Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Sampdoria geeft niet op en zet alles op alles voor komst Vilhena'

Laatste update:

Sampdoria weigert de strijd om Tonny Vilhena te staken. Dinsdag werd beweerd dat de clubs een akkoord hadden bereikt over een transfersom van vier miljoen euro, maar de vader van de middenvelder zei dat zijn zoon helemaal niet naar Italië wilde verhuizen. Dat terwijl de zaakwaarnemers van Vilhena bij Sampdoria het tegenovergestelde hadden beweerd.

/

Woensdag zou er een vlucht geregeld zijn voor Vilhena, maar de jongeling stapte dus niet in het vliegtuig. “Hij is niet met zijn hoofd in de Serie A, hij blijft gewoon trainen en voetballen voor Feyenoord. Mensen hoeven niet te denken dat ze hem onder druk kunnen zetten. Dan sta ik keihard voor mijn zoon”, zei vader Toy resoluut tegen De Telegraaf.

De moeder van de twintigjarige Vilhena is ziek, waardoor de middenvelder sowieso niet te ver weg wil uit Rotterdam. Volgens Mikos Gouka, verslaggever van het Algemeen Dagblad, zet Sampdoria deze woensdag toch nog alles op alles om Vilhena ervan te overtuigen om naar Italië te komen. Gouka schrijft op Twitter dat Walter Zenga, de coach van Sampdoria, het Feyenoord-talent per se bij zijn selectie wil hebben. Het contract van Vilhena in De Kuip loopt nog een jaar door.

Sampdoria zou een mooie club zijn voor Tonny Vilhena

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk niet dat hij de stap gaat maken naar Italie, past ook niet qua voetbal daar. Hij moet zich dit seizoen verder ontwikkelen bij Feyenoord, je ziet dat dit soort jongens (boetius) te vroeg in bij Feyenoord 1 zijn gekomen. Ze hebben teveel druk met zich mee gehad, Boetius kan de concurrentie niet aan en Vilhena wil vechten voor zijn plek dat waardeer ik wel.

26 augustus 2015 om 15:09

Hij zal inderdaad wel voor zijn plek willen vechten, maar aan de andere kant is hij over een jaar transfervrij. ik denk meer om die reden dat hij nog wil blijven. Wachten op een betere club en hoger salaris.

26 augustus 2015 om 15:55

@ Robertotac

Of hij wil gewoon blijven omdat zijn moeder dood ziek is en hij zo elke dag bij haar in de buurt kan blijven. Vilhena heeft al een half jaar aangegeven niet te willen vertrekken vanwege zijn zieke moeder en dat blijft hij herhalen. Dat er nu een club komt die hem een goed salaris bied en dat hij het per direct af wijst onderbouwt dit ook.

Dus komen mensen al snel: Maar dan teken je toch bij?

Natuurlijk is bijtekenen een optie, als de club laat zien vertrouwen in je te hebben. Fred Rutten heeft het niet laten zien en voorlopig krijgen Immers en El Ahmadi de voorkeur boven Vilhena (onbegrijpelijk) van Gio. Dus om welke reden zou Vilhena bijtekenen? Onder Koeman was hij vaste waarde, speelden ze goed voetbal en eindigden ze hoog. Er komen twee nieuwe trainers en die hebben schijnbaar geen vertrouwen in hem. Of niet voldoende. Redenen om bij te tekenen zijn er dus niet.

Stiekem hoop ik eigenlijk dat Ajax misschien wel eens een poging gaat wagen voor Vilhena. Frank de Boer heeft al vaak aangegeven gecharmeerd te zijn van Vilhena. Vilhena wil graag in nederland blijven. Een komst van Vilhena betekent vertrek Serero waardoor dit relatief weinig zal kosten. En als Ajax 4 miljoen bied aan Feyenoord zal van Geel dit ook interessant vinden. Ik zou het als een win-win-win situatie zien.

26 augustus 2015 om 16:38

We moeten hem ook niet heilig gaan verklaren D-Bergkamp. Jij vergeet even voor het gemak de periode onder Rutten waarin Tonny wel speelde en niets liet zien. En dat ging niet over 1 of 2 wedstrijdjes.

26 augustus 2015 om 17:38

Wat een hoop onzin..ten eerste dat je het onbegrijpelijk vindt dat el ahmadi boven vilhena word, el ahmadi is zeker 2 klasses beter op dit moment en idd hij heeft het absoluut niet laten zien in z'n invalbeurten waar die gretigheid om een basisplaats verre van aanwezig was!
Ten tweede dat je de charme voor vilhena van de boer serieus neemt, dat is wel de laatste club waar hij zou kunnen spelen..bijzondere visie heb je bergkamp

respecteer de keuze van Vhilena.

Vilhena komt bij mij over als een verstandige jongen. Laat zich niet zomaar door de buitenwacht beinvloeden. Heeft in het verleden Raiola op de vingers getikt en zelfs aan de kant gezet en nu laat hij wederom zich niets opdringen. Wat dat betreft zit het met de mentaliteit wel snor. Nu nog presteren op het veld en hij komt er wel

Hoop zo dat die jongen gewoon lekker blijft, zoals hij zelf wil en nog lekker een seizoen gaat knallen en wie weet zelfs bijtekent.

Deze jongen heeft meer techniek in zijn rechterbilspier dan Immers en Toornstra bij elkaar in hun hele lichaam.

26 augustus 2015 om 15:12

Toornstra heeft gewoon een goede balbeheersing hoor. Die moet het juist van zijn techniek (en loopvermogen) hebben.

26 augustus 2015 om 15:15

Dat klopt, maar is niets vergeleken met de techniek van Vilhena imo

Zou zonde zijn als Vilhena weggaat. Zeker voor hemzelf. Ik denk namelijk dat hij een echte topper kan gaan worden, ook in het buitenland. Maar dan moet hij wel blijven en spelen. Ik snap wel dat hij niet bijtekent. Wat moet je als zelfs Immers boven je wordt verkozen?

Ik zeg teken een nieuw contract bij Feyenoord waarin staat dat je 15 wedstrijden basis moet spelen

26 augustus 2015 om 15:18

Zo'n contract gaat geen enkele speler krijgen. Kom nou, het is professioneel voetbal, daar bestaan geen garanties.

26 augustus 2015 om 15:56

Ik snap niet dat Feyenoord hem niet in de basis zet als nr 10. Dat is gewoon zijn plekkie en dan zal hij ook wel een goal of 10-15 gaan maken.

26 augustus 2015 om 16:07

Ja ik snap het ook niet. Misschien zijn ze bang dat hij niet bijtekent. Ik zou altijd het beste team opstellen maar goed. Volgens mij heeft Immers al helemaal geen restwaarde.
Teken dat nieuwe contract en er komt vanzelf vertrouwen in hem. Maar ik snap hem wel, want zolang Immers boven je staat, terwijl je er alles voor doet.. Ja dan is er iets mis.

26 augustus 2015 om 16:43

Ja dan is er zeker iets mis. Maar lijkt me dat als je vilhena verkiest boven immers in de basis dat hij dan gelijk ook wilt bijtekenen. Dan is en je team sterker en is het contractprobleem opgelost.

En inderdaad restwaarde heeft immers niet terwijl je vilhena in potentie wel voor 10-15 miljoen zou kunnen verkopen.

waarom moet hij een nieuw contract tekenen,
hij heeft toch al een contract.

26 augustus 2015 om 15:17

Voor 1 jaar en dus heeft hij geen restwaarde en zal hij op de bank belanden. Ten minste dat dacht ik.

Tonny wil zelf helemaal niet weg. Deze hele transfer wordt tot dusver buiten hem om gespeeld tussen Sampdoria, Feyenoord en voorheen nog Vilhena's zaakwaarnemers van Stellar Group, terwijl Tonny gewoon thuis op de bank zit. Bizarre situatie. Als Vilhena al weggaat, zal dat naar een club zijn waar het totaalplaatje klopt, waarbij hij volgens mij eerder al zijn voorkeur heeft uitgesproken voor Engeland als ik het me goed herinner. Hoop nog steeds dat hij blijft trouwens, gewoon lekker aan spelen toekomen en wellicht toch nog een contract tekenen met een soepele vertrekclausule.

26 augustus 2015 om 15:42

Gouka gokt ook maar een beetje wat er gebeurt. Zeker van de kant van Feyenoord zelf krijgt al tijden geen info meer, net als Krabbendam. Derhalve halen zij hun informatie van derden of eventueel de andere partij maar van het AD en VI komen de laatste maanden alleen maar 'halve' berichten. Wat dat betreft is de Telegraaf betrouwbaarder, die hebben vanwege Feyenoord's mediasponsor een directe ingang.

Hij moet in mijn ogen gewoon een contract tekenen voor een jaar extra met een transfersom van 4 miljoen erin. Anders boort hij nu Feyenoord 4 miljoen door de neus en loopt hij volgend jaar gratis weg.

Twee keer hetzelfde artikel toch? Heb gisteravond ook al eenzelfde artikel gelezen over de vader van Vilhena.

Verschrikkelijke situatie waar Vilhena in zit, kijkend naar zijn zieke moeder.

Vilhena moet echter begrijpen dat Feyenoord alle begrip heeft als hij nu hier wil blijven, nadat hij eerder weg wilde, maar dat hij dan wel moet bijtekenen. Voor wat hoort wat…

Als hij niet bijtekent kan ik mij goed voorstellen dat ze dan tegen hem zeggen “Ga maar lekker op de bank zitten dan…” want over een jaar loop je transfervrij weg en dan kiezen we liever nu voor een speler die er over een jaar waarschijnlijk nog wel bij is.

Ik snap dat Feyenoord hem wil/moet verkopen als hij niet wil bijtekenen, maar ik denk dat hij wel eens de missende schakel op het middenveld van Feyenoord kan zijn. Iedereen wil dat Kramer in de spits komt (en ik ook), maar dan moet hij goed bediend worden door de buitenspelers en die op hun beurt weer door het middenveld. Vejinovic heeft de kwaliteiten van een steekpass, maar Vilhena ook. Ik zou ze beide op het middenveld van Feyenoord willen zien.
Vermeer (hahn)
Karsdorp (van Beek) - van Beek (botteghin) - Botteghin (v/d Heijden) - Kongolo (nelom)
Vejinovic (toornstra) - El Ahmadi (vejinovic)
Vilhena (toornstra)
Kuyt (bilal) - Kramer (kuyt) - Elia (bilal)

26 augustus 2015 om 15:59

@ Le Canard

Ik had het wel geweten als ik Gio was... Een opstelling met dit elftal is niet zo heel moeilijk te maken naar mijn idee. Zo moeilijk is het naar mijn idee niet om een logisch elftal op te stellen.

Vermeer
Karsdorp - van Beek - Botteghin - Kongolo
Veijinovic (cvm) - Toornstra (box to box) - Vilhena Am
Kuyt - Kramer - Elia

En natuurlijk kan je afwisselen.
VD Heijden opstellen om van beek/botteghin rust te geven
Basacikoglu opstellen op de vleugel voor zijn ontwikkeling.
etc etc etc

26 augustus 2015 om 16:49

Toch lukt het je... Als jij Toornstra opstelt heb je al een tijdje geen wedstrijd van Feyenoord meer bekeken. Haalt al zolang zijn niveau niet en is inmiddels ook terecht vervangen door Immers. Daar ben ik persoonlijk al helemaaaaaaal geen fan van maar niemand kan ontkennen dat er eindelijk wat power en dynamiek inkomt op het middenveld als Lex het veld opstapt

Vilhena is niet dom die blijft dit seizoen lekker bij Feyenoord en vertrekt aan het einde van het seizoen transfervrij, zodat hij bij zijn nieuwe club tekengeld kan opstrijken.

Die jongen zijn moeder schijnt ernstig ziek te zijn. Hij wel bij haar in de buurt blijven. Er zijn gelukkig nog mensen die hun naasten belangrijker vinden dan een zak met geld. Gelukkig maar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren