Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sangaré hoopt op droomcompetitie: ‘Hij is een van mijn grote idolen’

Laatste update:

Ibrahim Sangaré hoopt ooit nog in de Premier League te voetballen. De Ivoriaanse middenvelder maakt een ijzersterk seizoen door bij PSV en kan nu al rekenen op interesse van diverse clubs uit de hoogste Engelse competitie. Of Sangaré komende zomer al de stap naar Engeland maakt wil hij niet zeggen, maar zijn droom is om op een dag in de voetsporen van zijn landgenoot Didier Drogba te treden.

Na een wisselvallig debuutseizoen heeft Sangaré zich ontpopt tot absolute sterkhouder in het elftal van Roger Schmidt. De gespecialiseerde balafpakker kwam daardoor op de scoutingslijstjes van diverse buitenlandse clubs, waaronder naar verluidt het koopkrachtige Newcastle United. Sangaré wil zich daar echter nog niet mee bezighouden. "Ik ben een speler van PSV en concentreer me op de drie wedstrijden die we dit seizoen nog spelen", zegt hij in gesprek met De Telegraaf. "Ik moet met mijn hoofd niet bij andere zaken zitten. Daarna ga ik met vakantie en heb ik de tijd om te praten over eventuele volgende projecten, maar tot die tijd wil ik me daar niet mee bezighouden.”

Wel erkent de zeventienvoudig international dat hij de droom koestert om ooit nog in Engeland te spelen. "Dat is niet alleen een droom van mij, maar een droom van elke voetballer. Het is de grootste en belangrijkste competitie ter wereld. Als kleine jongen in Ivoorkust was Chelsea de club van mijn hart. Omdat daar Didier Drogba, de beste Ivoriaanse spits ooit, voetbalde. Hij is een van mijn grote idolen. Later werd ik ook een liefhebber van Manchester City, toen Yaya Touré daar speelde. Drogba en Touré zijn de grote legendes van het Ivoriaanse voetbal. Spelers die het Afrikaanse voetbal echt op de kaart hebben gezet."

Maar eerst moet het vizier van Sangaré nog even gericht op de Eredivisie, waar PSV met nog drie duels te gaan in theorie nog altijd kans maakt op de landstitel, met vier punten achterstand op koploper Ajax. "Als een competitie nog niet beslist is dan moet je erin blijven geloven. Kijk maar eens naar Real Madrid - Manchester City (van afgelopen woensdag, red.). Het zag er niet goed uit voor Real Madrid, maar toch bleven ze strijden voor hun kans. En kijk eens hoe het is afgelopen. Je moet in het leven nooit stoppen met dromen. Je bezittingen kunnen ze van je afpakken, maar je dromen kunnen ze nooit bij je weghalen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een prachtige competitie voor hem zijn! Zie hem wel naar een mooie middenmotor gaan, Leicester of Southampton bijvoorbeeld.

7 mei 2022 om 11:34

Ik zie m wel wat hoger eindigen dan bijvoorbeeld een Leicester. Bij een Spurs of United. In de eredivisie speelt ie bijna alles op 50 procent, vandaar die slaperige foutjes. Als hij met de bal begint lopen zie je soms tegenstanders dichtbij m komen maar die bal krijgen ze niet. Soms loopt er eentje tegen m op die gaat dan ook gelijk naar de grond. Als PSVer vindt ik Gakpo mede door zn regelmatige pijntjes niet geheel uitgeleerd in de eredivisie. Is uiteraard in vd betere spelers maar hij kan nog wel iets harder worden/fitter blijven. Sangare is duidelijk 2 maatjes te groot voor onze competitie, typische PL speler. Kan in principe alles. Speelt 3 wedstrijden achter elkaar als t moet, zulke longen. Goede passing ook.

Ik denk dat hij lastig te behouden wordt en graag wil vertrekken. PL zou mooie competitie voor hem zijn. Ik zie hem liever blijven, maar denk dat dat onhaalbaar is.

Ik hoop dat de bepalende spelers eigenlijk nog allemaal 1 seizoen blijven dus ook Sangare. met wat goeie aankopen erbij en het kan er volgend seizoen nog beter uit zien.

7 mei 2022 om 10:01

Vooral sangare, gakpo en madueke hoop ik nog een jaartje te zien blijven.Zou ook fijn zijn als met name gakpo en madueke een seizoen blessure vrij zou kunnen spelen.

7 mei 2022 om 10:20

Madueke verwacht ik sowieso wel dat die blijft Gakpo word heel moeilijk. Sangare is denk ik 30% kans dat die blijft.

7 mei 2022 om 15:01

Gakpo zou nog wel eens een jaartje kunnen blijven ivm wk... lijkt me een slimme jongen die daar in zijn keuzes goed afweegt

7 mei 2022 om 10:09

Ben alleen bang voor jullie dat Sangaré niet te houden is, i.t.t. Madueke en in mindere mate Gakpo. Die twee hebben echt nog genoeg te leren om zich staande te houden in een topcompetitie. Sangaré misschien ook wel maar zo'n grote kerel die nog redelijk goed kan voetballen zien ze graag in Engeland op 6 staan. Zal mij niet verbazen als Newcastle op de lijn komt om hem binnen te hengelen.

7 mei 2022 om 12:37

Sangare is denk ik wel te houden hoor. gewoon met hem ingesprek gaan over het volgende seizoen. zeg tegen hem dat hij een van de leiders is van PSV en als we de CL halen dan is de kans helemaal groot dat hij in Eindhoven gaat blijven. zijn waarde gaat dan nog meer omhoog als we wat geluk hebben in de CL.

Ik ga er vanuit dat ie gaat. Dit vind ik echt de beste speler van PSV in de zin van: Als je hem nu koopt als Engelse middenmoter staat ie er ook meteen. Hoe hij de bekerfinale speelde, pure klasse. Als liefhebber zal ik hem missen, als Ajax fan mag ie van mij wel naar de Premier League :-P

Goed voorbeeld dat VI vandaag voetbalinhoudelijk vaak een waardeloos programma is/was. Deze jongen werd veelal belachelijk gemaakt dat hij er helemaal niks van kon. Is gewoon een uitstekende speler die moest wennen aan een nieuw(e) land/club. Ik hoop en denk dat hij wel een mooie stap naar de subtop van de PL kan maken.

7 mei 2022 om 11:13

Laten we niet doen alsof ze bij VI Vandaag uniek waren met die mening. In andere praatprogramma's en hier op VZ is bijvoorbeeld ook vaak genoeg gezegd dat hij er niets van kon

7 mei 2022 om 14:24

Opzich begon hij ook niet sterk bij PSV. Des te knapper hoe goed hij zich herpakt heeft.

Precies de competitie waar die ook heen moet. Wat een speler is dit zeg. Fysiek zo gigantisch sterk. Loopvermogen van jewelste. Ontwikkelt zich echt ontzettend sterk bij PSV. Aan de bal mag het wel wat iets beter, want het gebeurt iets te vaak dat die slordige breedtepass door het midden nog loopt te geven. Maar verder echt een complete sloper op het middenveld. Clubs als Leicester of Newcastle zou uitstekend passen bij hem. Laat Newcastle maar komen, die hebben bakken met geld sinds de overname. Ik zou het niet erg vinden als Sangare nog 1 jaar blijft. Daarom moet PSV goed nadenken. Of een klapper maken op Gakpo, of op Sangare. Als je ze allebei verkoopt, dan lever je wel erg veel kwaliteit in.

Toen ik de header las dacht ik aan Yaya Toure, daar vind ik hem namelijk veel meer van hebben dan Drogba..

Onze Ibi de nieuwe Yaya. Tis m gegund.

Kom3nd seizoen naar newcastle en denrna een stap hogerop naar chelsea of arsenal. Absolute top gaat ie m.i. net niet redden maar laat me graag verrassen.

Ik ben bang dat Sangare wel uitgeleerd is bij PSV. De enige reden om te blijven is als we de Champions League halen maar dat is een grote 'als'. Gakpo is natuurlijk de ster van de club maar Sangare vind ik by far de beste speler. Die is echt toe aan meer uitdaging want tegen de kleintjes gaat hij uit verveling maar wat wandelen met de bal. In wedstrijden zoals de bekerfinale zie je pas echt hoe goed hij is.

7 mei 2022 om 12:37

ben ik met je eens.gakpo is misschien de ster maar sangare is de beste speler van psv en beste middenvelder in de eredivisie.

psv moet er alles aan doen om hem nog een seizoen te behouden.onvervangbaar wat een beest. gakpo is veel makkelijker te vervangen er zijn genoeg talentvolle aanvallers maar zon machine als sangare zijn zelfdzaam

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren