Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rivaldo raakte geëmotioneerd tijdens ‘memorabele’ Ajax-Tottenham

Laatste update:

Ajax heeft de TOTO KNVB Beker en de landstitel gewonnen, maar kon de finale van de Champions League niet bereiken. Tottenham Hotspur stuntte door in de return met 2-3 te winnen en zodoende de eindstrijd van het miljardenbal te halen. Rivaldo, oud-speler van onder meer Barcelona en AC Milan, heeft genoten van landgenoot Lucas Moura, die met een hattrick Ajax uitschakelde.

“Ik kan me niet herinneren dat ik zoveel heb gejuicht tijdens een wedstrijd. Dan kijk ik naar de goals, het feit dat hij Braziliaan is en ook nog eens een aardige gast met wie ik bij São Paulo heb gespeeld. Ik was erg blij voor Lucas Moura”, laat Rivaldo weten bij Betfair. “Ik keek met mijn zoons, zij waren voor Ajax. Ik zei bij de rust dat de wedstrijd nog niet voorbij was voor Tottenham, ondanks de 2-0 achterstand.”

“Toen ik zag dat de spelers enorm veel arbeid gingen leveren en geloof toonden, raakte ik nog meer overtuigd van een comeback. Ik raakte zelfs geëmotioneerd toen Lucas zijn derde maakte en Tottenham naar de finale schoot. Het was een memorabele wedstrijd. Dit is echt voetbal. Het ene moment had Ajax alles onder controle en was de finale nabij en opeens zie je hun spelers huilend op het veld na een geweldige comeback.”

“Dit heeft Lucas Moura verdiend”, vervolgt de oud-aanvaller. “Hij moest weg bij Paris Saint-Germain en heeft hard gewerkt om kansen te krijgen bij Tottenham. Nu maakt hij onderdeel uit van de clubgeschiedenis. Ik moet nog even benadrukken dat Lucas de drie doelpunten maakte met zijn linkerbeen. Opvallend, aangezien ik nog nooit iemand zo'n belangrijke hattrick heb zien scoren met zijn zwakke been. Bravo!”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Moura voetbaldo ook Goddelijk in de tweede helft met n slimme Llorente ernaast; Ajax had er totaal geen antwoord op.
Had nog niet erg geweest als de doelman/clown niet grzorgd had voor bijna 3 min extra tijd..

Lucas Moura verdiend wat mij betreft een basis plaats in de CL finale, 4 belangrijke goals, de 1-1 in Camp Nou en een hattrick in de Johan Cruyf Arena. Alleen even puzzelen want Kane moet natuurlijk ook in de basis.

17 mei 2019 om 06:23

In principe spelen ze met Kane voorin, Son Eriksen en Lucas daarachter en dan Sissoko en Alli daar achter. Dit is wel vaak tegen de wat mindere teams omdat er dan toch minimaal 5 man echt aanvallend op het veld staat, weet niet of ze dit ook tegen Liverpool gaan doen. Zie ze gerust weer 532 spelen.

Ergens hoop je toch stiekem, als ajacied zijnde dat Rivaldo rouwde om het team van Neres en ons mooie voetbval. Maar het is natuurlijk niks verbazend dat het om de acties van Lucas ging. |

Sjaak Swart hoopt dat Rivaldo degradeert!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren