Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC Waalwijk haalt multifunctionele Duitser weg uit 3. Liga

Laatste update:

RKC Waalwijk heeft Dennis Lemke vastgelegd. De 23-jarige Duitser, een rechtshalf die ook uit de voeten kan als centrale middenvelder en aanvaller, heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor anderhalf seizoen. Daarnaast heeft de club uit Brabant een optie om Lemke nog een seizoen aan boord te houden.

“Dennis kan op diverse posities uit de voeten”, bevestigt hoofdscout Janus van Gelder via de officiële kanalen van de club. “Wat bij Dennis direct opvalt, is zijn enthousiasme en werklust. Deze jongen heeft er alles voor over om te slagen in het betaalde voetbal en wil zich bij RKC heel graag bewijzen. Wij, op onze beurt, zijn er blij mee dat we Dennis hebben kunnen vastleggen.”

Lemke, die de voorbije weken op proef was in Waalwijk, komt over van SV Babelsberg 03. Dat is de huidige nummer dertien van de 3. Liga, het derde niveau van Duitsland. Daarvoor speelde Lemke voor Eintracht Braunschweig en Carl Zeiss Jena. De jeugdopleiding doorliep hij bij Hertha BSC.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Nooit van gehoord, maar op zich goed dat ze in de lagere klassen van grote toplanden scouten. RKC heeft de laatste rijd een neus voor goede spelers, hopelijk is dit ook weer een voltreffer.

24 januari 2013 om 17:02

3e Duitse niveau is toch wel behoorlijk als je het mij vraagt. Vooral de 2e Bundesliga is best van een hoog niveau. Ik ken deze speler ook niet , hij is 23 jaar en waarschijnlijk is het wel van toegevoegde waarde voor een club als RKC

24 januari 2013 om 17:10

Het 3e Duitse niveau is misschien nog wel een beetje redelijk niveau ja, maar als je 23 jaar bent, bij de nummer 13 speelt en amper je minuten maakt vraag ik me af of deze jongen van toegevoegde waarde zal zijn voor RKC en of hij het niveau van de Eredivisie aan kan.

24 januari 2013 om 17:12

3e is een beetje jupiler niveau 2e is redelijk hoog jupiler en 1e league is beter dan de eredivisie

24 januari 2013 om 17:17

@ Mondvlakkerig

Wou jij beweren dat de 2e divisie van Duitsland hoger is dan de Eredivisie? De 3e vergelijken met de Jupiler League kan ik zeker mee in komen, maar de Eredivisie is toch echt een stukje hoger dan de 2e divisie van Duitsland.

24 januari 2013 om 17:18

Hij zal dan waarschijnlijk ook als invaller gehaald zijn. Hij kan namelijk op meerdere posities spelen en zal wel in het middenveld worden gezet als tweede wissel in deze linie.

24 januari 2013 om 17:42

@darkblade

Beter lezen.... Hij zegt hier dat de 2de Bundesliga even hoog is top Jupiler league.

24 januari 2013 om 17:47

Het is wel raar dat die jongen geen basisspeler is bij zijn huidige ploeg. Ik dacht dat die jongen basisspler was.

24 januari 2013 om 17:52

De top van de 2e BL zou qua selecties in Nederland makkelijk Europees voetbal halen, qua mogelijkheden zou men om de landstitel spelen hier. De ploegen die onderin de 2e BL spelen zouden allemaal niet uit de Eredivisie degraderen. De 3e Liga is inderdaad te vergelijken met de JL.

24 januari 2013 om 19:58

Jullie schatten het niet bijzonder in.
Ik kijk wekelijks 2.bundesliga en daar komen teams voorbij die europees voetbal zouden kunnen halen maar ook die hier accuut zouden degraderen.

De best voetballende ploeg is Hertha en die zou misschien bij de eerste 8 kunnen spelen hier.

24 januari 2013 om 18:15

Utrecht deed dat in het verleden heel vaak, in de lagere divisies scouten, van o.a Frankrijk.
Daar scoutte ze wijlen Di Tomasso en Fortune, ook Grandel maar laten we die maar niet noemen als goede aanwinst.

24 januari 2013 om 19:13

Klopt van Utrecht maar Ligue 2 is van vrij hoog niveau vergelijkbaar met de 2 bundesliga.

Ik weet niet wat voor een speler het is, maar het is handig om om zo een speler in je team te hebben die op meerdere posities uit de voeten kunnen, en hij is nog maar 23 jaar zoals het klinkt vind ik het een mooie aankoop.

Als je naar zij CV kijkt op de site van: transfermarkt.de zie je dat zijn CV er niet best uitziet. Vorig seizoen op het 3e nivo 260 speelminuten, dit seizoen 52 minuten en in het seizoen 2010/2011 slechts 16 minuten op het 3e nivo en 1103 minuten op het 4e nivo. Poeh!!!!!

Ben benieuwd of dit een voltreffer gaat worden, ik denk het niet. Hij is ''al'' 23 jaar, speelt ''slechts'' in de 3. Liga en staat daar met zijn club 13e. Daarnaast zie ik (gebasseerd op zijn profiel rechts van het artikel) dat hij maar 4 wedstrijden heeft gespeeld dit seizoen, wat er op wijst dat hij verre van een basisplaats heeft. Misschien dat hij een tijdje geblesseerd is geweest, dat weet ik niet, maar de statistieken wijzen niet in zijn voordeel.

Men moet niet te veel van hem gaan verwachten, en denken dat RKC weer een ruwe diamant in handen heeft, want er zullen heus niet alleen maar succesverhalen bestaan, ook niet bij Rkc. Daarnaast vind ik het anderhalf jaar durende contract ook niet heel veel vertrouwen uitspreken, waarschijnlijk wil men in Waalwijk dat hij zich eerst gaat bewijzen of hij dit niveau aan kan voordat men hem besluit een langer contract aan te bieden.

Het is toch wel terug gesteld met de eredivisie als we spelers van het 3e(!) niveau moeten aantrekken van Duitsland.

24 januari 2013 om 17:33

Eerst zien spelen dan pas beoordelen . Hulk kwam ook uit Japan

Aparte transfer, al heeft RKC natuurlijk beperkte financiele middelen heb ik voldoende vertrouwen in de scouting van de Waalwijkers.

Ik heb wel vertrouwen dat dit een goede speler is. Het scouten van spelers gaat hartstikke goed bij RKC. Misschien kan ik hem zaterdag al bewonderen in het Mandenmakers stadion.

eredivisie clubs moeten het doen met 3de divisie spelers van andere landen , dat is echt triest

24 januari 2013 om 20:57

mischien moet je niet gelijk dingen gaan roepen zonder dat je het weet.

aan zijn cv te zien heeft die nog niet heel veel potten kunnen breken maar rkc heeft een prima scout systeem dus het zou zomaar kunnen dat hij ze hier wel gaat breken we zullen zien

Ik ben benieuwd.
Heracles haalde ook een speler uit de 3e divisie van Tsjechie.
(De Tsjechse competitie is natuurlijk veel lager dan de Duitse maar toch.)

24 januari 2013 om 19:12

3e divisie Tsjechie is gewoon hoofdklasse niveau of eerste klasse zelfs. De Gambrinius Liga(eredivisie van Tsjechie) is ongeveer subtop/ middenmoot Eredivisie niveau.

Vind het overigens wel bezonder dat ze op zo'n speler komen. Lijkt me niet dat je denkt we gaan is even in de Bundesliga 3 kijken wat er rondloopt. BGL is denk ik nog wel van hoger niveau.

Misschien eerst kijken en dan oordelen ?

Chevalier, vorig jaar 3 goals gemaakt en uitgekotst in België... Nu gevolgd door clubs als besiktas... Als er 1 club is die wel kan scouten is het RKC wel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren