Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rodríguez baalt in Duitsland: ‘Ik heb hem gevraagd om rustig te blijven’

Laatste update:

Het ontslag van Carlo Ancelotti bij Bayern München is hard aangekomen bij James Rodríguez. De middenvelder kende Ancelotti al sinds hun gezamenlijke periode bij Real Madrid en werkten ook goed samen in Duitsland. Eind vorige maand moest de oefenmeester echter het veld ruimen en volgens de Colombiaanse bondscoach José Pékerman was Rodríguez daar niet blij mee.

Afgelopen zomer kwam de spelmaker op huurbasis over van Real Madrid. De bedoeling is dat Rodríguez twee jaar in München blijft, waarna hij definitief overgenomen zou kunnen worden. De huurling zou alleen niet gelukkig zijn in Duitsland en vindt het moeilijk om zich te settelen. In de Spaanse media wordt al gespeculeerd over een rentree in Madrid. Door het ontslag van Ancelotti zou Rodríguez nog meer nadenken over zijn sportieve toekomst. Pékerman zegt in de Colombiaanse pers 'niet verrast' te zijn door het vertrek van de Italiaanse manager.

"Aan het begin van het seizoen werd al duidelijk dat het daar moeizaam ging", vertelt de keuzeheer, die met Colombia op de vierde plek staat in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiepoule. "Ik heb over de situatie gesproken met James. Ik heb hem gevraagd om rustig te blijven, want hij speelt bij een fantastische club. Dat staat los van het feit dat hij onder zijn oude trainer van Real Madrid werkte. Hij speelt daar vanwege zijn kwaliteiten. Bayern München, en niet alleen de trainer, zag in hem een speler die het team veel kon brengen."

Zie je James Rodríguez in de winter weer transfereren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop echt dat hij komend seizoen weer de James laat zien van het wk2014,

Er is geen plaats voor hem bij real dus als hij terug gaat word hij denk ik aan een andere club verkocht.

8 oktober 2017 om 23:19

Wat geen plaats? Zelfs in zijn slechtste seizoen had hij betere cijfers dan al onze middenvelders per wedstrijd.

zie hem graag terugkeren als het aan mij ligt.

8 oktober 2017 om 23:26

Wie moet voor hem plaatsmaken dan, op zijn positie ook; Isco? Nee he? James is in vorm 1 vd beste middenvelders ter wereld, maar daar heb je er bij Real nog minstens 3 van.. Hij kan beter naar een club gaan waar hij wekelijks speelt, hoe klote het ook is..

8 oktober 2017 om 23:32

Misschien een gek idee, maar ik zie James wel bij Liverpool voetballen, wanneer Coutinho weggaat. Ik bedoel maar, er zijn genoeg aanwijzingen dat Coutinho naar Barcelona of PSG gaat en wanneer hij vertrekt lijkt James mij een prima opvolger.

Ik hoop in ieder geval dat James weer veel gaat spelen. Ik vind het nog steeds jammer dat hij weg is bij Real, maar ik snap dat Real genoeg toppers heeft rondlopen.

8 oktober 2017 om 23:50

Is niet energiek genoeg voor het spel van Klopp. Maakte bij Real vaak een heel vermoeide indruk rond de 70e minuut, en de pressing van Klopp is nog een stuk intensiever.

9 oktober 2017 om 10:33

@s-jawson

Denk dat Bale’s tijd wel bijna op zit, Rodriguez kan op de rechter flank spelen. Aanval met Ronaldo Benzema en Rodriguez is heerlijk.

10 oktober 2017 om 15:49

Liever Asensio dan.

Kom in januari maar snel terug James! We kunnen wel een efficiente speler gebruiken zeg

8 oktober 2017 om 23:32

Ja maar James wilt meer spelen..

Dit was al te verwachten.. James voetbalde voor Ancelotti en niet voor Bayern. Het liefst zie ik hem bij Real.. Als Bale verkocht word kan Asencio op zijn plek en dan heb je James voor het middenveld.. probleem is dat hij dan op de bank zal gaan zitten. Dat is niet leuk dus zie gun ik het hem om bij een club te gaan waar veel zuid amerikanen zijn. Hij heeft vertrouwen nodig.

Denk dat Arsenal een goede optie voor hem kan zijn mocht Ozil vertrekken.

10 oktober 2017 om 15:49

Ozil naar Bayern en James naar Arsenal zou mooi zijn.

Ik denk daarom dat James niet meer gaat slagen in Munchën. Is een topspeler en kan heerlijk voetballen, Isco heeft de kans gekregen boven hem en laat het nu goed zien. Ik vind James geen speler voor Bayern munchen heb de keuze ook niet echt gesnapt, alleen omdat Ancelotti de coach was. Die vertrek zagen ze ook niet aankomen. James moet een andere club uit kiezen en hij heeft zat keuzes want het is een wereldspeler als hij in vorm verkeerd

9 oktober 2017 om 10:29

Mee eens. Verassende stap om naar München te gaan. Misschien is het wat voor Juve? Als Dybala weg gaat.

Zou hem heel graag bij Juventus zien, Natuurlijk een heerlijke speler en niet eens zo heel duur. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren

10 oktober 2017 om 15:50

Dybala naar Real en James naar Juve zou mooi zijn.

Kunnen de roddels over een evt transfer naar Manchester United ook weer uit de kast gehaald worden.
Benieuwd wanneer die op de site geplaatst worden.
Of schud ik nu de journalisten wakker

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren