Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roma-fans verzamelen al 10.000 handtekeningen voor trainerswissel

Laatste update:

AS Roma speelde in het afgelopen seizoen al geen Europees voetbal en is er ook in het aankomende seizoen niet bij. De hoofdstedelingen eindigden in de Serie A buiten de top vijf en verloren afgelopen zondag de finale van de Coppa Italia. Stadsgenoot Lazio was met 1-0 te sterk en de supporters van Roma eisen het vertrek van hoofdtrainer Aurelio Andreazzoli.

/

De fans van Roma hebben inmiddels al 10.000 handtekeningen opgehaald van supporters die willen dat Andreazzoli vertrekt. De coach staat sinds het vertrek van Zdenek Zeman in februari aan het roer bij Roma, dat zich nog niet heeft uitgesproken over een langere samenwerking met Andreazzoli. Roma wordt echter wel constant in verband gebracht met Massimiliano Allegri van AC Milan en lijkt dus wel bezig te zijn met een trainerswissel.

Een van de spelers die daar ongetwijfeld erg gelukkig mee zal zijn, is Pablo Osvaldo. De aanvaller kreeg het zondag aan de stok met Andreazzoli, die vervolgens aan de media vertelde dat Osvaldo voor de camera's graag een scène schopt, maar daarna in de kleedkamer weer zit te 'janken en te mopperen'. "Je zou er goed aan doen toe te geven dat je incompetent bent… ga het feestje toch vieren met Lazio, man", reageerde Osvaldo vervolgens via Twitter.

AS Roma moet een nieuwe coach aanstellen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal het echt aan d trainer liggen, volgens mij heeft Roma een matige spelers. Als je Bradley opstelt dan win je bij voorbaat al niet. Alleen Rossi en Totti zijn top voor de rest RKC niveau.

28 mei 2013 om 13:25

ik vind als je spelers als de rossi, totti , lamela pjanic dat je daar toch iets verder moet kunnen komen dan geen europees voetbal

28 mei 2013 om 13:32

Lamela, Pjanic, vind ik echt net niet spelers.

28 mei 2013 om 13:36

Pjanic ben ik het mee eens, maar Lamela is echt een groot talent, hoor. Die gaat Roma heel veel plezier opleveren.

28 mei 2013 om 13:37

Lamela is een geweldenaar, die gaat nog ver komen. Is nog erg jong en toont veel potentie, alleen moet men wel zijn kwaliteiten benutten. Niet voor niets staat hij in de belangstelling van de grote topclubs.
Let maar op, blijkbaar zie je Roma niet veel spelen.

28 mei 2013 om 13:37

Jeetje Lamela een net niet speler. Lamela is een van de grootste relevaties van de Serie A dit seizoen samen met El Shaaraawy. Is nog jong en een toptalent.

28 mei 2013 om 13:50

@ sp-fan en Cris.

Hoezo is die een net niet speler dan? Hij is pas 23 jaar en er zit nog veel rek in.

Hij wordt niks voor niks in verband gebracht met clubs als Barcelona, Tottenham en Arsenal.

Dat jullie hem in zijn eerste jaar Italië gelijk afschrijven is jullie keus, de competitie moet hem als speler ook liggen, een geweldenaar als Bergkamp raakte er ook geen pepernoot en een jaar later speelde die de pannen van de dak in Arsenal.

28 mei 2013 om 13:39

Nou Osvaldo, Totti, Rossi, Lamela, Pjanic, Burdisso, Stekelenburg heb je toch zeker geen verkeerde spelers dus RKC Niveau is wel erg overdreven want dit AS Roma veegt RKC gewoon van het veld.

Dit zou voor nu een goeie opstelling zijn in mijn ogen naar mijn mening zal ik voor volgend seizoen de volgende aankopen doen: Afellay, Santon, Villa, Gundogan of Strootman

Stekelenburg
Piris
Burdisso
Marquinhos
Balzaretti
Florenzi
De Rossi
Pjanic
Lamela
Osvaldo
Totti
28 mei 2013 om 20:25

Afellay nee dankje , dan blijf je hangen in dit niveau van subtopper , Santon zou goed zijn maar ziet geen reden om te vertrekken bij Newcastle.

Villa vind ik geen speler voor de Serie A , Gundogan is niet te betalen en voor de positie van Strootman hebben we al de Rossi , zal eerder een rechtsback halen en een goeie centrale verdediger.

28 mei 2013 om 13:42

Steek is ook van een goed niveau. Blijf het ontzettend jammer dat hij CL voetbal (ajax) heeft ingeruild voor niet eens EL voetbal.

29 mei 2013 om 13:15

@cris7=. RKC niveau. Klig in een deuk van het lachen. Wat een zever. De Rossi haalt trouwens zijn niveau niet meer van enkele jaren geleden. Totti (altijd mijn held geweest) begint te oud te worde. Lamela is 1 van de grootste talenten (hij moet wel leren om minder egoïstisch te zijn). Marquinhos ook een heel groot talent. Pjanic, Destro, Florenzi, Castan, ... .

Allegri zal aankomende donderdag of vrijdag een gesprek houden met Berlusconi en dan zullen we wel te horen krijgen wat er gaat gebeuren. Naar verwachting zal Allegri de nieuwe trainer van Roma worden. Als Allegri in Milaan blijft dan zal Roma zich richten op Blanc of Bielsa.

Tsja....osvaldo is waarschijnlijker nog minder populair bij de supporters,spelers en bestuur van Roma dan Andreazzoli.

Persoonlijk vind ik dat Andreazolli het helemaal niet zo slecht doet gezien het materiaal hij heeft, ik bedoel als je Michael Bradley op moet stellen...

Begint op een heus trainerskerkhof te lijken! Ben benieuwd wie deze mooie club uit het slob gaat trekken..

28 mei 2013 om 13:27

Ja het is momenteel een grote chaos bij Roma. Hoop dat er een trainer komt die voor rust, stabiliteit en vooral continuïteit kan zorgen. Roma speelt al 2 jaar ondermaats omdat het management van Roma veel verkeerde keuzes hebben gemaakt qua trainers. Enrique en Zeman waren gewoon niet de juiste mensen, en Andreazzoli is maar een interim-trainer die weinig ervaring heeft.

Ik kan over Andreazzoli niet bijzonder veel goeds vertellen. Hij brengt totaal geen tactiek in het team. Hij weet volgens mij zelf niet wat hij moet doen. Telkens veranderingen. al vanaf dat hij het stokje van Zeman overnam op twee Februari. Weliswaar werd er maar een wedstrijd verloren van de laatste 7 competitieduels, het spel is nog teveel gebaseerd op geluk en individuele acties.

Zondag ook, men probeert op de bouwen vanuit de verdediging, dit gaat te traag, dan raakt met in paniek en komt de lange bal. De middenvelders lopen positioneel erg slecht en draven de actie te lang door. De aanval staat op een eiland en moet het doen met lange kansloze ballen. Dan uit wanhoop schiet men maar van afstand.. Nee ik ben erg ontevreden over dit Roma.

Ik probeer altijd positief te blijven maar de maat is bijna vol. Het lange termijn project, wat is gestart sinds de overname 2011, moet onderhand toch wel vorm gaan krijgen, maar heb het idee dat het meer stagneert. Natuurlijk is het financiële probleem opgelost (dit was ook het meest noodzakelijk). En zijn er belangrijke deals gesloten met o.a. Nike en Volkswagen maar nu moet het sportieve aspect ook verbetering tonen. Andeazzoli zal vertrekken, Osvaldo ook, en nu moet men belangrijke keuzes maken. Ik ben blij dat de mede Giallorossi een actie voeren om het bestuur te beïnvloeden. Blijkbaar is dit nodig, want er worden teveel verkeerde keuzes gemaakt. Een ervaren trainer (geen Allegri!!) en gepaste aankopen. Ik wacht vol spanning deze zomer af, dit seizoen kan snel vergeten worden.

28 mei 2013 om 13:47

Ik ben het volledig met je eens Pango!

Er zit totaal geen lijn in het spel en middenveld wordt eigenlijk in de opbouw totaal overgeslagen, mede doordat er geen ene speler is die een steekpass kan geven of de bal opeist en het spel verdeeld.

Roma zou er goed aan doen om een echte spelmaker te halen, persoonlijk zou ik Modric wel iets vinden: Hem de grote man op het middenveld maken en dan nog een dynamische middenvelder kopen: bv een Witsel of wellicht Thiago van Barcelona.

Osvaldo lekker verkopen,zorgt toch alleen maar voor onrust en is niet bepaald geliefd onder de Giallorossi: Wellicht dat Gomez van Bayern Munchen een goede optie is, anders wellicht Dzeko.

AS Roma speelt denk ik ook een beetje in de verkeerde competitie. Ze spelen heel anders dan de meeste teams in de Serie A. Ik heb Lamela al een beetje met Walcott vergeleken en Pjanic vond ik altijd al geweldig. Hij is misschien geen topper, maar wel een van de beste van de subtop. Osvaldo is al redelijk oud, gewoon verpatsen en er een jongere spits met veel drive neerzetten. Achterin weet ik niet zoveel, misschien ergens een Nederlander inzetten zodat er een koppel komt met Stekelenburg.

Ik denk wel dat we kunnen stellen dat sinds de nieuwe eigenaar er is er vrij veel onrust is. Er is geen continuiteit. Onder de familie Sensi vanaf 2005 pas 2 trainers ( of 3 als je Montella als interim telt).

Ikzelf dacht aan Roberto Mancini. Roma heeft aangetoond beter te presteren onder Italiaanse trainers.
Montella kwam ook in mij op maar ik denk dat het beste is als Andreazzoli weer een stapje terugdoet.

Even een statistische conclusie:
Onder Zeman: - verdediging: matig/slecht
- Aanval uitstekend/uitmuntend

Onder Andreazzoli: - verdediging: matig
- Aanval: slecht, geen creativiteit

Dan had ik toch nog liever Zeman zien blijven... Maarja, dat is achteraf.

Castan vind ik dit seizoen wel groeiende. Toont wel aan het niveau aan te kunnen. Hij wil graag opbouwen zoals ik het graag zie. Maar die Burdisso... echt waar... ik zie liever 10 man op het veld dan 11 man met Burdisso. Strikje eromheen en verkopen die hap!

Kortom. Tijd voor een trainer die vanuit een organisatie naar voren wil voetballen. Roberto Mancini/vincenzo Montella zijn de aangewezen trainers hiervoor

28 mei 2013 om 15:19

Heel bijzonder dat jij Mancini noemt als trainer om "vanuit een organisatie naar voren te voetballen"

Als je dat wil bewerkstelligen moet je een trainer aanstellen die automatismen gaat inbrengen, trainen vanuit een vaste speelwijze, spelers beter gaat maken.

Het enige wat Mancini kan is zeuren om nieuwe aankopen.

Persoonlijk zou ik Jurgen Klopp zeer geschikt vinden, of Pellegrini.

28 mei 2013 om 16:41

Ik zou graag iemand hebben met een reputatie en die zeurt om aankopen. Mancini weet tenminste wat hij wil. En dat zijn geen underaged brazilian boys.

28 mei 2013 om 17:12

Hoezo wil je iemand hebben "met een reputatie" ?!

Zeman had ook een reputatie, en nog een goede ook, maar we weten allebei hoe dat is afgelopen.

Het probleem van Roma is dat er nooit echt rust en stabiliteit heerst, heeft te maken met de Romeinse cultuur,verwachtingen en druk vd achterban. Daarom is het bijna onmogelijk om een meerjarig project in te gaan waarin een een trainer de kans krijgt om iets op te bouwen, zie Luis Enrique.

Tegelijkertijd is die rumoer en dynamiek rondom Roma zo geweldig en intens,de passie en trots vd stad, schitterend!

Maar een bijna onmogelijke werksituatie voor een trainer: wel de verwachtingen en druk van een topclub, maar niet de middelen om die verwachtingen waar te maken.

Roma is de afgelopen seizoenen een vrij merkwaardige club gebleken voor mij. De ene keer spelen geweldig voetbal en de andere keer weten helemaal niks te creëren zoals tegen Lazio en tegen Fiorentina in de competitie (en nog wonnen ze). Ik heb dit seizoen wedstrijden van hun gezien waaruit bleek dat ze gewoon goed voetbal kunnen spelen.maar op een of andere manier weten ze die lijn dan niet voor een paar wedstrijden door te trekken.
Dat terwijl ze wel een goede mix hebben van talenten en ervaren spelers: Totti als leider over de aanval, De Rossi op het middenveld en Burdisso en Steek/lobont die de verdediging neer moeten zetten.

Ik hoop echt voor Roma dat ze een coach weten te vinden die hen wel een consistent seizoen kan laten spelen. Ik gun vooral Totti nog een hoofdprijs, want die heeft nog maar een paar jaar te gaan.

AA zal plaats moeten maken voor waarschijnlijk Allegri.

Osvaldo, Pjanic, Stekelenburg, Bradley, Marquinho mogen allen weg van mij. Wil niet, lukt niet, werkt niet punt.
Piris en Goichoechea terugsturen naar hun clubs, Tachtsidis en Lopez verhuren, Taddei en Perrotta bedanken voor hun diensten daarmee of aanhouden tegen een zeer laag loon of vaarwel zeggen.

Roma heeft body nodig plus aansluiting tussen verdediging en middenveld, simpel gezegd derossi heeft hulp nodig.

Niangolan, Ilicic, Benatia, Ibarbo en een keeper... dit wil ik graag zien. Leuk dat zo'n jong talent als Lanzini waarschijnlijk komt maar wat hebben we nu weer hieraan? Liever spelers uit Italie zeld die het voetbal kennen. Bertolacci misschien ook terughalen.

28 mei 2013 om 17:23

Waarom zouden Pjanic en Stekelenburg weg moeten?! Die hebben juist de potentie en het niveau wat Roma nastreeft: in de top meespelen.

Roma heeft inderdaad een versterking nodig voor op het middenveld, maar dan meer een spelmaker: Modric zou een geweldige aankoop zijn. Alternatief wellicht Eriksen.

Verder voor het middenveld een dynamische middenvelder met loopvermogen, een Witsel bijvoorbeeld.

Voorhoede: Gomez of Dzeko

28 mei 2013 om 22:12

Met alle respect, maar welk niveau heeft Stekelenburg dan laten zien in zijn 2 seizoenen bij Roma? Iedereen roept maar dat hij zo'n geweldige keeper is, maar ik heb hem daar maar een handvol wedstrijden (in 2 jaar tijd!!) op kunnen 'betrappen'. En dan krijgen we als antwoord daarop dat hij naar de PL moet, omdat het spel daar beter op zijn kwaliteiten aansluit en omdat Van Der Sar dezelfde route heeft bewandeld. Een keeper moet gewoon ballen tegenhouden en dat heeft Stekelenburg bij Roma gewoon niet goed genoeg gedaan, punt. Misschien is het niveau dat van een Serie A keeper verwacht wordt toch wel iets hoger dan de meeste mensen denken of willen toegeven.

Wat Pjanic betreft: inderdaad veel potentie, maar heeft een ongelukkig seizoen gehad.

hopen dat mijn club dan eindelijk is een fatsoenlijke trainer krijgt. wat denken jullie van Van Marijk bij as roma?

28 mei 2013 om 17:24

Waarom, omdat hij Nederlanders is???!

Past mijn inziens totaal niet in de Italiaanse voetbalcultuur.

Isroma zo rijk dan om al die sterren aan te trekken? Vertel me meer

as Roma heeft sinds een jaartje volgens mij een Amerikaanse eigenaar

Ik denk dat je weinig roma kijkt. Lamela is echt een topper en daarnaast staat Pjanic is de belangstelling van zeer grote topclubs. Ook Osvaldo is zeker een goede spits die wellicht wel een sap hoger kan.

Osvaldo heeft inderdaad aardig gescoord. Ik vind dat hij te vaak onzichtbaar is. Destro heeft laten zien over veel talent te beschikken. Mentaal zit het niet altijd lekker bij deze jongen, laat veel kansen liggen.

Als ik zo aan een spits denk dan kan Cardozo nog wel eens goed passen bij Roma. Gomez past denk ik niet in Italië. Die moet veel voorzetten en steekballen krijgen. Dzeko zou prima kunnen. Is fysiek ook heel sterk.

Roma moet ook kijken voor een RB vind ik. Van der Wiel kan een optie zijn.

AA moet weg. Ik hoop dat Roma Blanc aansteld. Forza Roma!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren