Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rodgers stond niet achter transfer Balotelli: ‘Hij paste niet in het profiel’

Laatste update:

Liverpool nam Mario Balotelli in augustus 2014 voor twintig miljoen euro over van AC Milan en Brendan Rodgers gaf drie maanden daarna toe dat men met het halen van de Italiaan een ‘risico’ nam. In het programma Goals on Sunday van Sky Sports gaat de ex-manager daar verder op in.

/

“We moesten na het vertrek van Luis Suárez iemand halen en na een wedstrijd van AC Milan werd mij de vraag gesteld over Balotelli. Ik had niet het gevoel dat Balotelli in het profiel paste dat wij hadden opgesteld”, geeft de Noord-Ier toe. “Mario heeft veel talent, maar heeft in het verleden problemen gehad met trainers.”

“Ik had niet het gevoel dat dat in mijn geval opeens anders zou zijn, maar we hadden eigenlijk geen andere opties meer. De eigenaren dachten uiteindelijk dat Balotelli een speler was die ik verder zou kunnen ontwikkelen. Het pakte alleen niet goed voor ons uit en dat heeft ons opgebroken”, aldus Rodgers. Balotelli speelt inmiddels weer op huurbasis voor Milan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop tot de dag van vandaag dat Ballotelli nog de topspeler wordt wat vroeger werd verwacht.

18 januari 2016 om 00:31

Gaat hem denk ik niet worden man. Iemand met een dergelijke mentaliteit, gaat het niet worden. Wel in wat simpelere competities, daar kan dat, maar niet in de PL.

18 januari 2016 om 00:33

Waarom als ik vragen mag? De beste man misdraagt zich al jaren. Hoop eerlijk gezegd dat geen 1 club hem meer wilt hebben en hij ooit nog zou moeten werken in z'n leven. Maar er zal altijd een club zo gek zijn om hem te halen, hij teert al jaren op 1 normaal seizoen Milan en 2 goals tegen Duitsland.

Raar dat, wanneer een trainer zoiets zegt, het management hier niet naar luistert. Die Mario was een complete aanfluiting bij Liverpool.

18 januari 2016 om 01:03

Zij stonden ook onder druk en moesten iemand van naam presenteren. Het had uiteraard ook goed kunnen gaan. Het is erg jammer dat t Balotelli maar niet lukt zich te gedragen én te presteren. Ik ben bang dat hij er nooit gaat komen..

18 januari 2016 om 10:16

ja...in theorie had het goed kunnen gaan. Maar wel een duur gokje voor iemand die meer minpunten dan pluspunten heeft.

Bij het casino zou ik er nog geen euro op inzetten als de kans op succes zo laag is.

Die mensen bij liverpool die onder druk stonden worden juist zo goed betaald omdat ze onder druk goed horen te kunnen presteren. Als je dan met super mario aan komt dan kun je dat blijkbaar niet. Maar ja...wel lekker veel blijven verdienen.

Haha die wachten ze met open armen op bij liverpool! NOT!

En vervolgens doe je met Benteke precies hetzelfde, maar dan voor nog meer geld...

Vertrek van Suárez en blessures van sturridge en dit soort vervangers waren het begin van het einde voor Rodgers

Het geld dat beschikbaar was van de transfer van Suarez is verkeerd besteed Maar wat volgens mij ook een grote reden was voor het falen van Liverpool na het vertrek van Suarez, is het langdurig geblesseerd zijn van Sturridge. Een 2-spitsensysteem met Balotelli en Sturridge had zeer goed kunnen werken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren