Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ronald Koeman kan bij ex-werkgever terugkeren

Laatste update:
/
Directeur Marcel Brands van Everton heeft zijn pijlen gericht op spits Marcus Thuram van Guingamp. De Fransman was dit seizoen goed voor zeven doelpunten in negentien competitiewedstrijden. (Liverpool Echo)
/
Aaron Wan-Bissaka kan vanaf komend seizoen in de Bundesliga aan de slag. De vleugelverdediger van Crystal Palace geniet belangstelling van Borussia Dortmund, na de eerdere interesse van Manchester City. (The Sun)
/
Ernesto Valverde neigt ernaar om na dit seizoen te stoppen als trainer van Barcelona. Clublegende Ronald Koeman, de huidige bondscoach van het Nederlands elftal, komt bij een vertrek in beeld als opvolger. (Sport)
/
Ivan Perisic wil in de zomer per se een transfer naar Tottenham Hotspur. De club werd in januari echter niet concreet voor de vleugelaanvaller, die afgelopen maand weigerde om Internazionale in te ruilen voor Arsenal. (The Sun)
/
Barcelona houdt de ontwikkeling van Mohammed Ihattaren bij PSV nauwlettend in de gaten. Van concrete interesse in de pas zestienjarige middenvelder van de Eindhovenaren is hoe dan ook geen sprake. (Sport)
/
Chelsea sluit Frank Lampard niet uit als opvolger van Maurizio Sarri. De oud-voetballer van de Londenaren staat dit seizoen voor het eerst op eigen benen, bij Championship-club Derby County. (Diverse Engelse media)
Denk jij dat Ronald Koeman ooit hoofdtrainer van Barcelona zal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laten we het niet hopen, Koeman doet echt geweldig werk nu.

12 februari 2019 om 15:12

Dat zou wel zuur zijn. Ik zie het zomaar gebeuren. Koeman is natuurlijk een perfecte trainer voor Barca en denk dat Koeman daar zeker voor open zou staan. Voor het Nederlandse elftal zou het wel zwaar klote zijn. Zie het al voor me Dick Advocaat op de bank🙈

12 februari 2019 om 15:21

Hoezo zou Koeman de perfecte trainer van Barça zijn? Het voetbal wat Koeman bij al zijn clubs en nu bij het Nederlands elftal laat spelen daar hoef je in Barcelona echt niet mee aan te komen. Alhoewel ik typ hoef, maar het moet natuurlijk hoefde zijn. Het lijkt wel of ze tegenwoordig alles goed vinden in Barcelona.

12 februari 2019 om 15:54

Als je zo redeneert dan zou Rijkaard ook geen coach voor Barca zijn.

Net alsof Koeman spelers van die orde onder zich had in de ED of PL.

12 februari 2019 om 16:08

Hij heeft bij Ajax, PSV en Feyenoord voor Nederlandse begrippen wel topspelers gehad waarmee hij zich prima had kunnen onderscheiden, Koeman is een hele goede trainer, maar geen Barça trainer, het spel van Koeman past mijn inziens beter bij Bayern of Real, waarom je Rijkaard er bij haalt is mij niet geheel duidelijk, punt 1 vind ik Rijkaard geen geweldige trainer en punt 2 het voetbal van Rijkaard lijkt niet heel veel op het voetbal van Koeman

12 februari 2019 om 16:19

Ik haalde Rijkaard aan omdat hij ook geen geweldige coach was maar met Barca wel de CL won. Daarintegen Koeman vind ik wel een betere trainer dan wat jij doet aanhalen omdat hij nog niet top was in NL. Met Feyenoord heeft hij toch echt goed gepresteerd. Dat het anders was met Ajax of PSV is naar mijn mening dat hij nog in zijn kinderschoenen stond. (Nogmaals, mijn mening) maar zie hem met Barca en huidige spelers hoge ogen gaan gooien. Echter dat jij hem meer ziet bij Bayern München kan ik me wel bij aansluiten.

12 februari 2019 om 16:45

Hoezo niet kan je beter stellen. Het spelersmateriaal dat hij tot zijn beschikking heeft bij Oranje is natuurlijk niet te vergelijken met Barca. Om te beginnen bij Messi. En klaar. Ik vind Koeman een uitermate geschikte kandidaat om de rol van Valverde over te nemen. Aanvallend voetbal, tiki-taka, opbouw van achteruit. Ja, Koeman heeft deze visie 100%!

12 februari 2019 om 15:16

Iedereen weet natuurlijk dat dat zijn droombaan is dus als ze hem vragen is ie weg maar ik hoop het niet, het NL elftal gaat eindelijk weer lekker.

12 februari 2019 om 16:09

Koeman heeft onlangs zelf aangegeven geen clausules in zn contract te hebben, ook niet voor Barca.

12 februari 2019 om 16:13

Inderdaad. Bij Barcelona kom je binnen met waar de verwachtingen torenhoog zijn en is maar de vraag of hij die kan waarmaken. Bij Oranje is hij echt bezig om het team uit de slop te trekken en kan hij zichzelf bijna onsterfelijk maken door te plaatsen voor de volgende toernooien. Laten we eerlijk zijn, met het spelersmateriaal in Oranje valt er iets moois te maken nu.

12 februari 2019 om 17:09

@fcg95

wat ik nooit snap is dat bondscoaches hun werk niet mogen combineren met een normale trainersbaan. je hebt die internationals maar een paar keer per jaar bij je als je club niet speelt en af en toe wat internationals bekijken moet toch nog wel mogelijk zijn naast een baan als clubtrainer?

Ihattaren zal wel op het lijstje van veel topclubs staan, uiteraard om bij een transfer eerst bij een jeugdteam aan te sluiten. Als hij slim is blijft hij nog even hier, prima voor zijn ontwikkeling. Hij mag nu al in het eerste spelen op zijn 17e. Sportief is het beter om te blijven, maar als een topclub hem een volwaardig salaris gaat aanbieden zou het moeilijk kunnen worden.

12 februari 2019 om 15:45

Weet jij trouwens of Ihattaren voor Nederland zal spelen? Is in mijn ogen toch wel de grootste talent op dit moment.

12 februari 2019 om 15:52

Hij heeft in de jeugd altijd voor Nederland gespeeld, al zegt dat niet veel, zie onder meer Ziyech.

12 februari 2019 om 16:33

Tot nu toe alleen de jeugdelftallen van Nederland doorlopen, maar ik acht de kans zeer groot dat Marokko vrij opportunistisch toch zal proberen hem over te halen voor hen te spelen. Wat mij betreft een keertje laten debuteren in een thuis wedstrijd tegen een klein land of zo, ben je ook van dat gedoe af. Inderdaad by far het grootste talent van PSV in zijn leeftijdsklasse.

Vind het voetbal van Koeman niet echt bij Barça passen, maar ja dat vind ik ook van het voetbal van Valverde, Barça gaat ieder jaar weer een klein stukje verder van de Cruijff filosofie vandaan, dat kan en dat mag natuurlijk, alleen vind ik dat wel jammer

12 februari 2019 om 16:22

Dat klopt inderdaad, al denk ik wel dat Koeman juist meer Cruijff filosofie brengt dan dat Valverde momenteel doet.

12 februari 2019 om 16:35

Koeman speelt het voetbal dat mogelijk is met de spelers die hij in huis heeft. Ik denk dat als je hem voor Barcelona neerzet, dat hij ook echt wel mooi voetbal er in kan krijgen. Barcelona heeft daar het materiaal naar.

Pfff... ik, trouwe fan van Ronald Koeman als voetballer, trainer, bondscoach en analyticus gun het hem om als hoofdtrainer bij zijn geliefde club aan de gang te gaan.

Maar als Oranje fan lijkt het mij een ramp als hij kort voor de start van kwalificaties een andere gogum voor de groep te krijgen.
Hij is de juiste man om oranje weer in gevechtshouding te krijgen, te laten excelleren tegen de wereldtop en om een basis te verleggen na het verval van de afgelopen jaren.

Een waar dillemma.

Mocht dit enig waarheidsgehalte hebben dan zou dit heel erg klote zijn voor het Nederlands elftal en wat Koeman daar tot nu toe mee heeft bereikt. Maar in zijn contract is de enige clausule opgenomen om te vertrekken Barcelona. Zou het prachtig en eervol voor Koeman vinden.

Die vrije trap zullen vele waaronder ik nooit vergeten.

12 februari 2019 om 17:10

Welke clausule? Als ik even verder zoek dan voetbalzone lees ik er niks over. Indien geen clausule wordt het ordinair betalen voor BCN voor afkopen contract.

12 februari 2019 om 17:18

Koeman heeft in zijn contract op laten nemen dat hij tussentijds op kan zeggen om trainer van Barca te worden.

Edit: clausule was niet het juiste woord.

12 februari 2019 om 18:43

Koeman zei een jaartje terug nog; ik blijf 4 jaar en heb geen vertrekclausule...(valt gewoon na te lezen). Behoudens Voetbalzone kom ik dit bericht nergens tegen.....vreemd dit.

Edit: het bericht van 07-02-2018 (rtl Voetbal) hieronder nog even;

"ronald Koeman wil voor vier jaar bondscoach van het Nederlands Elftal blijven, zelfs als FC Barcelona aanklopt. Volgens de nieuwe oefenmeester van Oranje is er geen ontsnappingsclausule opgenomen in zijn contract met de Knvb."

12 februari 2019 om 20:08

Ik lees je reactie en probeer te herinneren in welk gesprek dit was en het was rond zijn aanstelling. Toen de verslaggever er namelijk om vroeg of hij het elftal vroegtijdig zou verlaten was het antwoord, "nee in principe blijf ik voor 4 jaar Alleen voor 1 team mag ik vroegtijdig weg, dat is opgenomen in mijn contract dat ik voor dat team weg mag. Verslaggever : Barcelona?, Koeman: Lachte en zij Ja, Barcelona".

Zal er eens naar opzoek gaan in gedachten en opzoeken op video want dit is 100 gezegd, zie het nog zo voor me.

Maar dank je toch voor deze passage, al vind ik het vreemd

Edit: Je hebt helemaal gelijk. Ik heb die beelden teruggezien en wat er gezegd was (wat ik al schreef) was echter met een knipoog, en was meteen na het tekenen van zijn contract.

Nogmaals, bedankt.

Koeman is een legend in Barca, over zijn status of omgang met sterspelers hoef je je echt geen zorgen te maken. Als iemand de Cruijff filosofie weer terug kan brengen in de huidige selectie is hij het. Maar ik zie het vooralsnog niet gebeuren met Barto aan 't roer. Ze hadden de kans al om Koeman aan te trekken maar kozen toen voor Valverde, onbegegrijpelijk imo. Daarnaast beseft Koeman ook dat hij met dit NL kans maakt op een prijs de komende jaren. Mocht het toch gaan gebeuren, spring ik een gat in de lucht!

Een goede trainer, maar ik vraag me af of het een goede match met Barcelona zal zijn. Barcelona moet een trainer aanstellen die de machine weer laat draaien. Een trainer die de jeugd kansen geeft en aanvallend voetbal met hoog druk zetten weet te combineren. Hoe gek het ook klinkt, ik zou misschien voor Wenger gaan. Wenger heeft bij Barcelona wel de middelen om geld uit te geven. Speelde heerlijk combinatie voetbal met Arsenal. Kan zomaar een succes worden.

Barca mag dan de droombaan van Koeman zijn, coach van het Nederlands Elftal heeft hij óók altijd als zijn droombaan bestempeld. Meer nog: hij was diep beledigd dat hij niet werd gevraagd als opvolger van Louis van Gaal, en dat heeft hij publiekelijk laten weten. Koeman heeft vanaf zijn periode bij Feyenoord hard gewerkt om van het imago af te komen dat hij overal weg is zodra zich een betere kans voordoet. Het lijkt me eerlijk gezegd nogal risicovol voor zijn carrière als hij nu zijn post zou verlaten voor een positie bij Barca. Het zou hem niet alleen als coach ongeloofwaardig maken en hem weer compleet terugbrengen in het imago van iemand die op iedere 'voorbijrijdende trein' springt, dat zou ook nog eens worden versterkt door het feit dat hij nog niet zo lang geleden heeft staan stampvoeten omdat hij de baan van bondscoach niet kreeg. Kortom, deze kop lijkt mij compleet onzinnig. Koeman is wel ambitieus, maar niet achterlijk.

Dat rijkaard het zo goed deed was vooral aan ten cate te danken.

Ik denk dat Koeman dat prima kan combineren met Oranje. Dus ik ben voor een dubbelfunctie.

Leuk voor koeman als door lukt. Voor het Nederlands elftal komt wel een ander

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren