Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Roda JC strikt voormalig Duits jeugdinternational met Oekraïense roots'

Laatste update:
/

Dani Schahin staat op het punt om een contract met Roda JC Kerkrade te ondertekenen, zo meldt 1Limburg. De 26-jarige aanvaller stond de voorbije jaren onder contract bij FSV Mainz 05, waar hij geen toekomst meer had.

Schahin, zoon van een Libanese vader en Russische moeder, zag het levenslicht in Donetsk en groeide op in Libanon. Hij was zeven jaar toen zijn familie naar Duitsland verhuisde. Als jeugdspeler van Hamburger SV speelde Schahin diverse interlands voor Duitsland Onder-19 en Onder-20, maar het kwam niet tot een doorbraak.

Schahin kwam daarna uit voor SpVgg Greuther Fürth, Dynamo Dresden en Fortuna Düsseldorf, om vervolgens na een transfersom van anderhalf miljoen euro een contract met FSV Mainz te ondertekenen. De afgelopen twee jaar werd hij steeds verhuurd. Eerst aan SC Freiburg, het afgelopen seizoen aan FSV Frankfurt. In het seizoen 2012/13 maakte hij acht Bundesliga-goals voor Fortuna Düsseldorf.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoppa, ik denk dat roda hier wel goede zaken doet met deze speler.
Nu nog kijken of lukoki haalbaar is en een 2e keeper nog.

goede aankoop. nu wachten op de mensen die gaan roepen over het vreemdelingen leger vam roda .

Fijn te horen, maar helemaal zeker ben ik pas als er een handtekening staat. Aangezien FCT en AZ schijnbaar ook interesse hadden en die financieel waarschijnlijk wel interessanter zullen zijn (ja, zelfs FCT nog ondanks alle problemen).

23 juni 2016 om 11:54

Nope. Roda heeft de beste papieren (waarschijnlijk met het oog op speeltijd).

Dit zijn van die gokjes. Hij heeft nauwelijks gescoord de laatste jaren.

23 juni 2016 om 11:42

Junker en malki hadden ook niks gepresteerd bij hun vorige clubs en bij roda werden het scorende spitsen

Sowieso een goede aankoop. Ik verwacht dat hij over voldoende fysiek beschikt en dat is al een belangrijk vereiste bij roda.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren