Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romelu Lukaku walgt van ‘leugens’ over zogenaamde clash met Paul Pogba

Laatste update:

Manchester United won zaterdag met 3-2 van Southampton, mede door twee doelpunten van Romelu Lukaku. In blessuretijd mocht Paul Pogba vanaf elf meter proberen raak te schieten, maar de Fransman miste de penalty. The Sun claimt dat Lukaku de strafschop wilde nemen en dat de spits na afloop ruzie had met Pogba. De Belgische aanvaller walgt van het verhaal.

The Sun stelt dat Lukaku graag een hattrick wilde maken en daarom de strafschop wilde nemen. "De rel ontstond nadat Pogba in de slotfase de penalty opeiste en Lukaku zo een hattrick onthield", zo klinkt het. De boulevardkrant beroept zich op een bron in de kleedkamer: “Het was een stevige confrontatie. Romelu was duidelijk niet gelukkig met wat Pogba had gedaan.”

“Hij herinnerde Paul er snel aan wat hij voor hem had gedaan toen hij ruzie had met José Mourinho. Ole Gunnar Solskjaer moest tussenbeide komen.” Lukaku, die al eerder zijn onvrede uitte over bepaalde verhalen in de Engelse pers, reageert op Twitter teleurgesteld op het gerucht. “Als de haat niet werkt, verspreiden ze leugens”, aldus de aanvaller.

De Belgisch international wilde na afloop van het gewonnen duel ook niet veel kwijt over de gemiste penalty van zijn teamgenoot. “Ik ben een spits, maar ik wilde wel dat Paul die penalty nam. Hij is aan een goede reeks bezig. Hij is een erg belangrijke speler voor ons”, aldus Lukaku, die met Manchester United momenteel op de vierde plek in de Premier League bivakkeert.

Verwacht jij dat Manchester United dit seizoen als vierde eindigt in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is Pogba niet de vaste penalty nemer? Zoja dan maakt het geen moer uit of je 2 goals hebt en opzoek bent naar een hattrick of 5 goals hebt. Tenzij je Messi heet, die geeft die ballen altijd af.

5 maart 2019 om 11:54

Inderdaad, storm in een glas water.

5 maart 2019 om 12:09

Tja, in sommige teams, wanneer je (ruim) voorstaat en een speler heeft kans op een hattrick, mag iemand anders hem dan nemen. Maar als jij als #1 penaltynemer hem niet af wil geven is dat zijn goed recht.

5 maart 2019 om 12:52

Nou ja, noem het een gunst om Lukaku zijn 3e te laten maken. Uiteraard, Pogba is vast nemer en heeft dus het recht. Maar je geeft zelf al aan: iemand als Messi (zie laatst tegen Real) gunt dan zo'n bal aan degene die een hattrick kan maken en zo zijn er vast nog wat voorbeelden te noemen.

Pogba staat liever zelf in de schijnwerper en is vooral met Pogba bezig. Alleen nu stond Pogba publiekelijk voor lul door hem zo opzichtig op te eisen en dan te missen. Dat vind ik dan weer mooi.

5 maart 2019 om 14:09

Als pogba een betere penalty nemer is, hoort pogba bij deze stand de penalty te nemen. Dat hij mist kan altijd gebeuren.

5 maart 2019 om 14:13

Lukaku had hem verdiend. En drie goals past perfect bij het aantal benen van Lukaku!

5 maart 2019 om 14:39

Jaa, verdiend. Maar in een wereld waar het gaat om miljoenen gaat het niet om de irrationele afweging maar om de rationele. En die rationele afweging was blijkbaar pogba

Joh, het zijn 2 vrienden. Zelfs vrienden kunnen hierover een akkefietje krijgen. Kan gebeuren naar de wedstrijd wanneer de emoties er bij betrokken zijn. Niks aan de hand!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren