veel PSV'ers tussen zitten. Misschien de emotie, maar Sangare verdient wat meer respect/krediet te krijgen.

22 augustus 2023 om 22:32

Ben het met je eens!

22 augustus 2023 om 23:02

Voor Sangaré is dit gewoon makkelijk inschieten, niks bijzonders aan. Saibari maakt deze goal een goal. Geweldig overstapje.

Mooie (en zeer verdiende goal). Sangaré heeft niet helemaal zijn partij, maar dit is een fijn goedmakertje. Saibaribtrouwens met een heerlijk overstapje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren