Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben doet fans belofte bij huldiging: 'Ik kom sterker terug dan ooit'

Laatste update:

Arjen Robben is alweer enige tijd uitgeschakeld met een spierblessure, maar ondanks zijn 32 jaar blijft de aanvaller optimistisch. De sterspeler van Bayern München rekent erop dat hij komend jaar sterker dan ooit terug zal keren. “Dat beloof ik”, verklaarde hij zondag tijdens de huldiging vanwege het behalen van de Duitse landstitel.

/

Robben speelde begin maart zijn laatste officiële wedstrijd en had gehoopt dit seizoen nog in actie te kunnen komen. Zijn richtpunt was de bekerfinale tegen Borussia Dortmund van zaterdag, maar dat gaat de Oranje-international niet meer halen. “Het is een mentaal zware periode geweest”, zei hij. “Als speler wil je altijd belangrijk zijn voor het team. Er is niks erger dan als toeschouwer te moeten toekijken.”

Robben gebruikt de zomer om zijn revalidatie voort te zetten en hoopt dan bij de start van het seizoen 2016/17 weer helemaal fit te zijn. Komend jaar werkt de routinier samen met Carlo Ancelotti, die binnenkort de taken van Josep Guardiola in München zal overnemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geloof in zijn instelling Ancelotti zal hem nodog hebben.

16 mei 2016 om 11:47

Ja inderdaad. Ik vind hem persoonlijk ook gewoo de beste voetballer ter wereld. Ondanks zijn blessures kwam hij overal goed uit te voet. Zowel land als club. Hopelijk kunnen we nog even van em genieten! Als hij nooit al die blessures had gehad stond hij nu allang in de top 3 met Ronaldo en Messi

16 mei 2016 om 11:56

Volkomen met je eens. Karakterologisch is hij bovendien ook erg goed. Jongens als Lahm, Robben, Müller, Neuer en in het verleden Schweinsteiger bepalen de mentale status van de ploeg.

Ik geloof hem en ik geloof ook dat hij kort daarna weer geblesseerd raakt.

16 mei 2016 om 11:54

Ik denk dat hij te gewoon te snel weer snel weer. Als hij langer rust neemt dan hoeft, komt het wel weer goed denk ik. Onderhand is zijn lichaam gwn gevoeliger geworden door al die blessures, dus alles moet genezen.

16 mei 2016 om 11:58

Een apotheose in Rusland 2018 zou natuurlijk geweldig zijn.

16 mei 2016 om 13:15

Met Blind aan het roer gaat hij dat niet halen.

16 mei 2016 om 16:57

Als jij Arjen de beste vind kijk je wel erg door een rode bril heen..

Ik ben er bang voor. De beste man is al 32... waar gaan de jaren toch heen vraag je je af, maar het zij zo. Ik vrees dat hij niet sterker terug zal komen, want meneer is nu al wel op zijn top hoor, beter presteren dan voorheen gaat hij denk ik niet meer doen. Het is verder wel een prachtige voetballen om naar te kijken.

Dat kan hij nou wel beloven maar als zijn lichaam die belofte niet kan waarmaken houdt het echt op. Het zijn dus alleen maar loze woorden voor de bühne. Hij heeft al eerder gezegd dat hij door een speciale behandeling blessurevrij was en zou blijven en ook daarvan is niets terecht gekomen.

Om vervolgens weer geblesseerd te raken...

Ik wil hem graag geloven, maar ik heb daar moeite mee..

Sorry Arjen , je instelling is goed. Je voetbal kwaliteit buiten kijf. Maat Bayern moet verder met jongere en lichamelijke en robustere voetballers. Had je vanwege je mentaliteit graag erbij gezien , maar voor een edelreserve ben je te goed ( als fit), maar ook te duur

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren