Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sané: ‘Om eerlijk te zijn kende ik FC Utrecht vooral van de PlayStation’

Laatste update:

FC Utrecht deed kort na het sluiten van de transfermarkt nog zaken. Lamine Sané werd transfervrij naar de Domstad gehaald en de verdediger is speelgerechtigd voor het bekerduel met Go Ahead Eagles van donderdagavond. Sané is dolgelukkig met zijn nieuwe werkgever. "Ik ben heel blij om hier te zijn. Het voelt als een kleine familie. Iedereen heeft me heel goed ontvangen."

Sané was transfervrij na zijn vertrek bij Orlando City. Er volgden diverse aantrekkelijke aanbiedingen uit verschillende landen, maar FC Utrecht trok uiteindelijk aan het langste eind. "Ik had meer kansen, er waren ook aanbiedingen uit China en Turkije. Maar ik heb gekozen voor FC Utrecht, omdat dit voor mij een beter project is", legt de oud-speler van onder meer Girondins Bordeaux en Werder Bremen uit aan De Telegraaf. "Ik heb een goed gesprek gehad met Jordy Zuidam (directeur voetbalzaken, red), die me ervan heeft overtuigd om hier te komen. FC Utrecht is een ambitieuze club met sportieve mogelijkheden."

De recente aanwinst doet een opmerkelijke ontboezeming. "Om eerlijk te zijn kende ik FC Utrecht vooral van de PlayStation", aldus de 32-jarige verdediger. "Ik heb met Leon Guwara gespeeld bij Werder Bremen en ik ken JC (Jean-Christophe Bahebeck, red.) heel goed." Sané heeft nu al een redelijk beeld van de krachtsverhoudingen in de Eredivisie. "Er wordt een hoog tempo gespeeld en er worden voornamelijk goede keuzes gemaakt. Wat je wel kan zeggen, is dat er meer teams met een hoog niveau zijn in de andere competities waar ik heb gespeeld. Ik ken de Eredivisie natuurlijk vooral van Ajax, dat ik heb gezien in de Champions League, en PSV."

Het thuisduel met Ajax werd afgelopen weekeinde afgelast vanwege storm Ciara. Sané hoopt echter snel in actie te komen tegen de Amsterdamse club. "Het lijkt me heel spannend om tegen hen te spelen", aldus de ervaren mandekker, die stiekem hoopt op speeltijd in de bekerclash met Go Ahead van donderdagavond. "Fysiek ben ik helemaal fit, alleen mis ik natuurlijk ritme. Sinds september heb ik geen wedstrijden gespeeld. Ik heb wel wat tijd nodig om weer wedstrijdritme op te bouwen."

Denk jij dat Lamine Sané een aanwinst is voor FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Om eerlijk te zijn ken ik Sane zelfs niet van de Playstation, maar alle aankopen van Utrecht de laatste twee jaar bekijkende zal ook hij ongetwijfeld een diepe teleurstelling zijn. Sinds september geen wedstrijd meer gespeeld...Zucht.

13 februari 2020 om 11:55

Ik ken hem van Football Manager. Stond steevast centraal verdediger toen ik Senegal managede.

13 februari 2020 om 12:40

Dat is zijn broer.

Alle 4 hebben jullie gelijk alleen ja gibson waarom ben je nooit een keer eens positief over uuu

13 februari 2020 om 11:55

David, ten Hag's topsportomgeving is afgebroken, er zijn weer allemaal oud-Utrecht klungels in de organisatie, vrijwel letterlijk iedere aankoop van de afgelopen 2 jaar is knudde, we hebben een uitgebluste middelmatige trainer, we worden uitgeschakeld in de voorronde EL, we staan 7e in de competitie en het voetbal is zo slecht en ondoordacht dat het niet alleen zeer aan je ogen doet, maar ook de hersenen pijnigt. Dan hebben we nog een oplopend tekort van 4 miljoen per jaar, van Seumeren die zn aandelen heeft moeten verkopen aan een groep mysterieuzen (vrijwel niemand weet wie het zijn) om de gaten te dekken en de hopeloos falende jeugdopleiding. U heeft gelijk: ik zou manisch positief de polonaise moeten lopen uiteraard in plaats van simpelweg benoemen wat het momenteel is bij Utrecht: een totale puinhoop.

13 februari 2020 om 12:03

Vind vaak wel dat je een punt hebt het is wel gewoon zo dat kan niemand ontkennen.. hoop dat het een keer gaat lopen heb eerlijk gezegd ook een hard hoofd in sane vanaf september niks meer gespeeld eerder dat hij wedstrijdritme heeft is het seizoen inmiddels al voorbij heb je er nog niks aan

13 februari 2020 om 12:22

Haller zat ook op tribune en had ook helle tijd niet gespeeld.... zegt niks

13 februari 2020 om 12:25

Van Overeem, Gustaffson, Maher en Hoogma zijn toch goede aankopen? Moet wel bekennen dat ik niet wekelijks Utrecht kijk maar de selectie ziet er op papier goed uit.

13 februari 2020 om 12:34

@dhr.utreg1 klopt maar die bleef ook een aantal seizoenen meneer sane tot einde van het seizoen en daarna moeten we nog maar zien wat hij gaat doen. Hopelijk vanavond een leuke pot uuu

13 februari 2020 om 12:44

@david

Tuurlijk maar waar ik op doel is dat je iemand niet kan afschrijven omdat hij vanaf september niet gespeeld heeft... is beetje kort door de bocht

13 februari 2020 om 14:12

@devb, Hoogma wordt gehuurd dit seizoen. De andere spelers staan wel onder contract die je noemt en voegen zeker wel wat toe aan Fc Utrecht. Met de terugkeer van Ramselaar heeft Utrecht ook een speler erbij gehaald die veel voor ze kan betekenen.

13 februari 2020 om 14:19

@devb, Hoogma is ook al gehuurd. Verder moet je er wel rekening mee houden dat ons inkoopbeleid was: kopen voor weinig en voor veel meer verkopen...Zo is in alle beleidsdocumenten te lezen. Dat moet ook wel met een jaarlijks oplopend tekort van intussen 4 miljoen op een stagnerend omzetje van 19 miljoen. En dan zijn zuiver modale dravertjes als Overeem, Gustafson en Maher (spelers van 25/26 bovendien) natuurlijk dieptrieste aankopen, die niet voor niets een stap terug deden in hun carriere...Die verkoop je in geen 1000 jaar voor meer. Bovendien strijken de heren een vorstelijk salaris op (nettowinst is een utopie) en moet je ook niet blind zijn voor het gegeven dat wij door dit soort kansloze aankopen maar een veldgoal of 5 per jaar op ons hopeloos uit balans zijnde middenveld hebben staan...Onze selectie kun je vergelijken met de selectie van Ajax toen Wouters hoofdtrainer was. Een gedachtenloos bijeengeraapte puinhoop die de club jarenlang bleef achteruit werpen...En waren het alleen maar Gustafson, Overeem en Maher he? Bergstrom, Dumic, Boussaid, Zoet, Tanane, Bazoer, Klich, Guwara, Peterson, Boymans, Kramer, Bahebeck, Dalmau, Cerny, Abass, de lijst flops is werkelijk bij de konijnen af. Nou weer een vage Nigeriaan die gehaald wordt voor 13 potjes, maar 6 maanden niet gevoetbald heeft en 950.000 dollar verdiende in de USA. Het is hopeloos...

13 februari 2020 om 14:20

@devb het is niet zo dramatisch als Gibson doet overkomen vaak. De tijden van ten Hag zijn voorbij bij fcu sommige moeten dat ook maar is lotlaten. Utrecht heeft een prima team alleen een verdediging van KKD niveau en dat is de reden dat Utrecht nooit veder komt. Hoogma is een prima cv maar dan houd het ook ergens op. Deze Sane ken ik niet maar slechter dan Guwara of vd Maarel kan hij bijna niet zijn. Vind vd Maarel echt een cultheld maar qua niveau niet het niveau waar we natoe willen.

13 februari 2020 om 15:55

Dank voor de info heren!

Hopelijk hebben ze goede squatrekken bij Utrecht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren