Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Robuuste’ Benschop wijkt op huurbasis uit naar Duitse tweedeklasser

Laatste update:
/

Charlison Benschop vervolgt zijn carrière bij Fortuna Düsseldorf. De naar de Tweede Bundesliga gedegradeerde club leent de 23-jarige aanvaller van Stade Brest, waar hij met zijn jaarsalaris fors op de begroting drukte. In Noordrijn-Westfalen is men erg tevreden over de komst van de geboren Antilliaan. “Hij is een robuuste speler die met zijn rug naar het doel kan spelen, maar ook naar de flanken kan uitwijken. Charly is veelzijdig”, zegt coach Mike Büskens..

Fortuna heeft tevens een optie tot koop bedongen op Benschop, die vorig seizoen bij Brest niet verder kwam dan 5 doelpunten in 27 wedstrijden in de Ligue 1. De lange aanvaller moet zijn nieuwe werkgever helpen om terug te keren naar het hoogste niveau in Duitsland. “Ik ben erg gelukkig om hier te zijn en om de kans te krijgen om mij hier verder te ontwikkelen. Ik denk dat het werken met een coach als Mike mij hier goed bij kan helpen”, zegt Benschop op de website van Fortuna.

Benschop, die zich inmiddels heeft aangesloten bij het trainingskamp in Spiez in Zwitserland, heeft in Bretagne nog een contract tot de zomer van 2016. Door de degradatie mocht hij echter (tijdelijk) vertrekken. De aanvaller maakte vorig jaar zomer voor dik één miljoen euro de overstap van AZ naar Brest. In Alkmaar kwam hij tot 6 doelpunten in 43 wedstrijden. Eerder kwam Benschop uit voor RKC Waalwijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

goede speler voor GAE of cambuur leeuwarden. hoop eigenlijk bij PEC zwolle.

7 juli 2013 om 16:29

Kan je vergeten of zie je niet dat hij op de salaris drukt van een Ligue 1 team. Ik denk dat hij daar zeker 7 ton tot 1 miljoen verdient.

7 juli 2013 om 16:33

Er staat toch dat hij naar Fortuna Dusselforf gaat?! Wat valt er dan te hopen?

5 doelpunten in 27 wedstrijden. Dat vind ik eerlijk gezegd niet eens zo slecht. Maar ik wens hem veel succes daar in Duitsland en misschien dat hij daar wel meer zal scoren.

7 juli 2013 om 16:30

hij was ook de clubtopscorer van Stade Brest

weer een speler waar we niks meer van gaan horen.

7 juli 2013 om 20:03

Maar hij is wel profvoetballer en verdiend miljoenen. Btw we horen ook niks van jou dus geen probleem

8 juli 2013 om 06:33

Ik zou niet weten in welke wereld Benschop miljoenen verdient, want zoveel betaalt Düsseldorf helemaal niet.

Jammer dat Fortuna gedegradeerd is. Ze zitten nu weer in de 2. Bundesliga doordat Dortmund het in de laatste speelronde weggaf tegen Hoffenheim. Ze speelden weliswaar niet het mooiste voetbal, maar toch hebben ze een selectie die minstens in de middenmoot van de Buli mee kan en dat is alleen maar sterker geworden door de komst van Michael Rensing en Levan Kenia.

Misschien dat ik Benschop eens tegenkom als ik naar Düsseldorf ga.

7 juli 2013 om 17:00

Fortuna Düsseldorf en de stad is prachtig, dat kan ik niet ontkennen. Laatste keer was rond kerst, met die kerstmarkt (schitterend). Die dag speelde Fortuna Düsseldorf tegen Hannover 96 en die supporters lopen gewoon elkaar te lijf in de binnen stad, met bier en Glühwein met elkaar.

(kortom) Duitsland is het mooie voorbeeld dat het wel kan als supporers groepen onder elkaar.

7 juli 2013 om 17:04

Inderdaad. Toen ik voor het eerst een wedstrijd van Fortuna bezocht viel mij dat ook al op. In Nederland zou je dan voor je leven moeten rennen, maar in Duitsland ben je veilig.

7 juli 2013 om 17:51

Dan mag het tegen Hannover best gemoedelijk zijn geweest, maar het is afgelopen seizoen verschillende keren misgegaan in de Altstadt van Düsseldorf.

7 juli 2013 om 17:53

Dat ben ik niet met je eens. Uiteraard is het jammer dat niet Hoffenheim is gedegradeerd, maar m.b.t. kwaliteitt van de selectie zijn ze de terechte degradant. Na de winterstop hebben ze nauwelijks nog punten gehaald.
Michael Rensing zie ik wel als een versterking, maar Levan Kenia heeft in Duitsland nog niks laten zien, ook niet als hij fit was. Ik verwacht niet dat hij tot de uitblinkers gaat horen.

eindelijk een redelijke spits gehaald even nog beter versterken en we gaan dan weer promoveren

7 juli 2013 om 17:28

Jullie zijn op dit moment verreweg de sterkste ploeg in de 2. Liga. Het zou geen probleem mogen zijn om bij de eerste twee te eindigen.
OT: Prima aankoop van Fortuna, aan doelpunten kwam het flink tekort vorig jaar. Ik hoop dat Benschop hier wel verandering in kan brengen.

7 juli 2013 om 17:56

Heeft Fortuna een spits die er komend seizoen 20 kan maken? ik weet nog niet waar ik ze moet inschatten. Ik weet wel dat er met Fortuna, FC, Kaiserslautern, Dynamo en St Pauli een aantal leuke wedstrijden op het programma staan.
Wel mooi om te zien dat het publiek ook komend jaar trouw blijft gezien het aantal verkochte seizoenkaarten.

7 juli 2013 om 18:01

grootste tegenstand kom van Kaiserslautern en Köln dat woord onze tegenstand voor kampioenschap

7 juli 2013 om 18:11

Fortuna heeft wat mij betreft de beste selectie. Hebben met Fink, Belinghausen, Reisinger, Lambertz en aankopen als Kenia, Rensing en Benschop wat mij betreft de sterkste selectie. Ze zullen samen met Kaiserslautern, Köln en Fürth om het kampioenschap spelen (als je de selecties op dit moment bekijkt).

7 juli 2013 om 18:33

@kategoriege,

Die is er sinds Harnik niet meer, maar ik denk dat Schahin in staat is om er minstens 15 te maken dit seizoen.

7 juli 2013 om 19:27

Koni, Schahin is vertrokken naar Mainz.

7 juli 2013 om 19:32

Dan gaat het nog een heel zwaar seizoen worden...

7 juli 2013 om 19:58

Valt wel mee hoor. Clemens was één van de weinige lichtpuntjes vorig jaar bij Köln, die is weg. Ben benieuwd hoe ze dan gaan opvangen. Want de enige echte versterking die ze tot nu toe binnen hebben is Ujah, maar die was toch vrij afhankelijk van wat Clemens hem gaf.
Fürth is met Prib en Klaus twee hele belangrijke pionnen kwijt, ben benieuwd hoe ze dat op gaan vangen volgend jaar.
K'lautern staat er nog wel prima voor, maar we hebben het grote verschil tussen hen en Hoffenheim gezien, dus ik weet niet zo goed hoe ik ze in moet schatten.
Daarnaast was Schahin bij lange na geen basisspeler bij Fortuna, dus als dat het verschil zou zijn tussen kampioen of geen kampioen ...

7 juli 2013 om 21:33

Ik heb daar toch mijn twijfels over. Fortuna is erg goed in het verprutsen van kansen en hebben in mijn optiek een groot gebrek aan spelers die technisch goed zijn. Het zijn veel te veel werkers die een lange bal naar voren geven en dan hopen dat de spitsen er wat mee kunnen. Ook hadden ze Norbert Meier veel eerder de laan uit moeten sturen, want hij ging geen punten meer pakken voor ze. Ik weet niet precies wat voor trainer Büskens is, maar ze hebben wel behoefte aan het soort voetbal wat BVB bijvoorbeeld speelt.

Ik zou als Fortuna-bestuur zijnde proberen om wat spelers van de regio te huren die geen garantie hebben op speeltijd bij hun huidige club. Iemand zoals Goretzka ofzo.

7 juli 2013 om 21:48

Koni, zoals ik verteld heb zijn de andere clubs meer verzwakt dan Fortuna. Het verschil qua speelstijl is groot vergeleken met de 1. Buli. Een ploeg als Fortuna komt veel beter tot z'n recht in de 2. Buli dan in de 1. Buli. Meier hadden ze er inderdaad uit moeten knikkeren, maar vergeet niet dat de beste man aardig wat krediet had door z'n uitstekende werk bij Fortuna, en z'n leuke spel in de eerste seizoenshelft.

Büskens is de trainer die met Fürth maar niet tot scoren kwam. Is een aardige kerel en probeert goed voetbal te spelen, iets dat hem heel goed gelukt is toen Fürth nog in de 2. Liga speelde. Is een prima trainer voor Fortuna.

Overigens, spelers als Goretzka en Clemens zijn niet te halen. Dit waren uitblinkers vorig jaar, die zich juist moeten laten zien in de Buli..

7 juli 2013 om 23:54

Meier heeft inderdaad veel krediet gehad, dus ik begrijp wel dat ze hem de tijd gaven. Maar soms is een chemie gewoon over. De andere clubs mogen dan weliswaar meer verzwakt zijn, maar toch heb ik wel het idee dat Fortuna meer over de grond moet voetballen. Ik ben weleens bij wedstrijden van ze geweest en sommigen waren echt het aanzien niet waard.

Ja, misschien zijn die te hoog gegrepen, maar wat ik bedoel is dat ze weer een goede speler moeten huren, zoals een Martin Harnik destijds.

Bij Stade Brest verdiende hij 1,3 miljoen euro per jaar... Kan iemand vertellen waarom deze jongen zo'n godsvermogen verdient? Ik heb hem nooit een echt goede voetballer gevonden, en met 5 goals in een jaar wordt hij miljonair...?

In mijn ogen heeft hij niet het talent voor een topspeler, en misschien niet eens voor een 'gemiddelde' speler.. Bij mindere clubs kan je blijkbaar na één seizoen al met pensioen gaan, ook al ben je helemaal niet zo heel erg goed.. Belachelijk, vind ik persoonlijk...

Nogmaals, ik vind hem niet bepaald een goede speler, dus kan iemand mij uitleggen waarom hij miljonair is?

7 juli 2013 om 20:02

Hij is miljonair omdat hij voor het voetbal koos en samen met zn zaakwaarnemer slim heeft onderhandeld ondanks ie een beperkte voetballer is, misschien als jij dat ook deed had jij nu ook een miljoen op je bankrekening en was je voetballer

7 juli 2013 om 22:47

Natuurlijk koos hij voor het voetbal, dat snap ik toch ook wel?

En wat bedoel je met ''misschien als jij dat ook deed''? Volgens jou zou ik (ook al heb ik 0,0 talent om bij een club aan de slag te gaan), met zaakwaarnemer, dus gelijk bij een profclub spelen en een miljoen als salaris krijgen? Laat je nakijken man..

Jouw reactie slaat nergens op...

7 juli 2013 om 22:49

Oh ja, als het volgens jou zo makkelijk is, waarom ga jij dan niet een voetballer worden?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren