Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten gaat met Feyenoord voor vijfde overwinning op rij

Laatste update:

Feyenoord staat na tien speelronden derde in de competitie, met zeventien punten. Dat zijn er drie minder dan Ajax en zeven minder dan PSV, maar de laatste weken is Feyenoord echt dé te kloppen ploeg in Nederland. Na een hele slechte maand september stond er in oktober geen maat op de Rotterdammers: 0-4 bij Go Ahead Eagles, 4-0 tegen FC Groningen, 2-1 tegen Heracles Almelo en vorig weekend 0-1 bij SC Cambuur.

/

Twaalf punten uit de laatste vier wedstrijden is een uitstekende prestatie en zaterdag kán het vijftien uit vijf worden. PEC Zwolle komt op bezoek in ‘Zuid’ en die wedstrijd is een mooie gelegenheid om aan te tonen dat Feyenoord in ontwikkeling is. Dat zegt coach Fred Rutten vrijdag op de clubwebsite. Hij is ook benieuwd waar zijn team nu precies staat. “‘Dat vind ik namelijk nog steeds moeilijk in te schatten.”

“Wij moeten ons tegen PEC niet laten verrassen. Die ploeg heeft laten zien dat het kan pieken op het juiste moment. PEC speelt heel goed positiespel als je hen daar de ruimte voor geeft. Het is dus aan ons om dat niet zo ver te laten komen”, legt de trainer een dag voor het duel uit. Feyenoord heeft de minst gepasseerde verdediging van de hele Eredivisie: slechts zeven tegendoelpunten kreeg men te verwerken.

/

“Dat is te danken aan het hele team. Iedereen werkt voor elkaar. We vallen met elf man aan en we verdedigen ook met elf”, zegt Rutten echter nadrukkelijk. “Als er dan eens een speler een fout maakt, staat er een ander klaar om die te repareren.” Dat het scoren Feyenoord wat minder makkelijk afgaat, vindt de trainer niet echt een ramp. “Ik zou me pas zorgen gaan maken als we helemaal geen kansen meer creëren.”

Rutten kan in de jacht op drie punten tegen PEC geen gebruik maken van Lex Immers en Joris Mathijsen. De middenvelder (die vorig seizoen thuis twee goals maakte tegen PEC) en de verdediger zijn nog niet hersteld van hun klachten aan hamstring en kuit. Of Elvis Manu van de partij is, moet nog blijken. Hij is vanwege liesklachten nog een twijfelgeval. Mocht hij niet kunnen spelen, dan neemt Jean-Paul Boëtius waarschijnlijk zijn plek in.

Boekt Feyenoord zaterdagavond de vijfde zege op rij?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vilhena kan net als vorige week mooi de positie overnemen van Immers. Met Manu geen risico nemen en met Boëtius hebben wij een goede speler op de bank. Qua kwaliteit gaan we niet achteruit dus ik zou Boëtius laten starten.

31 oktober 2014 om 15:41

100% eens. Prachtige opstelling heb je dan. Ben erg benieuwd, wordt een belangrijke wedstrijd. Hopelijk scoort Kazim nog een goaltje maar ik betwijfel het

31 oktober 2014 om 15:56

Klopt, zou lekker zijn als Kazim weet te scoren. Ik hoop zelf dat Vilhena een goaltje maakt en dat hij lekker in de basis blijft.

31 oktober 2014 om 16:29

Als Tonny zo voetbalt als hij tegen Cambuur deed mag hij van mij in de basis blijven. Maar weet niet of hij dat elke week kan opbrengen door zowel aan te vallen als te verdedigen.

Soms zie je hem denken: laat maar gaan een ander neemt het wel over.
Als hij dat kan veranderen dan is hij in mijn ogen de beste nummer 10 voor Feyenoord.

31 oktober 2014 om 18:49

Wordt een 1-1 gelijk spel. Feyenoord is nog steeds weg zwak

31 oktober 2014 om 19:49

Wordt 3-0 voor Feyenoord.
Toornstra, Boetius en Kazim gaan scoren.

31 oktober 2014 om 16:02

Thuis moet je lekker gaan voetballen. Ik zou, mits fit, manu op rechts zetten, boetius op links en Toornstra op 10

31 oktober 2014 om 16:27

Toornstra speelt goed als valse rechtsbuiten. Ik zou hem daarom laten staan.

Ik zie Feyenoord wel winnen, het ziet er zeer solide uit de laatste tijd. Vorige week was het misschien niet imponerend, maar aan de andere kant, ik heb geen team Cambuur zo onder controle zien houden in eigen huis als Feyenoord dit seizoen. En dat zo kort na een Europese uitwedstrijd, vond ik toch knap.

1 november 2014 om 00:04

Idd Feyenoord klimt weer goed omhoog. Als ze dit vol houden dan kunnen ze wel eens kampioen gaan worden. Vermeer die het goed doet en de verdediging ook weer prima. Als kazim zijn draai nu ook gaat vinden komt het goed.

Vind het best logisch dat Rutten hiervoor gaat, stel hij gaat hier niet voor jha dan denken mensen ook van what the hell. Denk wel dat ze winnen, hoop dat Boula erin staat.

31 oktober 2014 om 16:05

Als alle verdedigers fit zijn zal Boula niet spelen want van Beek en Wilkshere doen het goed.

Feyenoord treft Zwolle op een goed moment, zij zijn niet in beste vorm. Ik verwacht een eenvoudige 3-1 overwinning. Ik hoorde dat Manu ook een twijfel geval is voor deze wedstrijd, mocht hij niet spelen dan zou dat betekenen dat Vilhena én Boeitus weer in de basis starten.

Vermeer
Wilkshere
Van Beek
Kongolo
Nelom
El Achmadi
Vilhena
Clasie
Toornstra
Kazim
Boetius

Word een interessante pot. Zwolle is voor iedere ploeg momenteel een lastig te nemen horde. ik denk wel dat Feyenoord met het legioen achter zich de punten in de Kuip houd, 2-1

31 oktober 2014 om 16:15

Zwolle is op dit moment juist niet in beste doen en daardoor te verslaan. Dat het een interessante pot wordt ben ik wel met je eens, want zelfs een Zwolle uit vorm kan tegenwoordig nog heel veel tegenstand bieden.

Feyenoord moet dit kunnen winnen, want Clasie, El Ahmadi en Toornstra kunnen er voor zorgen dat het middenveld van Zwolle geen kans krijgt wat betreft het positie spel. Vilhena is daartoe niet in staat vrees ik en daarom zou ik hem ook graag niet zien morgen. Geef Bilal maar een kans op rechts en zorg dat je het middenveld goed dicht houdt.

Zal het dit seizoen weer tussen de traditionele top 3 gaan, of zullen Twente, Vitesse of Heerenveen nog aan de deur kloppen.
Ontzettend knappe reeks heeft Rutten neergezet en er begint eindelijk meer lijn in het spel te komen met een idee erachter. In het begin van het seizoen dacht ik echt dat hij er geen lijn in kon krijgen, maar hij heeft mij zeker ongelijk bewezen. Als hun voorhoede nu ook nog eens goed gaat lopen hebben ze een erg sterke ploeg die misschien nog mee kan doen om het kampioenschap. Het is nu nog pril en 1 zwaluw etc, maar ik ben zeker onder de indruk van die "nieuwe" Feyenoord.
Thuis tegen Zwolle zullen ze denk ik wel winnen 80% zeker, maar Zwolle heeft bewezen dat het elke ploeg moeilijk kan maken, echter zijn ze uit toch een stuk zwakker dan thuis op het kunstgras.

31 oktober 2014 om 16:52

Ik vind er sowieso al meer voetbal in zitten dan onder Koeman. Het alle ballen op Pelle vond ik lichtelijk overdreven want er werd ook toen best over de flanken gespeeld, maar ik heb het idee dat het nu echt het voetbal voorop komt. Dat is best prettig omdat we er gewoon de spelers voor hebben

Dus als ik het goed begrijp heb heeft Feyenoord de minst gepasseerde verdediging en hadden ze eerder in het seizoen ook de meest gecreëerde kansen (niet zeker of dat nu nog zo is). Toch jammer van die mindere maand september, want als de resultaten daarin iets beter was zou je door deze gegevens denken dat ze nog volop in de titelrace waren, maar zeven punten op PSV is wel erg veel denk ik.

Vakkie EE meld zich
Als Feyenoord het op kan brengen om zo te voetballen als de laatste weken, en dan bedoel ik vooral op fysiek vlak dan denk ik dat er nog maar weinig ploegen van Feyenoord gaan winnen. Het enige dat tegen kan zitten is dat de kansen weer niet afgemaakt gaan worden. Maar Feyenoord staat echt heel goed op dit moment voor Nederlandse begrippen

Dit gaat het verschil maken aan het einde van het jaar.
Feyenoord meer punten dan Ajax omdat ze geen punten hebben laten liggen tegen Pec en Cambuur

Dit zou een heel belangrijke zege zijn. Dan tel je echt weer mee. Pec is een hele lastige tegenstander.

Ben voor PEC maar ben bang dat Feyenoord wel makkelijk gaat winnen..
Feyenoord erg goed in vorm, en pec niet echt..

Hoop een leuke spannende pot maar ben er bang voor.

Dat moet toch wel lukken? 3-0 feyenoord

Ik moet iedere Feyenoorder teleurstellen. PEC Zwolle gaat namelijk 3 punten in de Kuip pakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren