Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rodrygo grijpt hoofdrol bij zege Real Madrid; Éder Militão na 232 dagen terug

Laatste update:

Real Madrid koerst soepeltjes af op de Spaanse landstitel. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti was in het eigen Santiago Bernabéu veel te sterk voor Athletic Club, dat met zijn hoofd al bij de bekerfinale van volgende week leek te zijn. Rodrygo was de grote man aan de zijde van de Koninklijke. De Braziliaan was bij vlagen ongrijpbaar én tekende voor beide treffers: 2-0. Koploper Real Madrid staat, met acht duels te gaan, acht punten boven FC Barcelona en tie boven Girona.

Bij Real Madrid keerde Jude Bellingham terug van een schorsing. De Engelsman werd als valse nummer negen opgesteld en zag Rodrygo (rechts) en Brahim Díaz (links) aan zijn zijde staan. Vinícius Júnior ontbrak wegens een schorsing, terwijl Éder Militão zijn rentree in de wedstrijdselectie maakte na een zware knieblessure. Grote aderlating voor Athletic Club was het ontbreken van Nico Williams, die wegens een blessure verstek moest laten gaan. Álex Berenguer was zijn vervanger op de linkerflank.

Real Madrid kende een uitstekende start in Santiago Bernabéu. Rodrygo kreeg de bal aangespeeld van Brahim Díaz en ging vervolgens dribbelen. De Braziliaan ontdeed zich kinderlijk eenvoudig van meerdere verdedigers van Athletic Club en schoot met een geplaatst schot heerlijk binnen in de verre hoek: 1-0. Athletic Club probeerde het wel, maar veel konden de bezoekers niet uitrichten.

Op slag van rust had Real Madrid op 2-0 kunnen komen. Toni Kroos slingerde een hoekschop op het hoofd van Aurélien Tchouaméni, die zijn kopbal centimeters naast de paal van Athletic-goalie Julen Agirrezabala zag vliegen. Real Madrid was in die fase bij vlagen gevaarlijk en probeerde het ook onder meer via Federico Valverde, wiens schot niet het voor Real Madrid gewenste resultaat had.

Vlak na de onderbreking was Rodrygo maar weer eens ongrijpbaar voor de verdediging van Athletic Club. De Braziliaans international bezorgde de bal bij Brahim Díaz, wiens inzet op de paal belandde. Athletic Club, dat volgend weekend de Copa del Rey-finale speelt, leek met zijn gedachten al tegen de clash met RCD Mallorca te zijn. Desondanks kreeg Iñaki Williams een vrije schietkans. Uit een lastige hoek schoot de Ghanees tegen Andriy Lunin aan. Het was een van de weinige gevaarlijke momenten van de bezoekers.

Real Madrid bleef domineren in het eigen Bernabéu en kreeg via Brahim Díaz zijn volgende kans, maar de Marokkaans international wist niet af te ronden. Toch was er weinig aan de hand voor Real Madrid, dat bij vlagen speelde met de tegenstander uit Baskenland.

Een kwartier voor tijd maakte Rodrygo een einde aan alle onzekerheid. De vleugelflitser ontving de bal van Bellingham, kapte naar binnen en rondde in de korte hoek af: 2-0. Vlak voor tijd maakte Militão nog zijn rentree voor Real Madrid na een zware knieblessure, die hem liefst 232 dagen aan de kant hield.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die vergaderingen van de Spaanse refs an Var lijken me wel leutig.

-"Hoe gaan we deze week Madrid een 100% terechte strafschop door de neus boren"
-"Ooh, ik heb een idee! Laten we doen alsof de speler die de overtreding ondergaat in buitenspel stond en alsof de rest van de wereld gestoord is wanneer ze zien dat het een Athletic speler was die de bal naar hem speelde!"
-"Geniaal. Geef deze man een salarisverhoging."

Dezelfde ref die Tegen Atleti tot 2x toe een loepzuivere strafschop door de vingers zag (en nog een strafschop die 50/50 was ook overigens maar goed, voordeel van de twijfel). Incompetent zijn ze allemaal in Spanje maar ik begin te geloven dat bij zulke optelsommen het niet langer aan incompetentie geweten kan worden bij sommige refs.

31 maart 2024 om 23:03

En dan ook een terugspeelbal van Bilbao die niet wordt gezien. Deze scheids was echt schandalig slecht zeg. Zoveel fouten maken. En ook nog is ironisch dezelfde scheids tegen Atletico thuis. Waarbij die weigerde een penalty te geven bij 3 momenten. Echt bizar dat deze kerel in dienst is.

31 maart 2024 om 23:06

Maar andersom wel elke overtreding zien en (terecht) fluiten. Dus hij kan het wel gewoon. Dat maakt het zo frustrerend.

1 april 2024 om 04:24

Real heeft de var echt wel vaak genoeg mee hoor. Dus stel jullie ff niet zo aan als het een keer niet zo is

1 april 2024 om 08:47

Dit seizoen is het sinds we ruim op 1 staan wel extreem hoor. Gisteren was het vooral omdat Real zo sterk was en Bilbao niets kon laten zien dat het niet heel zichtbaar was maar je hoort minstens 1 strafschop te krijgen en verder veel overtredingen laten lopen aan Real zijde maar de andere kant op wel gefloten. Dit is al weken.

1 april 2024 om 11:51

Nedved stel je niet zo aan als je nooit een wedstrijd van Real hebt gezien.

Comfortabele overwinning. Had al het gevoel dat dit Bilbao niet veel voorstelde als Nico Williams er niet bij zit. Die kerel is echt met afstand de beste aanvaller die ze hebben. Prima 2-0 overwinning wat ook wel 3 of 4 goals had kunnen opleveren als je wat beter met de mogelijkheden omging en de paal helaas. Maar goed Rodrygo duidelijk Motm. Toch veel beter op links dan aan de rechterkant.

Dan over de scheids. Dezelfde tegen Atletico waar die bij 3 momenten geen penalty gaf. En nu ook weer zo incapabel. Buitenspel terwijl een Bilbao speler hem raakt en dus een penalty wordt ontnomen omdat Rodrygo wordt gevloerd. Meerdere keer Bellingham waar die niet voor fluit en dan een terugspeelbal van Bilbao dat niemand ziet. Toch bizar dat dit het niveau is van scheidsrechters. Maar goed het mooiste is dat Militao na zoveel maanden afwezigheid eindelijk terug is.

Goeie en overtuigende zege, klasse van Rodrygo, niet in de problemen geweest. Maar wat waren deze scheidsrechter en var weer overduidelijk ons aan het benadelen zeg. Het zijn te veel momenten om te noemen, maar die bal die een verdediger op Rodrygo passte die voor buitenspel werd afgefloten terwijl het gewoon tot een strafschop had moeten leiden, dat was echt het toppunt.

31 maart 2024 om 23:08

Makkelijke overwinning, maar als je kritisch kijkt kan Real nog veel beter. Als je dominanter bent aan de bal met zulke klassespelers, en dus vaker in de 16 komt, had dit zo een 5-0 kunnen worden. Scheids maakte inderdaad vage beslissingen vandaag.

31 maart 2024 om 23:11

Klopt was slordig terwijl er genoeg grote mogelijkheden waren. Te vaak de laatste beslissing net te slecht waardoor je de bal kwijt raakt. Zat ook niet mee dat Tchouameni zijn kopbal net voorlangs ging en Brahim op de paal. Maar goed verdedigend zat het wel aardig dicht dus dat is mooi.

Hele belangrijke overwinning tegen op papier een pittige tegenstander, Real word echt wel rustig kampioen dit jaar. Rodrygo op links is een andere speler dan op rechts, zet hem op zijn beste positie en je haalt het beste uit hem op rechts is hij oprecht niet consistent genoeg, maar zodra Vini daar speelt kan dat jammer genoeg niet.Voor aankomende zomer zal ik Arda adviseren on zo snel mogelijk verhuurd te worden want zijn talent word gewoon verspeeld zo... oke het is Madrid de grootste club van de wereld waar de concurrentie pittig is maar hij word gewoon niet eerlijk behandeld als je steeds maar ziet dat die afentoe last minute mag invallen en Nacho, Vazquez en Joselu veel meer is het een teken om te vertrekken..Jaartje of 2 Milan/Dortmund knallen en terugkomen wanneer Alonso in 2025 of 2026 trainer is want met Ancelotti word het helaas niks...Ancelotti is een wereldtrainer maar kan zijn situatie met Guler niet begrijpen..

31 maart 2024 om 23:33

Geef hem wat tijd, Guler is nog heel jong. Heeft gewoon een seizoen de tijd gekregen om te herstellen van zijn blessure en te acclimatiseren.

Anders verhuurt real hem toch gewoon aan Leverkusen volgend seizoen, kan hij alvast wennen aan zijn nieuwe trainer 😉

31 maart 2024 om 23:45

Leverkusen lijkt mij ideaal spelen volgend jaar Ucl en kan inderdaad wennen aan zijn nieuwe trainer...
Met Wirtz samen zal dat echt genieten worden zeg, ik ben ook benieuwd of Ancelotti volgend jaar schakelt naar een 4-3-3 formatie met de komst van Mbappe, alhoewel de formatie van Madrid op dit moment echt top is volgend jaar staat er gewoon Courtois, Rudiger, Militao, Davies, Carvajal, Tchouameni, Kroos, Valverde, Bellingham, Vinicius en Mbappe op het veld... pfffffff

1 april 2024 om 08:05

Wissel Rodrygo met Vini😉

Eder Militao is back baby. Prachtig moment was dat toen die erin kwam. Welkom terug monster.

3 punten en weer door. Jammer dat we pas over meer dan een week in actie komen. Voelt best raar. 14 dagen gewacht om eindelijk Real te zien, om vervolgens weer meer dan een week te wachten, voordat Real in actie komt. Aan de andere kant, Real kan in alle rust nu toe werken naar City.

Rodrygo is op links echt een cheat code. Verbaast me ook niet dat die ff liet zien, wat die in zijn mars had bij afwezigheid van Vinicius.

Ik stel ook voor dat RMTV moet stoppen door beelden te laten zien, wat voor fouten scheidsrechters hebben gemaakt in het verleden bij wedstrijden van Real, als ze een dag of twee weten wie de scheids is bij de volgende wedstrijd van Real. Ik heb meer het idee dat dat alleen maar meer schade toe brengt. Wederom weer rare beslissingen gezien in het nadeel van Real.

Mooie shirts had Real trouwens vandaag aan.

31 maart 2024 om 23:28

De paarse shirts deden me denken aan de shirts van Real een aantal jaar geleden, toen ze de Champions League wonnen. Prachtig.

Prima gespeeld door Bilbao. Niet als in het veldspel. Maar met de bekerfinale van komende zaterdag was er maar een ding belangrijk: deze wedstrijd zonder kleerscheuren doorkomen. Wat toch aardig is gelukt.

Ook mooi dat dat samenvalt met de uitwedstrijd tegen Real. Zou je nu een wedstrijd tegen Cadiz ofzo moeten vergooien doet dat je nog wel pijn in de competitie. Real uit is linksom of rechtsom toch een nederlaag en als het meezit eens een puntje.

Ach, geen stap teveel gedaan. En je bent er zeker niet beschamend afgegaan met slechte een 2-0. Waar je zelfs nog lang in de positie zat om als het meezit een puntje te stelen. Op naar zaterdag!

1 april 2024 om 08:51

Komt hij weer met zijn theorie. Wat een grap.
Real was heer en meester en Bilbao geen enkel moment in staat gesteld om een punt te pakken. Of dat met volgende week te maken heeft? Lijkt mij behoorlijk overdreven gezien ze net een interland ronde achter de rug hebben en nu weer een week niets.

1 april 2024 om 12:05

Yeray geblesseerd uitgevallen, compleet van de mat gespeeld, Atletico is nu op 1 punt achter hen met een wedstrijd minder en dat is zonder kleerscheuren. Bilbao was gewoon zwaar niks. En dat moest na de clasico onze moeilijkste pot zijn die nog resteerde in La Liga. Je kan om dit soort comments alleen maar lachen.

1 april 2024 om 12:14

Ik kan alleen maar lachen om Real supporters die denken dat ze een topwedstrijd hebben gespeeld omdat Bilbao op 40% speelde en iedereen bezig was vooral niet geblesseerd te raken.

Yeray is vervelend voor hem. Maar met Vivian en Paredes is het centrum nog altijd goed bezet zo. En wie weet valt het mee en kan hij zelfs meedoen.

1 april 2024 om 12:30

Ik lach nog harder om mensen die zeggen dat Real supporters denken dat dit een topwedstrijd van Real was.

1 april 2024 om 12:46

@martijn

Bibao speelde niet op 40%, maar kon gewoon helemaal niks en dat lag aan Madrid die zelf niet eens een topwedstrijd hoefde te hebben om Bilbao(zonder Nico) aan de kant te zetten.

Bilbao stond heel de wedstrijd hoog en probeerde consistent Madrid af te jagen zelfs na 90 minuten nog. Het lukte gewoon niet.

Ik heb al meermaals de indruk gehad dat als Vinicius niet meespeelt, Rodrygo beter speelt. En gisteren ook weer. Wat een wedstrijd van hem. En Rodrygo wordt ook aangpakt, maar die blijft daar rustig onder. En heeft ook een beter ovezicht in het spel. Nee, ik blijf het zeggen; ik vind Rodrygo beter dan Vini.

Rodrygo vanaf links.. een wereld van verschil. Jammer dat we hem niet genoeg op die positie zien.

Kroos weer met een masterclass. Lijkt alsof hij zelfs beter is geworden dit jaar. Begint nu ook defensief nog te tacklen, dat is toch niet waar onze maestro om bekend staat.

Mooi dat Militao terug is, denk dat City wellicht nog wat te vroeg komt, maar let's see.

Rodrygo moet naar een team waar hij de vaste linksbuiten is en de main guy kan worden. Hij is te goed om misbruikt te worden op een verkeerde positie.

Goede en zakelijke overwinning..op naar volgende week dinsdag! Waar ik voor het eerst Real live mag aanschouwen in het vernieuwde bernabeu!!!

1 april 2024 om 14:34

Veel plezier Timmy, hopelijk heb je een goeie plek! Ik zit aan de andere kant van de wereld dus kan er niet bij zijn helaas.

1 april 2024 om 14:54

Ik zit op de eerste rj g, 5de rij bij de cornervlag 🤣 vraag me niet hoe. Het heeft 10 uur aan pagina refreshen gekost maar dan heb je ook wat!

1 april 2024 om 15:17

Dan maak je wellicht kans op een handtekening of shirt van Toni Kroos

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren