Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rooney kondigt interlandpensioen vast aan: ‘Ik ga ervan genieten’

Laatste update:

Wayne Rooney is nog twee jaar te bewonderen als spits bij Engeland en daarna stopt hij als international. De dertig jaar oude spits komt al dertien jaar uit voor the Three Lions, speelde 115 interlands en deed mee aan diverse grote toernooien. Met 53 doelpunten is hij topscorer aller tijden van zijn land en in 2018 hoopt Rooney er nog bij te zijn op het WK in Rusland: daarna is het klaar.

/

“Ik weet dat Rusland mijn laatste mogelijkheid zal zijn om nog iets te laten zien. Ik ga dus proberen te genieten van deze twee jaar en hopelijk eindig ik mijn tijd bij Engeland dan met een hoge noot”, blikt Rooney vooruit. “Voor het EK begon heb ik al gezegd dat ik met plezier in dit team speel en dat ik enthousiast ben over de spelers. Dat is ook nog steeds het geval. Ik heb ook tegen Sam (Allardyce, red.) gezegd dat ik door wilde gaan.”

“Hij benadrukte dat ik door zou gaan als aanvoerder en daar was ik blij mee. Het is mooi je land aan te voeren en ik zie uit naar het nieuwe regime”, aldus Rooney. Als de WK-kwalificatiereeks ertoe leidt dat Engeland zich plaatst voor het toernooi in Rusland, dan zal het WK 2018 zijn allerlaatste kunststukje worden als international.

Een verstandige beslissing?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Baas! Hopelijk kan hij de komende twee jaren nog mooie dingen laten zien en vooral het Engelse team op sleeptouw nemen. Ook kan hij als mentor fungeren voor jonge talenten. Sommige talenten kunnen nog wel wat leren van zijn inzet en werklust.

Slimme en verstandige keuze. Na de woorden van Shearer (het direct stoppen als international) is dit een duidelijk antwoord en een realistische doelstelling, heel veel langer zal hij ook niet meekunnen op topniveau denk ik.

30 augustus 2016 om 14:58

Tweede zin..... Hij is dertig

Zat eraan te komen. Hij wil gewoon het record van Peter Shilton verbreken voordat hij het witte shirt van de Three Lions op hangt. Daarnaast denk ik dat hij op 32 jarige leeftijd überhaupt niet meer de beste optie is voor de bondscoach. Dan zijn Ross Barkley etc ver genoeg om het stokje over te nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren