Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldinho stelt beslissing uit: ‘Dat kan nog wel vijf, zes jaar duren’

Laatste update:

Er is niets waar van de geruchten dat Ronaldinho zou overwegen te stoppen met voetballen. Deze week brachten media in verschillende landen naar buiten dat de Braziliaanse baltovenaar zou nadenken over een einde van zijn loopbaan. Op een speciaal georganiseerde persconferentie ontkrachtte Dinho die verhalen echter. Hij ziet zichzelf nog de nodige jaren actief blijven.

/

“De geruchten over een pensioen zijn onwaar”, legde Ronaldinho zijn toehoorders in Mexico uit. Sinds vorig jaar zomer staat hij onder contract bij Querétaro, dat nu elfde staat in de hoogste competitie van het land. “Ik ben op dit moment erg gelukkig en de gedachte aan stoppen zit nog niet in mijn hoofd. Dat kan nog wel vijf, zes jaar duren”, verzekert de 35-jarige Zuid-Amerikaan resoluut.

“Zolang het goed gaat, zie ik geen reden om ermee op te houden. Ik ben tevreden en blij en beleef de leukste tijd sinds ik hier in Mexico ben. Ik ga dus door met datgene waarvan ik denk, dat ik het goed doe. Ik blijf mijn best doen om die speler te zijn, die de meeste assists levert. Ik moet wel vaker zelf zien te scoren, maar ik help het team nog wel steeds”, aldus Ronaldinho, die dit seizoen driemaal trefzeker was en vier assists gaf in de Clausura, het tweede deel van het seizoen.

Zou jij Ronaldinho graag weer terugzien in Europa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax zocht nog iemand met ervaring?

18 april 2015 om 10:12

Ja hij naar Ajax zal geweldig zijn!!

18 april 2015 om 10:19

Mooie stunt en waarom niet. Salaris misschien wat te hoog maar hij hangt toch de nomade uit dus Nederland is vast wel een optie voor een seizoen.

18 april 2015 om 11:05

Verdient 1.5 miljoen per jaar in Mexico

18 april 2015 om 12:20

Alleen heeft hij daarbuiten in Mexico nog reclamecontracten twv van meer dan 10 miljoen dollar per jaar. Die zal hij dan moeten opgeven en in Nederland zal hij dat niet terugkrijgen.
Die 1,5 miljoen salaris is idd wel te doen voor Ajax, maar het hele verhaal is dus kansloos..

18 april 2015 om 10:24

Stelde ik vorig seizoen al voor. Toen hij nog niet in Mexico getekend had. Gezien men voor Eto'o die uitzondering wou maken. Kon alleen Marcs nummer niet vinden...

18 april 2015 om 10:28

Ronaldinho is op dit moment niet iemand die zich in de basis kan voetballen

18 april 2015 om 13:00

Haha wat een onzin. Hij heeft het loopvermogen misschien niet meer, maar met zijn inzicht, techniek en ervaring zou hij moeiteloos de beste van de eredivisie zijn hoor.

18 april 2015 om 13:24

Precies, die inzicht en techniek beheerst ie voor altijd. Maar ja, ik denk dat we hier alleen maar van kunnen dromen.

18 april 2015 om 13:36

Hahaha, zelfs op krukken wordt Ronaldinho voetballer van het jaar in Nederland.

Niet dat ik het niveau zo slecht vind hier, maar hij is gewoon wereldklasse.

Het valt me op dat de Ajacieden op dit Forum alle spelers aan Ajax tippen hahah ze geloven zelf in hun waanzin.
Messi en Ronaldo zijn wel de spelers waar het nu omdraait maar voor mij is Dinho de beste voetballer die ik ooit live heb mogen aanschouwen.

18 april 2015 om 10:26

Hoezo zou dat niet kunnen..
Mexicaanse competitie is ook niet veel

Mexicaanse competitie heeft ook meer aantrekken qua klimaat en taal maar op een of andere manier ook geld behalve ajax en psv dan . Maar als ajax hem kiest komt er vooral kritiek aangezien ze voor de 'fluwelen revolutie' wouden zorgen .

18 april 2015 om 13:06

Hoe kan je nou keitiek leveren op iemand die Ronaldinho aantrekt, als dinho op de toekomst rond zou lopen, staan er meteen 25000 twintigers en tieners te geilen voor een handtekening, vanwege jeugdsentimenten!

Neemt niet weg dat hij voor mij de beste zuid-amerikaan ooit is !

18 april 2015 om 13:01

Beste aller tijden, wat dacht je daarvan?

18 april 2015 om 14:01

Dat absoluut niet.

Ronaldinho is een van vele wereldwonderen die voetbalwereld heeft gekend. Natuurlijk is hij niet meer de Ronaldinho van Barça. Maar ik denk dat hij best mee kan komen in Turkije bijvoorbeeld bij Besiktas, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor zou voor Europees voetbal kunnen gaan. Maar hij kan het ook rustig houden en naar de club waar Roberto Carlos trainer is kunnen gaan Rizespor. Of Kasimpasa, Gençlerbirligi zouden ook uitstekende keuzes zijn. Of hij kan naar Portugal gaan. Naar Nacional, Braga, Sporting of de Vitoria clubs Guimares en Setubal ofzoiets. Of terug naar Spanje naar Celta, Malaga, Sociedad, Deportivo of Villarreal. Het zouden allemaal goeie clubs zijn voor R10. Of misschien Wolfsburg als vervanger van De Bruyne. Zou ook niet verkeed zijn. Haal die Fred van Shakthar erbij als back-up.

18 april 2015 om 14:47

Carlos is trainer van Akhisar Belediyespor en geen Rizespor. En de twee teams die je daarna noemt zouden het salaris van Ronaldinho niet kunnen betalen denk ik.

Hij blijft natuurlijk een speciale speler, maar hij zal weinig toevoegen aan het spel van Galatasaray, Fenerbahce, Besiktas en Trabzonspor.

Ik had een tijdje terug gelezen dat Ronaldo weer gaat voetballen ergens in Amerika. Zou wel tof zijn als ze in hetzelfde team gaan spelen. Of ergens anders in Amerika waar de andere ex-sterren (gaan) spelen.

18 april 2015 om 15:42

Je noemt een heel peloton aan clubs man, maak eens een keuze. 99 van de 100 clubs die je zojuist noemt zijn niet eens geinteresseerd in de diensten van Ronaldinho.

De beste voetballer die ik heb mogen zien. Wat hij met een bal kon, dat kan echt niemand. Echt niemand. Ronnie o rei!

In het koppie zit het nog allemaal goed. Alleen lichamelijk gaat het natuurlijk steeds minder. Hij zorgt wel voor een berg ervaring en aanzien en dat kan elk team wel gebruiken maar hij is niet meer bepalend. Toch zou hij wel weer een seizoen Europa mogen doen van mij. Alleen hier denken ze veel te economisch. Te oud, geen doorverkoop waarde bla bla. Maar het zou een geweldige publiekstrekker zijn.

Hij kan de Nederlandse competitie nog keertje proberen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren