Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rusnák: ‘Schoppen die ik te verduren kreeg heb ik als een kerel genomen’

Laatste update:

Albert Rusnák speelde in dienst van SC Cambuur een fantastische wedstrijd tegen FC Groningen (3-0). De bezoekers vierden in de tweede helft de frustratie over de onmacht bot op de benen van Rusnák, die een aantal flinke schoppen kreeg. De van Manchester City gehuurde uitblinker werd twintig minuten voor tijd van het veld gehaald door zijn trainer Henk de Jong, omdat hij zijn hamstring stijf voelde worden.

/

“De schoppen die ik te verduren kreeg heb ik als een kerel genomen”, begint Rusnák in gesprek met Huis aan Huis. “Ik heb in Engeland wel geleerd deze slim te nemen. Sprong er vaak voor weg of bewoog mee anders had ik er zomaar iets aan over kunnen houden. Ik heb me wel flink opgewonden over het gemekker van mijn belagers.”

“Als ze niet willen dat ik herhaaldelijk op de grond lig, moeten ze die fratsen voor zich houden. Zo simpel is het”, aldus Rusnák. De eerstvolgende wedstrijd voor het verrassende SC Cambuur is een duel met PSV. “Een grote wedstrijd waar ik erg naar uitkijk”, klinkt het.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kieftenbeld en Lindgren gedroegen zich echt als dwazen, lieten zich ontzettend makkelijk opfokken.
Heerlijke speler Rusnak, goeie dribbel zelfvertrouwen leuk om te zien.

15 september 2014 om 18:08

Heerlijke speler inderdaad. Kreeg ook wel goed te incasseren maar mooi hoe hij dat oppakt. De nivellering van de eredivisie is logisch. Vroeger kon alleen de top-3 dergelijke spelers huren. Maar nu hebben ook pec en cambuur uitstekende spelers.

15 september 2014 om 18:14

Inderdaad.. heeft gewoon te maken met kwaliteit. Zodra ze het niet kunnen belopen, beginnen ze om hun heen te schoppen en te zeuren. Lindgren en kieftenbeld horen mijn inziens ook niet thuis op dit niveau.

15 september 2014 om 18:52

En toch hebben ze de kwaliteit om bijvoorbeeld Klaassen en serero uit de wedstrijd te halen , grootste onzin wat je nu verklaart 1 slechte wedstrijd en ze horen niet op dit niveau? We zijn geen real Madrid ? Waar je modric hebt hou op zeg.

On: goede voetballer die rusnak toch jammer dat FC Groningen niet op zulke spelertjes komt !
En tja soms gaan spelers over de rooie , en dat kost je uit eindelijk de kop

16 september 2014 om 10:49

ieder heeft zo zijn eigen manier van spelen. kijk naar Marco Materazzi, jaren succesvol bij Inter gespeeld maar schopte regelmatig een speler asociaal neer. ik zie het liever niet maar ze zijn er toch op dit niveau of hoger van die schoppers.

on: Mijn verwachtingen van deze Rusnak waren laag, kon bij Oldham en Birmingham niet imponeren dus waarom wel in de eredivisie. gelukkig is hij een meerwaarde voor de eredivisie maar dat zegt ben ik bang ook veel over ons niveau

15 september 2014 om 19:01

Lindgren mag van mij door de knvb en de club worden geschorst. Schandalig zoal hij hem neertrapt omdat ie voor de zoveelste x voorbij wordt gelopen. Hoe benadeel je je club....

tja je lokt ze ook uit. wel een leuke speler trouwens. technisch, pass en een goede trap.

15 september 2014 om 18:11

valt wel mee met uitlokken, vind hem echt fantastisch spelen en dat zou niet een reden moeten zijn om iemand neer te schoppen. Vond het gister tegen Groningen ook meer onkunde aan de kant van Groningen, maar ja dat is schoppen eigenlijk altijd.

15 september 2014 om 18:13

Nee dat zie jij verkeerd. Behendigheid en goede acties maken is niet uitlokken. Alleen beperkte voetballers zoals kieftenbeld en lindgren laten zich daardoor 'opfokken'. Dat laatste is een zwakte, dat uitlokken slaat helemaal nergens op. Mag hij dan geen acties maken en zijn techniek gebruiken omdat deze houten klazen dat niet kunnen hebben?

15 september 2014 om 18:17

Waarom lokte hij het uit dan? Mag je tegenwoordig niet je tegenstander uitspelen dan? Dat is dus voor jou een reden om iemand neer te schoffelen? Mooie sport zou het dan worden. Rusnak speelde gewoon fantastisch, zoals hij mij het hele seizoen al positief verrast. Erg goede speler..

15 september 2014 om 18:29

uh nee maar jij zag zelf ook wel dat hij een beetje aan het uitdagen was. ik zeg toch ook dat het een leuke speler is... ik ben wel een liefhebber van dit soort types. Lindgren en Kieftenbeld lieten zich ook wel heel makkelijk uit de tent lokken.

waarom speelt hij bij cambuur? de top 3 (scouts) heeft echt liggen slapen..

15 september 2014 om 18:18

Omdat hij maar te huur was tot de winterstop, voor veel clubs is dat niet interessant.

15 september 2014 om 19:03

In eerste instantie mocht hij verlengen bij City is de kans aanwezig dat hij hier ook het tweede helt van het seizoen komt.

15 september 2014 om 18:40

Cambuur zit in de top 3 hoor

Geweldige speler maakte Groningen helemaal gek.

Nou ja als je in 2 jaar championschip 5 duels speelt val je niet echt op en zou je ook niet zo goed zijn geweest mits niet geblesseerd

15 september 2014 om 18:47

Het ligt vooral aan de manier hoe ze in de Engelse 2de en 3de divisie spelen denk ik. Het is vooral heel fysiek en spelen kick and rush voetbal en dat past niet zo bij hem.

15 september 2014 om 18:52

Klopt dat heeft hij zelf ook al aangegeven. Het is nog erger dan hier in de Jupiler league.

Hij ging wel erg veel liggen en irritant doen. Een paar keer werd hij totaal niet geraakt, dan irriteer je inderdaad je tegenstanders.

Ik vond dat Rusnak zich ook wel een beetje aanstelde hoor. Die spelers van Groningen kwamen er af en toe hard in, maar zelfs als er geen contact was zocht hij het gras op. Kuipers had wat mij betreft iets coulanter mogen optreden.

15 september 2014 om 19:58

Oneens. Ze gingen duidelijk op zoek naar Rusnak. En dan inderdaad gaan jammeren als ze de vrije trap tegen kregen. Bij ons in de Goffert zou het ook niet geaccepteerd worden als ze zo tegen Ali spelen.

15 september 2014 om 22:49

Ik zeg niet dat de spelers van Groningen het niet op Rusnak hadden gemikt en ze maakten inderdaad ook overtredingen op hem. Maar wat ik zeg, hij stelde zich af en toe aan en Kuipers deed net of er alleen maar aanslagen op hem werden gepleegd.

16 september 2014 om 08:54

Hij geeft toch ook zelf aan dat hij heeft leren omgaan met dit soort wilde acties. Als hij zich had laten raken dan hadden ze hem echt de wedstrijd uitgeschopt. Dit maakt de intentie waarmee de spelers van Groningen erin gingen niet anders.

Hij lijkt op Macklemore, zijn stem lijkt er ook op.

Wat een baasje zeg die rusnak
Viel erg op tegen groningen
Hopen dat weer een smaakmaker word

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren