Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roda JC slaat opnieuw toe en huurt jeugdexponent van Anderlecht

Laatste update:

Bryan Verboom maakt het seizoen af bij Roda JC Kerkrade. De 24-jarige linkerverdediger komt op huurbasis over van Zulte Waregem, zo laat de huidige nummer zeventien van de Eredivisie via de officiële kanalen weten.

“Met de komst van Bryan Verboom hebben we achterin meer mogelijkheden”, zegt technisch directeur Ton Caanen. Verboom komt uit de jeugdopleiding van Charleroi en Anderlecht en maakte in 2012 de overstap naar Zulte Waregem.

De linkspoot kwam in dienst van Essevee tot 136 competitiewedstrijden en daarin scoorde hij zeven keer. Hij is na Athanasios Papazoglou de tweede winteraanwinst voor het team van trainer Yannis Anastasiou.

Een goede aanwinst voor Roda JC Kerkrade?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke aanwinst, hoop dat Roda JC mede door hem in de eredivisie blijft. Vind het jammer te zien dat het Roda de laatste jaren niet zo goed af gaat. jaren 90 van de vorige eeuw en begin 2000 deed Roda altijd in de subtop mee, hopelijk zien we ze daar weer snel terug.

13 januari 2017 om 16:16

De jaren 90 waren geweldig, 2e achter het ongeslagen Ajax, waar je als enige niet van verloor, bekerwinsten waar ik bij mocht zijn, een absurde 8-2 thuiswedstrijd tegen AZ die me altijd bij zal blijven op Kaalheide, vele Europese wedstrijden met in '02 wedstrijden tegen Bordeaux, waar we winnen door een omhaal die de lijn niet is gepasseerd en daarna in Milaan met velen feesten in de stan en darna in San Siro met 1-0 winnen maar helaas door de gemiste strafschop van Van de Luer het toch niet redden. Die tijden gaan niet meer terugkeren maar wat ben ik blij dat ik er toch bij was.

Leuk om weer wat extra's achterin te hebben maar voorin moet toch het meest gebeuren. Het blijft zonde dat Church, een spits die in Schotland en Engeland prima werk heeft verricht, zo snel geblesseerd raakte en je het met Cyprioot moet doen waarbij het lijkt of hij zijn schoenen achterstevoren aan heeft

13 januari 2017 om 16:30

Roda is niet mijn team, maar heb het altijd erg leuk gevonden om ze te zien spelen. Jullie hebben ook een fantastische aanhang en er hangt altijd zo een gezellige sweer bij jullie. Hoe is het in Kerkrade voor en na de wedstrijden? gezellig in de kroegen etc?

13 januari 2017 om 16:50

Yigal, zoals jij moeten er meer zijn! Het mooie inzien in de kleinere clubs en meer waarderen dan alleen resultaten van de kaatst jaren. Sfeer is altijd goed, en kan - op het scherpst van de snede - ook erg fanatiek zijn, maar dat hoort bij voetbal. Altijd een feest om er in de buurt te zijn. Aanrader hoor! (;

13 januari 2017 om 16:51

De bekerwinsten en Europese wedstrijden kwamen voor mij helaas iets te vroeg. Momenten die bij mij op het netvlies staan zijn de 2-3 overwinning in de Kuip, waarmee directe degradatie werd afgewend, de twee vrije trappen van Fledderus in de finale van de Play-offs tegen Sparta, en de omhaal van cultheld Kah. Eigenlijk bizar als je denkt dat de wedstrijd tegen Milan en de bijna-degradatie nog geen tien jaar van elkaar af zijn.

13 januari 2017 om 18:21

Ik begon juist nã©t voetbal te kijken in 95/96 dus was een prima timing haha. Die vrije trappel van Fledderus, wat een ontlading was dat inderdaad! Kah heb ik ook altijd een zwak voor gehad, wat een held was dat en zo'n aardige gast ook!

Ben trouwens nog 1 wedstrijd vergeten en dat is de 10-0 thuis tegen Hapoel Beer Sheva, ik wist niet wat ik zag toen als 7 jarig mannetje haha

Gek hoe het inderdaad kan lopen, van jaren Europees voetbal naar keiharde, terechte en misschien wel te late degradatie. Hopen dat we er dit jaar in blijven en de gedichte gaten in de begroting ook dicht kunnen houden en écht waar naar de toekomst kunnen kijken.

13 januari 2017 om 18:24

Ik heb exact dit met Nac, al kan dat ook omdat we heel vaak met een zure bek vanuit Breda terug kwamen haha. Moet eerlijk zeggen dat ik na 15 jaar seizoenskaart nu al geruime tijd heel weinig kan gaan door avondwerk maar in het zuiden is het altijd gezellig in de kroegen. Kom ook graag in de cafã©s in Maastricht na de wedstrijden van Mvv!

Veel minder dan Van Peppen kan het toch niet zijn? Heb ergens vernomen dat hij ook regelmatig centraal achterin heeft gestaan, natuurlijk handig zo'n speler die op meerdere posities kan, maar die jongen is 1,75. Toch moet Roda zich toch wel wat meer versterken nog hoor, met alleen deze twee knakkers kom je niet veel verder. In het begin van het seizoen las ik nog van een aantal Roda supporters dat het een heel mooi seizoen kon worden... Waar was dat precies op gebaseerd dan? Er moeten voor Roda denk ik nog wel wat versterking bijkomen, een vleugelaanvaller en een aanvallende middenvelder zou hun goed doen denk ik, momenteel komen ze amper voorbij de middellijn met deze speelstijl.

13 januari 2017 om 16:13

Zal een beetje te maken hebben met optimisme in de voorbereiding. Een deel van de nieuwe spelers (voornamelijk middenvelders/aanvallers) stelden toch wel teleur.

Er moet nu vooral op het middenveld iets bij. De doelman en achterhoede zijn gewoon goed, maar er is te weinig kwaliteit op het middenveld. Naar mijn mening is er geen aanvallende middenvelder (ajagun doet het de laatste weken niet onaardig en ook Paulissen zou hier kunnen spelen), maar een nummer 6 nodig, die ballen veroverd en het spel verdeeld. Gullon werkt hard maar heeft het voetballend vermogen niet, bij Auassar is het omgedraaid: slap in de duels en te weinig tempo. Een extra buitenspeler is ook geen overbodige luxe. In de spits hebben we nu Papazoglou en de teruggekeerde Schahin, daar heb ik wel vertrouwen in.

13 januari 2017 om 17:06

Oke. De verdediging krijgt inderdaad weinig tegen. Al mag je dat het hele team aanrekenen denk ik zo. Ze staan in balverlies toch al snel 10 man achter de bal. Heeft Roda wel wat te besteden nog? Of moeten ze het puur hebben van uitgaande transfers. Als je ziet hoe GAE zich heeft versterkt (al moet je die twee jongelingen nog maar afwachten), zij zijn wel vrij daadkrachtig. Kan daardoor nog spannend worden onderin!

13 januari 2017 om 17:35

De verdedigende tactiek ligt denk ik meer aan het gebrek aan kwaliteit op het middenveld en de voorhoede. Met Milec-Werker-Kum-Verboom heb je voor het rechterrijtje een zeer degelijke verdediging (zeker met van Leer in het doel).

Van vertrekkende spelers zal het niet afhangen. Roda zal zeker nog ruimte hebben voor versterkingen, alhoewel ik niet weet in hoeverre ze transfersommen kunnen betalen. Ik zou in ieder geval raar opkijken als Roda deze maand nog vijf ton voor een speler gaat neertellen. Het zal net als vorig jaar vooral met transfervrije of huurspelers moeten gebeuren.

Een zeer welkome versterking. Centraal in de verdediging staat het goed met Werker en Kum, maar op de backposities is het mager. Ik verwacht dat Verboom snel op de plaats van van Peppen komt te staan, want hij is ondanks zijn inzet toch de zwakste schakel achterin.

13 januari 2017 om 16:26

Verdediging is super! Als milec in vorm komt en ananou, met kum en werker in het centrum heb je een goede verdediging.
Deze jongen speelde altijd in de basis bij zulte, tot dit seizoen. Jammer dat we hem huren want hij moet van peppen gaan vervangen. Ik hoop dat we hem kunnen kopen!

13 januari 2017 om 16:30

Ik voeg er nog aan toe dat van peppen de ene pot echt super speelt en de volgende wedstrijd kompleet zoek gespeeld wordt. Hij is inmiddels wel al lang bij de club en zo'n jongen moeten we respecteren wat ook wordt gedaan door de aanhang. Zal zondag nog wel niet spelen denk ik. Jammer want zie liever zo'n jongen tegenover berghuis staan dan van peppen!

13 januari 2017 om 16:44

Klopt, van Peppen speelt genoeg wedstrijden waar die gewoon een 7 krijgt, maar voor iedere 7 heeft die helaas ook een wedstrijd waar die een 4 of een 5 haalt. Hij speelt wel altijd met passie en is inderdaad al lang bij de club, wat ook wel gewaardeerd mag worden.

Het probleem in de verdediging zat hem in de breedte. Met Milec-Werker-Kum-van Peppen als basis heb je alleen Ananou als back-up. Voor de rest zul je dan of een speler van de beloften moeten doorschuiven of een middenvelder als Gullon of Rutjes daar moeten neerzetten. Allebei geen ideale oplossingen, dus Verboom is zeer welkom.

We zullen zien of hij zondag speelt. Een jaar geleden maakte Milec zijn debuut voor Roda thuis tegen Ajax en toen speelde hij de wedstrijd van zijn leven. Mag van mij nog een keer gebeuren.

13 januari 2017 om 16:52

Is nog niet medisch gekeurd en de juiste papieren komen in de loop van de week pas vrij. Kan pas na feyenoord in actie komen...

Het is teminsten geen Griek

Wat bij Roda niet klopt is het middenveld. Ik heb in de afgelopen drie jaar niet veel steekpasjes vanuit het middenveld gezien. Een wedstrijd wordt daar beslist het is de plaats waar het voetbal gemaakt wordt. Ons middenveld is nog nooit zo slecht bezet geweest als de afgelopen drie jaar. Afgelopen competitie hebben in de voorhoede drie niet de minste spitsen gestaan maar nauwelijks hebben ze gescoord. Waarom niet? Eenvoudig weg omdat er geen aanvoer is. Wanneer ik maar steeds het verhaal hoor dat er geen scorend vermogen is krijg ik af en toe teveel. Caanen heeft er blijkbaar niet veel kaas van gegeten hij haalt verdedigers en spitsen maar het werkelijke probleem wordt (door gebrek aan inzicht) niet aangepakt. In een ding had Kalezics gelijk en dat is dat hij maar beter autoverkoper had kunnen blijven.
H.n.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren