Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC geeft revaliderend talent ‘extra steuntje in de rug’ met nieuw contract

Laatste update:

RKC Walwijk geeft aanvaller Mark Janssen rustig de tijd om weer helemaal fit te worden. De twintigjarige voorhoedespeler is momenteel herstellende van een blessure, maar heeft een nieuw contract getekend bij de Eredivisionist. Janssen ligt nu tot medio 2014 vast bij de club uit Waalwijk.

Hoofdscout Janus van Gelder is er blij mee dat de aanvaller langer aan RKC verbonden is, en ziet de verlengde verbintenis als een beloning. “Mark raakte in de eindfase van het vorige seizoen ernstig geblesseerd, maar is sindsdien keihard aan het werken aan zijn terugkeer”, laat Van Gelder donderdag weten op de officiële website van zijn werkgever. “Hij is vastberaden sterker terug te keren dan hij voor zijn blessure was.”

“Wij hebben er alle vertrouwen in dat hem dat gaat lukken en willen hem, mede door zijn contract nu met een jaar te verlengen, nog een extra steuntje in de rug te geven”, vervolgt de hoofdscout. “Maar buiten dat: Mark is een groot talent. Een spits aan wie wij, ook daarvan zijn we overtuigd, nog veel plezier kunnen beleven. We zijn er blij mee dat hij ook komend seizoen voor RKC speelt.”

Denk je dat Mark Janssen snel weer helemaal fit zal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Reacties

Hij heeft hij ooit al een wedstrijd in het eerste gespeeld dan? Want heb eigenlijk nog nooit van hem gehoord.
Als het een groot talent is speel je op je 18e of 19e al in de basis bij Rkc.

13 september 2012 om 15:25

RKC staat erom bekend veel spelers te huren dus zo vanzelfsprekend is dat niet. Overigens maakte deze Janssen wel zijn debuut al anderhalf seizoen geleden dus ze zien wel degelijk iets in hem.

13 september 2012 om 15:54

"rkc staat erom bekend veel spelers te huren (...)"

Twee seizoenen geleden in de Jupiler League speelde er geen huurling.

Vorig seizoen had slechts één van de vier huurlingen een vaste basisplaats: Jeroen Zoet. Daarnaast was RKC zeker niet de nummer 1 in het huren van spelers.

Dit seizoen heeft RKC slechts één huurling: Jeroen Zoet. De rest van de selectie staat onder contract.

Je uitspraak klopt dus niet.

Over Janssen: Janssen was één van de grootste talenten van de regionale jeugdopleiding Willem II / RKC en koos uiteindelijk voor Rkc. Hij doorliep verschillende Oranje jeugdelftallen en vormden toen samen met Castaignos de aanval. Die jongen kan dus echt wel wat.
Nu moet hij het echter op het hoogste niveau laten zien, dus die langdurige blessure kwam natuurlijk zeer slecht uit. Het is te hopen dat Janssen na zijn revalidatie eindelijk kan laten zien wat hij in petto heeft. Bij RKC zijn wel vaker afgeschreven spelers opgestoomd tot de (inter)nationale top.

13 september 2012 om 16:26

RKC huurt vorig seizoen maar liefst 4 spelers en dit seizoen ook minimaal 2 spelers.(sneijder is toch ook gehuurd) Ik denk dat de meeste mensen RKC wel kennen als een club die vaak spelers huurt ja. I.i.g in de eredivisie dus zo raar is het niet wat hij zegt.

13 september 2012 om 16:31

Rodney Sneijder is niet gehuurd.

13 september 2012 om 16:33

Ok had ik zo begrepen maar goed als jij het zegt. Door de jaren heen huurt RKC normaliter heel slim spelers die bij de Nederlandse toploegen buiten de boot vallen. Dat is ook 1 van de redenen dat ze met zo'n beperkt budget zo lang zo goed gepresteerd hebben in de eredivisie.

13 september 2012 om 16:36

Vorig jaar heeft RKC gehuurd

Ten voorde
Castillion
Auassar
en Zoet

Zoet was zeker van een basisplaats.
Tenvoorde heeft ook redelijk veel gespeeld
en castillion heeft alleen in het begin gespeeld.
Auassar was al heel snel het zicht op speelminuten kwijt.

Dit jaar is alleen Jeroen zoet gehuurd
Sneijder heeft zich voor 2 jaar aan RKC verbonden.

Opzich is het huren van spelers in het 1e jaar geen slecht idee, mocht het fout gaan zit je met een degradatie niet aan ' te dure' spelers vast waardoor een mogelijke financieele strop zo kleinmogelijk blijft. mocht je er dan in blijven zoals Rkc, heb je de kans uit de extra sponsor inkomsten e.d. om spelers zelf vast te leggen wat ook nu gebeurt.
Persoonlijk vind ik het een verstandig beleid!

13 september 2012 om 16:42

Het is verstandig als je een aantal echte aanwinsten krijgt. En je er anders niet in kan blijven of als je door die huurlingen Europees haalt wanneer je dat anders nooit gehaald had. Als je teveel huurlingen hebt heb je automatisch ook minder spelers die kunnen doorgroeien en je met winst kunt verkopen. Mijn club de Graafschap had er voor gekozen om met zo min mogelijk huurlingen en zo veel mogelijk jonge aankopen die nog doorgroeimogelijkheden te spelen en je ziet waar dat ze heeft gebracht. Een mix lijkt me het beste

13 september 2012 om 15:28

Mark Janssen heeft in het seizoen 2010-2011 4 wedstrijden in de Eerste Divisie gespeeld voor RKC en in 2011-2012 heeft hij 1 wedstrijd gespeeld in de Eredivisie.

Denk dus dat hij lang geblesseerd is geweest en daardoor nog niet veel aan spelen is toegekomen!

13 september 2012 om 16:38

heeft zijn kruisbanden gescheurt, is al zon 6/7 maanden geblesseerd,
overgens had hij ook 3 spitsen voorzich afgelopen jaar

Nemeth
ten voorde
en Castillion.

RKC Speelde met twee buitenspelers waardoor de concurrentie moordend was

Goed gebaar van Rkc, ik ken hem niet maar als zij geloof in hem hebben dan vind ik dit een mooi gebaar.

Mark Janssen heeft vorig seizoen in twee Eredivisie duels gespeeld, namelijk tegen Ajax en hij had een invalbeurt tegen Psv, dat zijn de wedstrijden zover ik weet.
Op VI staat zelfs dat hij 3 wedstrijden heeft gespeeld dat seizoen.

Mark Janssen zelf heeft al op 17 augustus op zijn Twitter aangekondigd dat zijn contract werd verlengd, dus daarom verbaast het me dat het nu pas op de site staat.
Het zegt denk ik genoeg dat deze jongen slechts een contractverlenging van één jaar krijgt en dat zelfs toen de nood hoog was niet aan spelen toekwam.
Deze jongen komt gewoon te kort voor RKC en was onzichtbaar in de wedstrijden die hij heeft gespeeld.

In de beker heeft hij ook tegen Achilles'29 (2 goals en een rode kaart destijds) en ajax gespeeld.

janssen heeft zijn kruisbanden afgescheurt dus is al een behoorlijke periode aan het revalideren, overgens vind ik het raar dat dit nieuws nu pas wordt geplaatst bij VZ. zijn contract is immers al weken geleden verlengd.

een verlenging voor 1 jaar kan ik begrijpen, men weet immers niet hoe hij terugkomt van zijn blessure( zie PSV inzake Reis) Janssen heeft wel degelijk kwaliteiten om te slagen in het betaalde voetbal, helaas heeft hij door blessures en het tijdelijk ontbreken van een belofte elftal stilgestaan in zijn ontwikkeling.
Deze jongen toont tijdens zijn blessure i.i.g. de vechtlust die nodig is op hogerop te komen!
\\\

13 september 2012 om 17:11

Volgens Rkcwaalwijk.nl is het papierwerk nu in orde.
Was waarschijnlijk dus mondeling al rond.

http://www.rkcwaalwijk.nl/rkc-waalwijk-nieuws/cont...

14 september 2012 om 10:52

op zijn twitter en Facebook stonden fotos van het ondertekenen. maakt verder niet uit. ben blij dat het verlengd is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren