Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten wil niemand kwijt: ‘Jaha, jochie, jij bent wel een échte professional’

Laatste update:

Feyenoord bereidt zich onder leiding van Fred Rutten in Dubai voor op de tweede seizoenshelft. De trainer van de nummer drie van de Eredivisie hoopt dat hij de komende maanden kan beschikken over dezelfde spelers als voor de winterstop; de ontevreden Tonny Vilhena blijft wat Rutten betreft dan ook.

/

De twintigjarige middenvelder is zijn basisplaats kwijtgeraakt en heeft al laten doorschemeren dat hij overweegt om de Rotterdammers te verlaten. Rutten kiest op het middenveld doorgaans voor Karim El Ahmadi, Lex Immers en Jordy Clasie, maar is niet van plan om Vilhena te laten gaan. “Mijn voorkeur is om de groep bij elkaar te houden”, vertelt de coach aan de NOS.

“Deze situatie heeft hij waarschijnlijk nog nooit meegemaakt. De groei van Feyenoord zorgt voor concurrentie en dat is in het verleden anders geweest”, weet Rutten, die niettemin te spreken is over de instelling van Vilhena. “Als ik hem hier zo zie trainen, denk ik: ‘Jaha, jochie, jij bent wel een échte professional’”, vertelt de 52-jarige oefenmeester aan Voetbal International.

Denk je dat Tonny Vilhena bij Feyenoord blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij moet ook gewoon blijven, hij is pas 19 jaar he. En voor alle mensen die nu al zeggen dat ie toch niets wordt, hij is pas 19!!! Er zit genoeg rek in die jongen

7 januari 2015 om 14:02

Hij is 20, maar ik snap de verwarring. Hij is een paar dagen terug jarig geweest.

Zit inderdaad nog genoeg rek in, een verhuur naar een andere Eredivisie-club zou goed zijn voor zijn ontwikkeling!

7 januari 2015 om 14:51

Ja dat is eigenlijk niet te geloven. Deze jongen heeft er al een paar seizoenen opzitten in de Eredivisie. Daarnaast ook in Europa gevoetbald. Dat kan echt alleen in Nederland. Hij moet ook helemaal niet verhuurd worden, hij gaat zich gewoon terugknokken. Je kan je toch geen Vilhena voorstellen bij NAC of Utrecht? Geef hem z'n tijd, echt waar in Engeland of Duitsland zijn (nagenoeg) alle middenvelders 26-30 jaar, dan loopt deze jongen toch mijlenver voor in zijn ontwikkeling. Geen paniek, gewoon goed trainen.

7 januari 2015 om 15:03

@hveenfean

Bij Feyenoord heeft hij dit seizoen weinig zicht op speelminuten. Dit is volgend seizoen wellicht anders met transfers.

Naar mijn mening kan hij beter een half jaartje wedstrijden spelen bij Utrecht dan alleen meetrainen bij Feyenoord.

Hij heeft inderdaad al erg veel ervaring. Dit is zijn 4e(!) seizoen alweer dat hij betrokken is bij het eerste elftal.

7 januari 2015 om 18:00

@fr12jules

Mijns inziens kan hij beter bij Feyenoord blijven. Daar heeft hij betere spelers om zich heen, leer je ook wat van. Bij NAC of Utrecht komt hij dan weer als belangrijkste speler binnen, dat moet je toch niet willen op die leeftijd? Ik zou hem gewoon een half jaar een beetje in de schaduw houden, en kijken of hij zijn oude vorm weer terug vind..

7 januari 2015 om 14:02

Rechts staat dat hij 20 is. Verder wel mee eens hoor.

Hij moet lekker naar FC Utrecht of NAC gaan prima speler voor die clubs.

7 januari 2015 om 14:01

Daar zal deze jongen zich te goed voor voelen.

7 januari 2015 om 14:07

2jaar geleden ajax Feyenoord 3-1 (2x fisher) was vilehna misschien wel de beste man van het veld..ik zat in de arena en was onder de indruk van hem. . Feit is dat hij veel potentie heeft en hopelijk (desnoods via omweg) weer bepalend is bij een Nederlandse topclub..feit is ook dat Feyenoord met huidige middenveld uitstekend draait.. echter zal clasie vertrekken (einde seizoen ) en acht ik vilhena in staat immers/ahmadi uit de basis te spelen. . Conclusie; als ajacied ben ik gecharmeerd van vilhena

7 januari 2015 om 14:24

Ach ja. Een aantal jaren terug maakte Aissati Pirlo helemaal kapot bij zijn debuut in de CL, waar is hij nu? Niet dat Vilhena dezelfde pad zal bewandelen, maar het gaat er niet om of je er bent geweest het gaat erom hoe je er blijft.

7 januari 2015 om 14:36

Ja en het gaat vooral erom dat je een speler niet beoordeeld op basis van 1 wedstrijd. Iedereen heeft wel eens een goeie dag.

7 januari 2015 om 14:56

@cocoafc
Hij speelt bij Terek Grozny

7 januari 2015 om 15:01

Weet ik, maar bij wijze van.. Zou je dat verwachten van iemand die Pirlo kapot heeft gespeeld?

7 januari 2015 om 15:36

I know, maar wilde even op een retorische vraag antwoorden
Maar je hebt zeker een punt. Een goede wedstrijd geeft je nog geen garantie voor een mooie toekomst.
Veel spelers worden te snel een goede toekomst toegedicht én spelers worden te snel afgeschreven. Een goede/slechte wedstrijd zegt niets...

Ik hoop echt dat Vilhena echt eens de kans aangrijpt om zich te etaleren.
Onder Koeman heb ik hem zich niet echt zien ontwikkelen, man o man wat was ik enthousiast over Vilhena in zijn 1e seizoen toen hij 17 jaar was.
De techniek en finesse droop er van af en ik schatte hem hoger in als Wijnaldum en Fer.

Hopelijk komt het bij Feyenoord er nog een keer uit jongen Want je potent is zo groot.

7 januari 2015 om 14:23

Die jongen heeft nu gewoon even een terugslagje en daarbij een stuk meer concurrentie dan voorheen. Daarom is hij nu zijn plek kwijt. Maar zeer waarschijnlijk vertrekken er van de zomer weer een paar en is Vilhena volgend seizoen weer helemaal het mannetje.

7 januari 2015 om 14:34

Zeker waar, ik hoop alleen dat hij zijn volle potentie benut in de toekomst wanneer hij de kans krijgt

Sorry hoor maar iemand die klaargestoomd wordt door Koeman en als beloning onder de nieuwe trainer op de bank beland is het vertrouwen in een trainer kwijt. Het maakt dan ook niet meer uit of je 19 of 28 bent het vertrouwen is zoek.

7 januari 2015 om 14:54

Dat maakt alle verschil van de wereld Canon. Als Vilhena straks op zijn 28ste weer op de bank beland denkt hij: hé dat is me verdomme op mijn 20ste ook overkomen en toen heb ik dit en dit gedaan, dat moet nu anders. Gevolg is dat hij op zijn 28ste met zijn ervaring weet wat hij moet doen, je maakt mij niet wijs dat zo'n leeftijdsverschil niks uitmaakt.

Vraag me echt af wat hier van waar is, Tony is net 20 en de meeste debuteren pas op deze leeftijd, hij voetbalt al bij Feyenoord sinds zijn 17. Hij stuurde nota bene die pizabakker de deur uit omdat hij vond dat hij weg moest bij Feyenoord en nu hij in een dip zit zou hij ineens wel willen?? Als je je zelf niet in de basis kan spelen bij Feyenoord heb je toch ook niets te zoeken bij bijvoorbeeld een Napoli?
Nee ik zie hem gewoon blijven en volgend jaar gaat hij gewoon weer vlammen als Clasie en Immers vertrokken zijn (die zie ik deze zomer wel vertrekken).

7 januari 2015 om 14:10

Waarom vraag je je af wat hier waar van is? Hier worden gewoon de woorden van Rutten geciteerd. Rutten ervaart dat Vilhena de juiste mentaliteit is een topprof is. Over het hele transfergebeuren hoor je Rutten niks zeggen, alleen dat hij graag wilt dat Vilhena bij Feyenoord blijft.

De rest van je post gaan alleen maar over geruchten, die misschien niet eens kloppen.

7 januari 2015 om 14:19

##de twintigjarige middenvelder is zijn basisplaats kwijtgeraakt en heeft al laten doorschemeren dat hij overweegt om de Rotterdammers te verlaten. ##

##“mijn voorkeur is om de groep bij elkaar te houden”, vertelt de coach aan de Nos.##

Klopt dat hij niet zegt dat hij weg wil en alleen maar zegt de groep bij elkaar te willen houden. Ik reageer alleen op het feit dat overal wordt gesuggereerd dat hij weg zou willen, zo ook in dit artikel. Dat terwijl van hem en zelf of mensen om hem heen niets is gehoord.

7 januari 2015 om 14:20

Met alle respect. Lex werkt hard en is een zeer bruikbare speler, maar naar welk team zie jij hem vertrekken dan ?

7 januari 2015 om 14:23

Met alle respect maar je zegt het zelf al, werkt hard en is zeer bruikbaar. Hij kon al weg dat is geen probleem voor hem, nee natuurlijk zal het geen top club worden maar ik kan me heel goed voorstellen dat je nog eens een buitenlands avontuur wil op die leeftijd.

7 januari 2015 om 14:26

Ja daar ben ik het volledig mee eens,maar ik vroeg me gewoon af aan welke teams je dacht ? . Ikzelf zat te denken aan een duitse subtopper of iets in die richting.

7 januari 2015 om 14:27

Alsnog is hij op dit moment toch weer belangrijk voor Feyenoord. Ik liep aan het begin van het seizoen vooraan als het ging om de Lex-eruit-campagne, maar eerlijk is eerlijk op dit moment verdiend Vilhena ook geen basisplaats ten opzichte van Immers.

7 januari 2015 om 14:33

Frank,

Ja een Duitse of Engelse subtopper inderdaad maar denk dat Engeland beter bij hem past.

Coco,
Dat hele anti immers gebeuren ben ik echt helemaal klaar mee, als mensen eens echt op hem gaan letten zullen ze zien dat hij heel belangrijk is voor dit elftal en bij bijna alle doelpunten wel op 1 of andere manier een belangrijk schakel was. Voor de grap zouden de mensen eens wat statistieken van hem moeten gaan bekijken, dan doet hij het zo slecht nog niet als men zegt.

7 januari 2015 om 14:39

Dat zal een Duitse of Engelse middenmotor/degradatie kandidaat worden.

7 januari 2015 om 14:57

Haha Immers kann echt niet mee hoor met ploegen als Schalke, Gladbach, Liverpool of Spurs. Dat zal dus gewoon een degradatieploeg worden zoals een Hull, Wba, Augsburg of Freiburg.

7 januari 2015 om 15:17

Ik ben ook geen anti Immers. Het ging me niet perse om de speler, maar om het spel dat we spelen. Icm Pelle was hij bruikbaar en met Te Vrede gewoon niet. Dat Kazim het zo goed zou doen in in voordeel zou vallen voor Immers wist ik niet.

7 januari 2015 om 19:35

Frankstank, hij kon een tijdje terug maar Middlesbrough

Hij zal vast niet in de winterstop weggaan. Er is geen club bereid om meer dan 5 miljoen te betalen voor hem en dat zal Feyenoord vast vragen op dit moment. In de zomer sluit ik niet uit dat Vilhena wel weg gaat.

Dat hij geen vertrouwen voelt omdat er spelers zijn gehaald kan ik me ergens voorstellen. Alleen moet hij wel beseffen dat Feyenoord de ambitie heeft om een topclub te zijn en daar hoort concurrentie bij. Als hij zichzelf goed genoeg acht moet Vilhena dat ook maar gaan bewijzen.

Zo jammer dat waarschijnlijk weer een groot talent voor een klein bedrag zal vertrekken. Echt balen. Ik had trouwens Vilhena heel het seizoen op 10 gezet. Denk dat hij dan zijn klasse zou laten zien maar helaas. Rutten heeft voor Immers gekozen.

Waarom wilt hij in vredesnaam weg, kan die jongen echt niet verder kijken? Clasie gaat zowel zeker weg komende zomer, dan komt hij op Clasie zijn plek, is dit nu echt zo'n ramp om te banken wetende dat je volgend jaar alle kans weer krijgt?!

7 januari 2015 om 14:36

Hij voelt volgens Krabbendam geen enkel vertrouwen. Zoals dat Wilkshire Toornstra mocht vervangen terwijl Vilhena ook een optie was. Ik snap dat je dan verder gaat kijken. Vooral als Rutten gaat bijtekenen.

7 januari 2015 om 15:54

Had er meer mee te maken dat Willems en Depay links stonden en dat Rutte dat vast wilde zetten, en Vilhena speelde pas nog even linksback en dat was bijna hilarisch, dus hoe durft zo'n ventje dan nog beledigd te zijn, als andere posities gewoon niet best gaan bij hem.

7 januari 2015 om 16:36

En waarom speelde Rutten dan ook zo tegen NAC?

Kom maar naar Ajax, weten ze hoe het voelt.. Bij ons sta je basis met klaassen en serero

7 januari 2015 om 19:37

Ha mocht je willen

Vindt vilhena een enorm goede middenvelder. Pas 20 en nog veel jaren toekomst. Rustig doorknokken bij feijenoord voor een basisplaats. Gaat vast komen.zou zonder zijn als dit talent verloren gaat voor feijenoord.

Dus Vilhena heeft nu zijn Instagram verwijderd.

Hij gaat weg deze winterstop. Waarschijnlijk naar Arnhem. Ik heb dit van een zeer betrouwbare bron te horen gekregen.

Nadat Wilkshere op de rechtsbuiten positie kwam was de maat vol voor Vilhena.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren