Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten: ‘Hij moet nog wel wat leren als hij echt de grote man wil worden’

Laatste update:
/

Feyenoord boekte zondag een knappe zege bij SC Cambuur, dat dit seizoen in eigen huis nog niet had verloren. Het werd echter niet de wedstrijd van Elvis Manu, die vorig seizoen nog op huurbasis in Leeuwarden speelde. De aanvaller werkte een ongelukkige wedstrijd af en hij werd na rust van het veld gehaald door trainer Fred Rutten.

“Aan het begin van je carrière heb je te maken met verschillende fases”, zegt Feyenoord-coach Rutten in gesprek met FOX Sports. “Soms ben je heel belangrijk, omdat je bijvoorbeeld een cruciaal doelpunt maakt. Maar dat wil niet zeggen dat je er dan al bent.”

Volgens Rutten is Manu ‘nog niet de grote man’. “Al bekijken sommige mensen hem wel al op die manier. Hij moet nog wel wat leren als hij echt de grote man wil worden”, aldus Rutten.

Elvis Manu kan de grote man van Feyenoord worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Manu moet gewoon weer gauw gaan banken. Leuk voor in het laatste kwartier om oppurtunistisch te voetballen, maar that's it.

26 oktober 2014 om 16:12

Hij mag vandaag misschien slecht gespeeld maar als je naar de andere wrdstrijden denk ik dat jij die met je kont bekijkt en niet met je ogen

26 oktober 2014 om 16:14

Denk eerder dat deze opmerking wat opportuun is.

Doet het aardig maar moet het nog zien met hem.

Er wordt veel van Manu verwacht omdat wij een spits hebben die momenteel helemaal niet gevaarlijk is. Zet Te Vrede er neer, geef veel voorzetten je zult zien dat hij vooral in de Eredivisie gewoon een gevaarlijke spits is. Kansen creëren kan hij niet maar dat hoeft ook niet als hij goed wordt bediend. Er wordt dan qua scoren minder van Manu verwacht.

Met Vilhena achter Te Vrede en Toornstra in een vrije rol dan heb je ook voldoende creativiteit om door het midden te gaan. Zoals de eerste kans van de wedstrijd. Wat was dat mooi zeg.

26 oktober 2014 om 16:30

ik ze toch liever Kazim dan Te Vrede.
Hij werkt harder en laat anderen beter spelen en zijn doelpunten komen ook wel

26 oktober 2014 om 16:42

Hoe bedoel je precies dat hij andere spelers beter laat spelen? Hij verliest ontzettend veel duels.

26 oktober 2014 om 16:46

hij houdt wel 2 man bezig en hij loopt veel meer dan Te Vrede wat ik een hele statische speler vind.

26 oktober 2014 om 17:55

Ben ik met je eens. Te Vrede loopt veel minder en dat moet duidelijk beter.

26 oktober 2014 om 21:25

Kazim houd veel ballen vast, maar moet beter kaatsen, maar wat mij opvalt is dat hij vaak uitglijdt..

Het is hem een beetje naar de bol gestegen volgens mij. Loopt soms ook een beetje als vedette over het veld. Hoop dat Boetius snel weer zijn goede vorm gaat etaleren want die heeft wel scorend vermogen. Een voorhoede Boetius-Manu-Basacikoglu wil ik ook nog weleens zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren